20th July...GFX 07...
20th July...GFX 07...
Уважаеми фенове на BFL ,
Мнозина от вас се питат дали наистина вече няма да има патчове за FIFA 07 с Българското първенство- е, отговора е да ,НО въпреки това на 20 юли ще пуснем нещо.....какво ще е то -остава мистерия за вас Само можем да Ви кажем ,че е нещо необичайно за нас и определено докато чакате FIFA08 ще има на какво да играете .......
-
- Обратна връзка:
-
Re: 20th July....
Интересно,интересно,...
100% съм сигурен ,че ще ви хареса По-нататък може да загатнем за какво става въпрос
Не само за България а и за Европа ,че даже и светът Ще докажем на всички отборчета по света кой познава най-добре файловата система на ФИФА .....
Хммм... съмнявам се да я познавате по-добре от нас, но... както и да е . Радвам се, че ще има такъв пач, ттръпна в очакване...
П.С. Аз съм crazy4u, ако може някой админ да ми изтрие старата регистрация .
Хехехе колега ...ще видим Европа ще "ахне" ...мога да кажа ,че изпреварихме EA с 1 година напредswan333 написа:Хммм... съмнявам се да я познавате по-добре от нас, но... както и да е . Радвам се, че ще има такъв пач, ттръпна в очакване...
, дано, на мен лично ще ми бъде много приятно да видя нещо ново и уникално за любиата ми игра, още повече сътворено от българи и това нещо да бъде всеобщо признато от по-големите държави ...Levski_forever написа:Хехехе колега ...ще видим Европа ще "ахне" ...мога да кажа ,че изпреварихме EA с 1 година напредswan333 написа:Хммм... съмнявам се да я познавате по-добре от нас, но... както и да е . Радвам се, че ще има такъв пач, ттръпна в очакване...
Еми да ви кажа наистина това е така Добавяме много екстри ,с които ще се прочуем в Европа,а и все пак ще видите кой познава по-добре файловата система Защото лично аз това не съм го виждал в нито един патч - даже и на големите и всеизвестни германски и испански отбори Но спокойно - скоро ще разкрием някой интересни неща около тази дата
хм... ще видим[BFL]Mancho_United написа:Еми да ви кажа наистина това е така Добавяме много екстри ,с които ще се прочуем в Европа,а и все пак ще видите кой познава по-добре файловата система Защото лично аз това не съм го виждал в нито един патч - даже и на големите и всеизвестни германски и испански отбори Но спокойно - скоро ще разкрием някой интересни неща около тази дата
В нещата които съм видял аз се пипа по едни фаилове и стават чудеса . Страхотно ще е !
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
20th July....
Мисля, че се сещам какво ще бъде...
Ето нещо като "лице" (обложка) на изненадата ......нарочно съм махнал името по средатата и вместо него съм написал 20th July... :
Истинската обложа аз вече я направих 3Д ще е ,но все пак важно е не обложката ,а съдържанието
Ето един банер ,с който можете да рекламирате проекта по другите форуми или да си го сложите в подписите :
Добре на двайсти юли ще видим.Ще ти напиша само в личните какво предпологам.Не искам отговорNaycho_Naychev написа:Ооо не си се сетил какво ще е повярвай миGalen написа:Аз се сетих какво ще бъде.