BFL FIFA 15 първи снимки
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Re: BFL FIFA 15 първи снимки
Чудесно,кога го пускате
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, Аз обичам ЦСКА. Полудявамеееееее, Ние сме армейцитееее, тази безгранична лудост, никога не ще умре!!!!!
-
Евала на вашият екип за това, което правите, едно огромно браво Ще има ли всички стадиони от А Група, така видях на сокърграминг Поздравления за чудесната работа
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ще го пуснем, когато е готов. Не искам да се ангажирам с дати, защото знам какво следва, ако не бъдат изпълнени евентуално. А стадиони ще има, но предполагам няма да са готови за първата версия. Относно лицата, ще ползваме тези от FIFA 14, за играчите, които все още са в А група. Нови лица едва ли ще има, поне за сега.
-
Ако може да кажете до 15 май ще излезе ли, или ще чакаме повече?
-
Ще пускате ли нещо изобщо тази година или няма - ако е с стадионите и всичко напълно си заслужава ? Този форум съвсем замря, в предишни години, беше по-пълен, знам че сте малък екип, респект към Вас. Със здраве
-
Какво още прайте бе хора,тя фифа 16 ще излезе докато го пуснете
-
То май ще излезе и 2017...Тази година много се изложихте!Поне напишете 2 реда нямаме време така и така алабала...
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Нямаме време така и така алабала... И това с какво помага? Когато имаме време пипаме по пача. В момента вървят "тестове". Има проблеми, които изкачат. Предполагам другата седмица по някое време е възможно да го пуснем.
-
А дано.
-
Ето така вече ми харесва.Сега знам доло-горе до къде сте стигнали и че изобщо от време на време някой се занимава с патча.Има хора които влизат по няколко пъти на ден за да проверяват за информация относно патча.DoMiNaToR написа:Нямаме време така и така алабала... И това с какво помага? Когато имаме време пипаме по пача. В момента вървят "тестове". Има проблеми, които изкачат. Предполагам другата седмица по някое време е възможно да го пуснем.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
И с нищо не допринасят като влизат и гледат като водомери...Xaugyk написа:Ето така вече ми харесва.Сега знам доло-горе до къде сте стигнали и че изобщо от време на време някой се занимава с патча.Има хора които влизат по няколко пъти на ден за да проверяват за информация относно патча.DoMiNaToR написа:Нямаме време така и така алабала... И това с какво помага? Когато имаме време пипаме по пача. В момента вървят "тестове". Има проблеми, които изкачат. Предполагам другата седмица по някое време е възможно да го пуснем.
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Ще има ли нещо последно тази година или не ? Доста се позабавихте тази година, респект, защото сте малко хора и е много трудно
-
Ще има или поне за сега така изглежда!__SaNd1__ написа:Ще има ли нещо последно тази година или не ? Доста се позабавихте тази година, респект, защото сте малко хора и е много трудно
Дори живота си аз да прекарам,
-
Дано да е скоро.
-
Така като гледам ще има да си чакаме и чакаме и чакаме, уважавам Ви заради огромните усилия и старания, но тази година тотално се ОЛЯХТЕ, първенствата отдавна приключиха, нали щяхте миналата седмица да го пускате ? Какво стана с стадионите, които щеше да ги има всичките за отборите от А Група ? Чакаме някаква информация, но надали ще получим такава, ако не можете и нямате време и нямате сили - ние ще Ви разберем, в края на краищата сме големи хора и всеки има своите си ангажименти и проблеми и т.н., но докога да Ви чакаме, прекалено много се забавихте, даите поне някаква информация, но не бих се учудил и НИЩО да не пуснете, така или иначе първенството отдавна свърши, едва ли Ви се занимава, сайтът Ви отдавна не е същият сайт с огромно посещение за съжаление, като преди 7-8 години, тогава беше доста по-посещаван Респект за Вас още веднъж поздрави, но не вярвам, че ще пуснете, каквото и да било тази година, а и едва ли вече има нужда и смисъл, то сте бавили, бавили, ама чак такова чудо, никога не е било, но хайде здраве да е
-
Стига си спамил само с едно и също бе ... когато е готов тогава пък ако не какво да не би да умреш без пач една година?
-
Кво става бе хора,ни вест ни кост от вас,той златен се оказа тоя пач.Да бяхте казали че няма да я бъде тая работа да на се надяваме и да чакаме напразно,за следващата година или ще се прави на време или просто не го правете.
-
Докога да Ви чакаме !!! Имате ли малко морал! Като сте обещали нещо, го изпълнете! Или просто повече НЕ се занимавайте с това, то вашето оливане тая година мина всякакви граници, поне като сте се заели с нещо го изпълнявайте, иначе пак казвам НЯМА никакъв смисъл! Поздрави на целият Ви екип, все пак Ви уважаме, очакваме от Вас НЯКАКЪВ отговор
-
Пичове ще може ли само да ми дадете актуалните състави на българските отбори за пач-а бфл 14??? Просто 15 е невъзможно да я играя с тази щайга