Демото излезе!!!!

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
NocheDeSexo

Re: Демото излезе!!!!

Мнение от NocheDeSexo »

Това е яко защото Fifa 07 се играеше от много хора за разлика от 06 така че мисля че 08 ще се играе още повече защото и gameplay си е още по реален аз като играх демото след това пускам 07 и ми се вижда малко дървена :D .....също лицата на 08 са доста реални ,нямам търпение да излезе цялата да видя Левски как ще е направен там.....а доколкото разбрах от демото Алтернативния екип на Манчестър Юнайтед е черни панталонки със бели фанелки.....значи домакинския ще е новия червен със лентата отзад..а като гости ще играят със черни фанелки и бели панталонки :)
dandio

Мнение от dandio »

NocheDeSexo написа:Това е яко защото Fifa 07 се играеше от много хора за разлика от 06 така че мисля че 08 ще се играе още повече защото и gameplay си е още по реален аз като играх демото след това пускам 07 и ми се вижда малко дървена :D .....също лицата на 08 са доста реални ,нямам търпение да излезе цялата да видя Левски как ще е направен там.....а доколкото разбрах от демото Алтернативния екип на Манчестър Юнайтед е черни панталонки със бели фанелки.....значи домакинския ще е новия червен със лентата отзад..а като гости ще играят със черни фанелки и бели панталонки :)
Екипите ще са новите, за Левски, не знам, на играта за Шампионската лига, Левски не беше направен много хубаво, мисля си че и сега ще е така, няма да наблягат на нас, разбира се в пълната версия, и трансферите ще са ъпдейтнати, щото сега Хайнце още е в МанЮ
Единственото лице което е меко казано зле направено, е на Видич, въобще не са му обърнали внимание
Бтв, сега забелязах, че съдията е китаец, яко :)

ПЛС, някой да каже как да оправя резолюцията на 1024, локал.ини, или как беше
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Montana написа:vili4kata хаха братле,ще се правя на какъвто искам.Занимавам се с пц-та преди да се родите тук в тоя форум,тъй че няма някакъв да ми обяснява какво е имало преди 3 години.Не помня да съм те споменавал теб,че да се мешаш нали? Трябва да се съобразиш с мен и да не се мешаш в разговорите ми.Благодаря предварително.А да и още нещо,не съм длъжен да се съобразявам с никой освен правилата в тоя форум.Аай!
ХахАХАахХ Сега да те светна господин отворко НАРОЧНО пиша с ф щот е по гот ;) и изобщо не ме интересува от кога се занимаваш с ПС-та аз уча в такова училище и определено си назад с технологиите господин разбирач!Супер много ме дразнат такива селянчета като тебе ;) трай си там и тфа е като не разбираш!

П.П. Виличка мерси баце ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
dandio

Мнение от dandio »

Да добавя други дребни подробности относно демото
* има сняг - отдавана чакам такова нещо, прехвърчат снежинки, около терена се е понасъбрал малко сняг, футболистите са с ръкавици, доста яко изглеждащ
* когато спънеш отзад, противников играч, освен дузпа, дава и червен картон за твоя играч
* споменават се имената на вратарите
Последно промяна от dandio на 01 Сеп 2007 14:05, променено общо 1 път.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

dandio написа:
NocheDeSexo написа:Това е яко защото Fifa 07 се играеше от много хора за разлика от 06 така че мисля че 08 ще се играе още повече защото и gameplay си е още по реален аз като играх демото след това пускам 07 и ми се вижда малко дървена :D .....също лицата на 08 са доста реални ,нямам търпение да излезе цялата да видя Левски как ще е направен там.....а доколкото разбрах от демото Алтернативния екип на Манчестър Юнайтед е черни панталонки със бели фанелки.....значи домакинския ще е новия червен със лентата отзад..а като гости ще играят със черни фанелки и бели панталонки :)
Екипите ще са новите, за Левски, не знам, на играта за Шампионската лига, Левски не беше направен много хубаво, мисля си че и сега ще е така, няма да наблягат на нас, разбира се в пълната версия, и трансферите ще са ъпдейтнати, щото сега Хайнце още е в МанЮ
Единственото лице което е меко казано зле направено, е на Видич, въобще не са му обърнали внимание

Ама кфо Левски ще ги има във фифата ли???
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
dandio

Мнение от dandio »

rap17ka7a написа:
dandio написа:

Ама кфо Левски ще ги има във фифата ли???
Така бяха казали, пишеше го някъде
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Да ще ги има в Рест оф Ворълд ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
dandio

Мнение от dandio »

__SaNd1__ написа:Да ще ги има в Рест оф Ворълд ;)
а както знаете на Рест оф Ворълд не се обръща голямо внимание, за лицата на играчите говоря :)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

А ЦСКА няма да ги има???Това е невъзможно... се едно да пуснат Панатинайкос без Олимпиакос!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Montana

Мнение от Montana »

Каква цска бе,ти малоумен ли си?
Ако си грамотен чети - http://www.pulsar.bg/novini.php?last=5 (последната новина).Не става само с ядене!
п.с. И понеже виждам че си адски прост,спирам да ти чета и отговарям на постовете/лс-та и така нататък.
Последно промяна от Montana на 01 Сеп 2007 14:14, променено общо 1 път.
dandio

Мнение от dandio »

rap17ka7a написа:
А ЦСКА няма да ги има???Това е невъзможно... се едно да пуснат Панатинайкос без Олимпиакос!
ЦСКА миналата година не влезе в ШЛ затова ги няма
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

На мене ми се вижда малко нелогично Левски да е във ФИФА-та след като ЦСКА Москва спечели Купата на УЕФА и не ги вкараха... :wasntme:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Makaveli написа:На мене ми се вижда малко нелогично Левски да е във ФИФА-та след като ЦСКА Москва спечели Купата на УЕФА и не ги вкараха... :wasntme:
Абе мани ги кфо приказват ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Montana написа:Каква цска бе,ти малоумен ли си?
Ако си грамотен чети - http://www.pulsar.bg/novini.php?last=5 (последната новина).Не става само с ядене!
п.с. И понеже виждам че си адски прост,спирам да ти чета и отговарям на постовете/лс-та и така нататък.
Що не се застреляш???Това са абсолютни простотии!!!дето ги приказваш!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Рапитка туй за Левски е вярно наистина ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Makaveli написа:Рапитка туй за Левски е вярно наистина ;)
Абе то го пише и ги пуснаха в УЕФА Шампионска лига... ама във фифата е почти невъзможно!По скоро в Манаджера!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Makaveli написа:Рапитка туй за Левски е вярно наистина ;)
като излезе ще видим.И на мен много не ми се вярва.
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

:rofl: :rofl: Еххх ама сте едни... само защото сте цесекари не искате да повярвате ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Makaveli написа::rofl: :rofl: Еххх ама сте едни... само защото сте цесекари не искате да повярвате ;)
Не просто не е възможно както ти каза няма никаква логика!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Montana

Мнение от Montana »

Makaveli,просто малоумни хора какво да ти кажа..черно на бяло го пише и някой си не вярва..пхах :)
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”