GFX FIFA08 Demo-released!!
-
Re: GFX FIFA08 Demo-released!!
HELP:Искам да попитам защо след като инст фифа 08 демо и след като вляза в играта ми дава черен екран а изискванията ги покривам.Благодаря предварително
-
- Обратна връзка:
GFX FIFA08 Demo-released!!
Така съвсем изчезна...Levski_forever написа:Това лесно се оправя (моя е вината и от части на ЕА) Влезте във главната директория на фифата и отворете файла locale със notepad и където пише LINESMEN = 1 го променете на LINESMEN = 0 и запишете файла. Това е:)Bg_Fen написа:И при мене е такаvili4kata написа:Пачът не е лош, само че страничният ми съдия е червено-зелен!
-
Каква ти е видео картата ако е МХ няма да тръгне мн други хора имат същия проблем
-
кат се върна ше го пробвам дано да е добре направено като GFX за 07
Естествено че пача е много добър.НиКи написа:кат се върна ше го пробвам дано да е добре направено като GFX за 07
Е че на мен всички копчета са като на 07.......между другото графиката на цялата игра на High като този пач ли ще е ??
На цялата игра ти ще можеш да си я променяшNocheDeSexo написа:Е че на мен всички копчета са като на 07.......между другото графиката на цялата игра на High като този пач ли ще е ??
-
Някой може ли да ми каже защо като си инсталирах creation master 07 и като цъкна върху иконата и ми исписва apllication error ?
-
- Обратна връзка:
Кво направих
Смени си я от locale.iniSmilodon написа:А ще можели да направите за резулуция 1680х1050 Ще бъдете номер едно защото на голям монитор много гадно се вижда
Отваряш файла с Notepad и там, където пише Rezolution пишеш каква искаш да ти е и не забравяй последните две цифри (16 или 32)!!!
-
Видео картата ми NVIDIA Ge-Force 2 MX-400 64 MB VC,това ще ми го дава ли същия проблем при цялата фифи 2008.Благодаря предварително.__SaNd1__ написа:Каква ти е видео картата ако е МХ няма да тръгне мн други хора имат същия проблем
-
А изсикванията който ги иска на минимални ги покривам.Искат 1GB hard disk space,а аз има 250 hard.A fifа 07 ми вървеше без проблемно.
-
ще ти го даваultrazzz_levski89 написа:Видео картата ми NVIDIA Ge-Force 2 MX-400 64 MB VC,това ще ми го дава ли същия проблем при цялата фифи 2008.Благодаря предварително.__SaNd1__ написа:Каква ти е видео картата ако е МХ няма да тръгне мн други хора имат същия проблем
-
ОК и каква карта трябва да си зема че да не ми го дава
-
- Обратна връзка:
Една серия по-добра от МХ демек FX но ако ще даваш пари за видео дай 100-тина лв и си земи някоя свястна GeForce 7000 и нещо...ultrazzz_levski89 написа:ОК и каква карта трябва да си зема че да не ми го дава
-
Ок де.А FX,колко струва и ако искам да земa GeForce 7000,трбва да кажа може ли да ми дадете т.е да си купа видео карта GeForce 7000.
-
- Обратна връзка:
Не отиваш в магазина и казваш искам да си купя видеокарта марка ASUS GeForce 7300GE 256 мб на слот AGP щото МХ картата ти е била на AGP и ме съмнява да имаш PCI-E... има вероятност да ти кажат че нямат такава видеокарта... затова насиш си ПЦ-то там и им казваш че имаш 100-тина лева искаш видеокарта Asus GeForce 7-ма серия и те ще ти препоръчат!ultrazzz_levski89 написа:Ок де.А FX,колко струва и ако искам да земa GeForce 7000,трбва да кажа може ли да ми дадете т.е да си купа видео карта GeForce 7000.
-
Заслужава ли си да дърпам демото ? Смисъл нови работи има ли , подобрен ли е геймплея (освен финтовете) ?
на пръв поглед, нищо различноnapster написа:Заслужава ли си да дърпам демото ? Смисъл нови работи има ли , подобрен ли е геймплея (освен финтовете) ?
но разцъках 10тина мача, и мога да заявя, че разликите са мнооого, много по действителни са отиграванията, вратарите са по умни, абе изтегли , ако не ти хареса, винаги можеш да я изтриеш
-
Мерси.dandio написа:на пръв поглед, нищо различноnapster написа:Заслужава ли си да дърпам демото ? Смисъл нови работи има ли , подобрен ли е геймплея (освен финтовете) ?
но разцъках 10тина мача, и мога да заявя, че разликите са мнооого, много по действителни са отиграванията, вратарите са по умни, абе изтегли , ако не ти хареса, винаги можеш да я изтриеш
Това си е мое мнение деnapster написа:Мерси.dandio написа:на пръв поглед, нищо различноnapster написа:Заслужава ли си да дърпам демото ? Смисъл нови работи има ли , подобрен ли е геймплея (освен финтовете) ?
Някой друг да си каже впечатленията