Флаш версията готова!

Всичко ново около екипа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Levski_forever

Флаш версията готова!

Мнение от Levski_forever »

Новата визия на сайта е вече факт!

Уважаеми потребители,
От днес BFL Team се сдоби с една нова придобивка. Това е флаш версията на сайта. Тя има много повече екстри от нормалната версия. Във нея има инфо за хората от екипа (скоро за всички). Има специален BFL Trax докато разглеждате страницата "Екип". Има информация за нашите проекти, информация за това как да се свържете със нас и много други работи, представени с един лек ,семпъл и свеж дизайн, украсен с множество анимации.Флаш версията също разполага със два езика. Вие можете да избирате между Български и Английски. Тази версия е за хора с по-силен интернет, такаче ако сте със слаб интернет не ви я препоръчваме, защото ще зарежда доста време...е...вярно е ,че щом зареди веднъж след това при всяко влизане няма да чакате да зарежда, но все пак вие си знаете ;). Сега ни остана само да я надграждаме, бъдете сигурни, че ще стане още по-добра скоро ще качим и Историята на екипа. Но не се примиряваме само със флаш сайта :).. Скоро очаквайте BFL Live , което е нещо уникално за всеки един фен на FIFA, PES & Fifa Manager....
Поздрави,
bFL Team

http://www.bfl-team.com
klamer4o
Обратна връзка:

Re: Флаш версията готова!

Мнение от klamer4o »

оу май мадафакин' год :o :o :o
Брауз :clap:
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Супер е! Дано и пачовете да са! БРАВО!
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Levski_forever

"Шот" от BFL Live:
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

а какво е БФЛ Live? :wasntme:
Изображение

Изображение
ancho

Мнение от ancho »

нещо като скайп...или нещо за гледане на мачове от игрите ПЕС,ФИФА,ФИФА Мениджър...един Господ знае..А за флаш версията зарежда ми още,че нета ми е яко ебан...После ше изкажа мнение..
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

ancho написа:нещо като скайп...или нещо за гледане на мачове от игрите ПЕС,ФИФА,ФИФА Мениджър...един Господ знае..А за флаш версията зарежда ми още,че нета ми е яко ебан...После ше изкажа мнение..
Рефрешни и се оправя и на мен ми беше така първия път ;)
napster

Мнение от napster »

Много ми е странно :D защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще :D
И къде е логото на КОНАМИ , щото гледам на ЕА има ...
И как може да смятате че вашия сайт е най-добрия , защото другите не са в флаш формат :D
Изображение
Levski_forever

napster написа:Много ми е странно :D защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще :D
И как може да смятате че вашия сайт е най-добрия , защото другите не са в флаш формат :D
Отново ти със твоя компетентен коментар и заяждане...относно това колко е добър нашия флаш сайт, незнам дали ти ще направиш по-добро... и щом логото на EA е сложено а не това на konami значи си има причина...препоръчвам ти да си пишеш във форумите за ПЕС а не да се занимаваш с други работи....
Galen

Мнение от Galen »

Браво сайта е много хубав но явно не е за моя скапан нет.
ancho

Мнение от ancho »

napster написа:Много ми е странно :D защо си мислите че има чужденци в форума както сега , така и за в бъдеще :D
А бе човек ти освен да се заяждаш друго нещо знаеш ли???Разбирам критика това онова ама твойто е ебати работата...

По темата: Мисля,че се е получило добре ;) Дайте го тва БФЛ лайв :P
napster

Мнение от napster »

Levski_forever написа:
Отново ти със твоя компетентен коментар и заяждане...относно това колко е добър нашия флаш сайт, незнам дали ти ще направиш по-добро... и щом логото на EA е сложено а не това на konami значи си има причина...препоръчвам ти да си пишеш във форумите за ПЕС а не да се занимаваш с други работи....
Добре , добре , сега махни последния ред и емотиконките и отговори сериозно . ;)
Изображение
Levski_forever

napster написа:
Levski_forever написа:
Добре , добре , сега махни последния ред и емотиконките и отговори сериозно . ;)
Ти нещо пак взе да се правиш на разбирач ,а ?...
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Стига сте се дръгнали.

Напстър, за логото на КОНАМИ разрешение нямаме. ;)
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

Туко-що прегледах флаш версията на сайта. Много ми хареса, особено в секция "Екип" как се отваря прозореца като в FIFAM08.
Levski_forever

BFL Live шот 2 :
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

тва ми прилича на мейл чат :wasntme:
Изображение

Изображение
Levski_forever

BFL Live : login:
Изображение
Nikolay

Мнение от Nikolay »

НиКи написа:тва ми прилича на мейл чат :wasntme:
На мен пък на скайп ;)
ancho

Мнение от ancho »

на мен пък на ICQ login(от последния шот),но вркайна сметка не е нито 1 от 3-те...
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”