DirectX
DirectX
Help, значи свалих си фифа пускам инсталация, и ми пише вие нямате директх а го изтривам, след това инсталирам 9.0с, и така няколко пъти, пробвах и с 10-ката пак ми пише че нямам или имам по - стара версия, ако някой помогне ще съм много благодарен
Re: DirectX
Най-добре си преинсталирай windows.И аз имах същия проблем само че не беше с фифа и като преинсталнах windows всичко ми тръгна както трябва.
Хаха нема нужда от преинсталация чак... Просто като разархивираш фифа-та триеш папката DirectX и всичко е на 6
пише ми че не е инсталирана както трябва
ето кажете какво трябва да правя плз много ми се цъка а имам бавна връзка и не ми се свалят други глупости
ето кажете какво трябва да правя плз много ми се цъка а имам бавна връзка и не ми се свалят други глупости
аре плс някой да каже ве, кви сте вие майна, на кви се прайте пък не знаете как да се опрай една фифа
По полека ве бастун... аман от интернет бойциkop4eto написа:аре плс някой да каже ве, кви сте вие майна, на кви се прайте пък не знаете как да се опрай една фифа
Разархивирай играта и изтрий папката DirctX и пусна инстала и е готово
еми извинявам се, ама не мое да ми помогнете, и скрийн ви дадох и никой не пише
аз съм тъпак, трявба някой да ми обясни по - подробно
П.П. Е сега вече благодаря много и се извинявам много, но пак повтарям аз съм тъпак, мога само да цъкам фифа даже не разбирам от нея
аз съм тъпак, трявба някой да ми обясни по - подробно
П.П. Е сега вече благодаря много и се извинявам много, но пак повтарям аз съм тъпак, мога само да цъкам фифа даже не разбирам от нея