Реал Мадрид се придвижи една крачка по-близо до трета поредна титла в Шампионската лига, след като заместникът Марко Асенсио удари победителя в победа с 2: 1 в полуфиналната победа в Байерн Мюнхен в сряда.
22-годишният излезе от пейката, за да завърши контраатака и да завърши връщането на завръщането на титулярите, давайки на Реал предимството на мача за връщане в Мадрид следващия вторник.
Байерн застана начело в продадената Алианц Арена през Джошуа Киммич, но Марсело се изравни точно преди почивката и Асенсио постави Реал напред.
Въпреки че доминираха притежанието на Байерн и създадоха два пъти повече шансове като Реал, Мадрид претендира за шестата поредна победа, датираща от 2012 г., над баварците в сцената на Шампионската лига.
Реалният треньор Зинедин Зидан изненада пред старта, като напусна Гарет Бейл и Карим Бензема от стартовата линия.
Иско, който беше заменен от Асенсио на полувремето, и Лукас Ванскес изиграха двете страни на Кристиано Роналдо, който имаше умерена нощ в Мюнхен.
Португалецът не успя да добави към срещата си с 15 гола в Шампионската лига този сезон, отказвайки втори пореден удар с флаг на офшорна линия, което щеше да го направи 3-1.
Джеймс Родригес, който е на двугодишна сделка за заем от Реал, блестеше в средата на Байерн и откри многобройни пукнатини в мадридската отбрана.
Кой отбор поддържате?
Реал Мадрид в полярна позиция
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- Обратна връзка:
Реал Мадрид в полярна позиция
Меси има само един, той е вечен.
Подкрепете Меси.
Имам футболната риза, която искаш.
Не сте го направили, но аз го направих.
Искате ли да го видите?
Подкрепете Меси.
Имам футболната риза, която искаш.
Не сте го направили, но аз го направих.
Искате ли да го видите?
-
- Обратна връзка:
Re: Реал Мадрид в полярна позиция
Реал Мадрид е най-добрият футболен клуб в света. Надявам се Реал Мадрид да спечели тазгодишната Шампионска лига.
Аз съм фен на футбола