За демото

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Levski_forever

За демото

Мнение от Levski_forever »

Здравейте,
Във този материал ще се опитам да изкажа моето мнение относно демото на FIFA 08.
Започвам първо от можеби най-неважното нещо - дизайна на менютата. Ами ако питате
мен EASports си дават ей така парите на техните дизайнери. Имам чувството, че EA
сами искат да останат на второ място след ПЕС, защото konami, явно имат по-добри
дизайнери от тези на EA. Идеята за футболистите дето се сменят е добра, но не добре
изпълнена. Нещото, което обаче ми направи добро впечатление по тази част са качеството
на самите графични файлове...личи си, че за FIFA09 вече ще играем любимата игра със next-gen.
Започвам от отборите...ами за мен демото не е завършено и не трябваше още да се пуска.
Неможе някои отбори да имат само по един мимиекип а други по два..това е нещо ново за демо
на FIFA и никога не съм си и мислел, че точно пък EASports ще го направят. Геймплея.
Е неможе да сте фен на FIFA и да не Ви направи впечатление новия. Наистина сега е доста по-трудно
да победиш. Играчите мислят повече..вече по често играе и вратаря на противниковият отбор. И то не
просто да избие топката колкото може по-напред както преди ами смея да кажа, че повече мисли.
Обаче идват проблемите със контролите..тук EA са работили под нивото си . Но можеби точно това
ни кара да мислим, че играта е станала по трудна !?...незнам...По отношение на графиката на играта няма
кой знае какви подобрение освен по лицата и екипите..мога да кажа, че са доста близо до тези за next-gen!
Защото файлът за 2gk екип е направен уникално тази година...наистина е по-сложен, но с повече елементи
и по-реален. А за лицата какво да Ви кажа...дооста добре са се справили. Като цяло немогат да се правят генерални
оценки от едно демо, но да се надяваме, че цялата игра ще е доста по-добре направена . ЕА имат все по-малко и по-малко време. Моята оценка за демото на FIFA 08 e Добър 4 от 6...
klamer4o
Обратна връзка:

Re: За демото

Мнение от klamer4o »

Статията изглежда добра, макар, че за да подкарам играта/демото ще трябва да си взимам нова видеокарта :envy:
Изображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

klamer4o написа:Статията изглежда добра, макар, че за да подкарам играта/демото ще трябва да си взимам нова видеокарта :envy:
За да подкараш тоя боклук нова видеокарта не си заслужава
;)
v3n0m

Мнение от v3n0m »

Аз не съм много доволен.
Не ми харесаха няколко неща:
Косите на Футболистите са супер грозни. Как може КАН, КАКА, ДЕКО и НЕСТА да имат една и съща прическа. Другото кофти е, че оценките на футболистите са много нереални. Примерно как може Нани и Андерсон да са на по 81-82. Или как може Анхел, който направи супер слаб сезон в Астън Вила и бе продаден в Америка да му е качена оценката с 4-5 точки.
Още не ми харесаха извеждащите подавания. Когато подадеш на страни и паса е към футболистът идващ отзад, а не към този който е малко пред теб (както беше на 07).
Така. Главното нещо което не ми харесва е КОНТРОЛИТЕ. Как може да сменят "смяната на играча" да бъде с "Q", а не както сме свикнали с "S". И как може да махнат прехвърлящия удър от толкова удобната комбинация Q+D... нямам думи. Дано това да може да се оправи на цялата игра. Примерно да има 3 Мода за контролите - Classic, Old и New.

пп. Levski_forever има ли възможност да се оправи смяната на играча да бъде с "S" oт файловете на играта?
cska14

Мнение от cska14 »

да и на мен не ми харесват контролите как са нагласени също така и прическите на играчите не са нарпавени добре но едно ми харесва че някакси играта е станала по трудна.
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

v3n0m написа:
пп. Levski_forever има ли възможност да се оправи смяната на играча да бъде с "S" oт файловете на играта?
Има ;)
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Сподели :)
Kivito

Мнение от Kivito »

V3n0m,прехвърлящият удар е с Z+D.
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

На мен не ми харесва единствено публиката и стадионите. Да правилно gameplay-я е много по-добър от този на ФИФА 07 НО неможе просто за 3 години да не се направи нещо по въпроса с публиката и стадионите. Едни и същи са :( ИСКАМ публиката и стадионите да изглеждат по този начин за ПС версия не само за PSP и XBOX Изображение Изображение , но това сигурно ще го видиме чак за следващата ФИФА ;(
Изображение
v3n0m

Мнение от v3n0m »

Levski_forever написа:
v3n0m написа:
Има ;)
Ще споделиш ли с нас. Аз търсих в Настройките, ама само някакви числа. Пробвах да заместя с файлове от 07, ама не става :shake:
bandita1122

Мнение от bandita1122 »

nqkoi 6te mi kaji li kak se pravqt tezi fintove ???
na klip4etata gledam kakvi fintove pokazvat apak nemoga da gi pravq :@
probvam sas shift i ni6tu ne stava
НиКи

Мнение от НиКи »

еми момчета явно играта е правена за фенове на ПЕС където се сменя играча с Q ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

За демото

Мнение от vili4kata »

Момчета, знаете ли какво стана, докато играех?! Значи, играя с Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед и нападателят на Манчестър Юнайтед остава сам срещу вратаря ми и аз излизам с W, обаче излизам извън наказателното поле. Нападателят бие в ръката на вратаря ми и освен, че имаше фал ми изгониха вратаря и трябваше да сложа друг играч на вратата. Виждате ли колко е реалистично?! 8)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

vili4kata написа:Момчета, знаете ли какво стана, докато играех?! Значи, играя с Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед и нападателят на Манчестър Юнайтед остава сам срещу вратаря ми и аз излизам с W, обаче излизам извън наказателното поле. Нападателят бие в ръката на вратаря ми и освен, че имаше фал ми изгониха вратаря и трябваше да сложа друг играч на вратата. Виждате ли колко е реалистично?! 8)
:o Напиши го и във F-G форума плс! Що не снима бе :sweating:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Има три теми... ама както и да е. Някой ще каже ли как да сменяме играчите с S :|
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

wcwc написа:Има три теми... ама както и да е. Някой ще каже ли как да сменяме играчите с S :|
Еми Баго да напрай пач друг начин май нема...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

За демото

Мнение от vili4kata »

rap17ka7a написа:
vili4kata написа:Момчета, знаете ли какво стана, докато играех?! Значи, играя с Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед и нападателят на Манчестър Юнайтед остава сам срещу вратаря ми и аз излизам с W, обаче излизам извън наказателното поле. Нападателят бие в ръката на вратаря ми и освен, че имаше фал ми изгониха вратаря и трябваше да сложа друг играч на вратата. Виждате ли колко е реалистично?! 8)
:o Напиши го и във F-G форума плс! Що не снима бе :sweating:
Само да добавя, че играя с Барселона и пуснах Роналдиньо на врата! :D
dandio

Мнение от dandio »

vili4kata написа:Само да добавя, че играя с Барселона и пуснах Роналдиньо на врата! :D
Сериозно :)
Сега ще пробвам

Като разберете за оправянето на контролите споделете ;)

ето линк към патч добавящ следните стадиони
San Siro
Old Trafford
Stade Velodrome
Nou Camp
White Hart Lane
Upton Park

Just Install the Patch by choosing the Demo Install Folder and Overwrite the Fifa DB when asked to. Should work with every Language...

http://rapidshare.com/files/52852228/FI ... _Patch.exe
cska14

Мнение от cska14 »

трябва ли да се регва или не 4е нещо немога да намеря то4но от къде да го драпна и да ли е безплатно ?
dandio

Мнение от dandio »

cska14 написа:трябва ли да се регва или не 4е нещо немога да намеря то4но от къде да го драпна и да ли е безплатно ?
безплатно е
цъкаш на линка
най-долу в дясно цъкаш на free
после, по средата пише No premium user. Please enter и някакъв код, написваш кода в празното поле и даваш Download via Cogent

-------------------------------

FIFA 08 Demo Expander
http://www.fifax.net/files/fifa08/demo/DemoExpander.7z
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”