Демото излезе!!!!

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Montana

Re: Демото излезе!!!!

Мнение от Montana »

ancho като си толкова отворен,я кажи как се селектва вратаря и как се пази с него? Или си твърде зле и понеже играта не ти е тръгнала и сега злобееш?
cska14

Мнение от cska14 »

някой знае ли защо ми изписва error при инсталирането покривам изисванията няма липсващи файлове ? :(
Galen

Мнение от Galen »

Демото е много яко само че проблема е че може да се играе само едно полувреме.Графиката е много яка. :party: :clap:
Silvera

Мнение от Silvera »

менове казете ми дали пълната версия на фифа ще ви върви с тая карта NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X фифа 07 ми въри а тая не :( :(
Kivito

Мнение от Kivito »

НиКи написа:са я пробвах тая 08 тва е пълна боза!!! Не теглете не си заслужава! Кво да ви кажа Уейн Рууни е с номер 10....EA за пореден път се изложиха уникално. Тва е мойто мнение.
Ами,Уейн Рууни тази година е с номер 10 :D,така че не виждам какво не е наред,освен всичко останало. :D
fifa08

Мнение от fifa08 »

кога ше излеи за пс2 :S
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Какво да ви кажа... нищо чак толкова ново не видях. НО знаете, че с всяко демо е така. Псуваме псуваме пък играта се отказва по - добра от предишната.... и я играем. Дреби неща ме дразнят, но пак ви казвам. Това си е 2007 наистина много малко са пипнали. Нищо съществено. Нищо. Роналдо е 48 номер. :rofl: И размахва левия показалец, а по прицип го прави с десния :happy: Но това са дреби работи. Ще чакаме играта, очаквам хубава графика, но дано пипнат детайлите ( кака е с коса до раменете, както и неста, малдини, вс с малко по - дълги коси.. не знам дали е от графиката)
Наистина нещо пак сме разочаровани в началот.... очаквахме повече, то се е видяло че 2009 ще е революцията :devil:
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Silvera написа:менове казете ми дали пълната версия на фифа ще ви върви с тая карта NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X фифа 07 ми въри а тая не :( :(
И аз съм с такава. Какаъв е проблема с МХ не знам :@
Изображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

klamer4o написа:
Silvera написа:менове казете ми дали пълната версия на фифа ще ви върви с тая карта NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X фифа 07 ми въри а тая не :( :(
И аз съм с такава. Какаъв е проблема с МХ не знам :@
Е как какъф бе бич тази карта е на 5 години... още преди 2 години започна да дава проблеми на всички игри много е стара!А аз незнам как си играл 2007 с МХ ти са кат си купиш нова и видиш графиката ще се влюбиш!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Silvera

Мнение от Silvera »

а ма ще има ли шанс поне фифа 08 пърлна версия върви ;) ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Silvera написа:а ма ще има ли шанс поне фифа 08 пърлна версия върви ;) ;)
Надали щом демото не тръгва... с тия стари видеокарти и гъзъ не можете да си избършете с извинение... и аз бях с такава преди ама кат си купих нова каквато и да е по нова и направо се преродих!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Silvera

Мнение от Silvera »

са немам пари да си ъбгреидвам pc за мен ми е добро със каректеристика
512 РаМ
HDD 120
Vidio 128 Ram
Pro4esor 2.70 Gz
Vidoi karta NViDIA GeForce4 MX 440 With AGP8X
мойто pc си го зех преди 3 години за 2000 лева а и са немам излишни пари да си сменивам видио картата
vili4kata
Обратна връзка:

Демото излезе!!!!

Мнение от vili4kata »

ДЕМО-то е невероятно! На мен ми върви на:
Процесор: Intel Pentium IV 1,8 Ghz
Видео карта: ATI Radeon 9000 64 MB
РАМ: 512 MB
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Silvera написа:са немам пари да си ъбгреидвам pc за мен ми е добро със каректеристика
512 РаМ
HDD 120
Vidio 128 Ram
Pro4esor 2.70 Gz
мойто pc си го зех преди 3 години за 2000 лева а и са немам излишни пари да си сменивам видио картата
Аз мойто си го зех преди 4 за 1200лв и беше малко по слабо от тфойто!Много пари си дал!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Montana

Мнение от Montana »

rap17ka7a написа:
Silvera написа:са немам пари да си ъбгреидвам pc за мен ми е добро със каректеристика
512 РаМ
HDD 120
Vidio 128 Ram
Pro4esor 2.70 Gz
Аз мойто си го зех преди 4 за 1200лв и беше малко по слабо от тфойто!Много пари си дал!
Хаххааха вие да не сте рибари бре?
Процесор 2.70 преди 4 години? Сега кажи че е Дуал кор или Кор дуо и ще ти повярвам.Надлъгвайте се,няма проблеми.Иначе само да те светна рап17ка7а,пише се тВойто,съществуват букви в българския език като В,Ф,Ш,Щ,Ч.
п.с. Не схващам последната страница защо не е изтрита вече,всичко е оффтопик.rap17ka7a с каква карта си се преродил да се посмеем,я кажи с какъв радеон?
vili4kata
Обратна връзка:

Демото излезе!!!!

Мнение от vili4kata »

Montana написа:
rap17ka7a написа:
512 РаМ
HDD 120
Vidio 128 Ram
Pro4esor 2.70 Gz
Иначе само да те светна рап17ка7а,пише се тВойто,съществуват букви в българския език като В,Ф,Ш,Щ,Ч.
Ти не раздавай много правосъдие, че и ти си същия като него. Пише се "твоето"!!! Спри да се правиш на много отворен, защото не си единствен в този форум и трябва да се съобразяваш с другите! :envy:
Montana

Мнение от Montana »

vili4kata хаха братле,ще се правя на какъвто искам.Занимавам се с пц-та преди да се родите тук в тоя форум,тъй че няма някакъв да ми обяснява какво е имало преди 3 години.Не помня да съм те споменавал теб,че да се мешаш нали? Трябва да се съобразиш с мен и да не се мешаш в разговорите ми.Благодаря предварително.А да и още нещо,не съм длъжен да се съобразявам с никой освен правилата в тоя форум.Аай!
dandio

Мнение от dandio »

На мене пък ми харесва демото, вярно, това си е подобрена Фифа 07, ама вие какво очаквахте, аз повече не съм и очаквал, пък и не забравяйте-това е демо, не може в демото да сложат перфектна графика и тн
Та за демото
-лицата са много подобрени, Сами Насри вече прилича на себе си, други играчи също са подобрени, искам да видя на Ливърпул как ще ги подобрят :)
-хареса ми че може да мърдаш вратаря по време на фал
-Когато си в засада, се показва флагче до името на играча

-Иначе за контролите няма да споменавам, аз играя с геймпад, и ми е много объркано, защото съм свинал паса и смяната на играч да става с едно и също копче, ама се свиква
-Ужасно зле е станал, извеждащият пас, на 07 си беше точен извеждащ, а сега, един такъв пас, проваля цялата контраатака

Един въпрос, на каква трудност е демото, струва ми се по-трудна играта от 07
Kivito

Мнение от Kivito »

Вероятно е на Семи-Про,като всяка година.А за извеждащия-в менюто "Контроли" направи "Manual Through Pass" на "Off",защото така иначе ти си регулираш накъде да иде паса.Има клипче за новия тип извеждащ в сайта на ФИФА 08.
dandio

Мнение от dandio »

Kivito написа:Вероятно е на Семи-Про,като всяка година.А за извеждащия-в менюто "Контроли" направи "Manual Through Pass" на "Off",защото така иначе ти си регулираш накъде да иде паса.Има клипче за новия тип извеждащ в сайта на ФИФА 08.
Мерси ще го пробвам
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”