bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
- Обратна връзка:
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
В демото на фифа 08 ще вкарате ли БГ отбори?
-
-
Наистина ще има бг отбори в демото супер сте и кога ?
Абе ти на 90 ли искаш да бъде.Ако трябва да бъдем реални играчите на БГ отбори не трябва да са повече от 70.
-
абсолютно съм съгласен моля ви тая година кат праите пачове НЕ ПРАВЕТЕ НАШТЕ С КОСМИЧЕСКИ ВЪЗМОЖНОСТИ! Един Домовчийски например не траа да е повече от 72-3 а не 82 както сте го направили
SORRY 4E PI6A TAKA NO NE MOA SI NAMERQ BG EZIKA HEI(LEVSKI-FOREVER)ZNAM 4E SI ZA LEVSKI AMA ARE DAI NQKOI 6OT ZA CSKA DA VIDIM KAK STE GI NAPRAVILI 4ERVENITE LAVOVE
Сайта си има собствен кирилизатор!cska_boy написа:SORRY 4E PI6A TAKA NO NE MOA SI NAMERQ BG EZIKA HEI(LEVSKI-FOREVER)ZNAM 4E SI ZA LEVSKI AMA ARE DAI NQKOI 6OT ZA CSKA DA VIDIM KAK STE GI NAPRAVILI 4ERVENITE LAVOVE
Levski_Forever, направете тази година Хичо и Лъчо Балтанов полузащитници, а не нападатели, както бяха в 2007. И дано включите и някоя юнуша ..
-
Стига нареждали бе хора квот са напраили ше го уважиме тая година ми се стува, че ше е 100%тов успех и самата фифа и нашия си пач брао BFL THE BEST
За новия пач за 08 трябва да се постараете повече...
-
- BFL Team™
Щом казваш.FOOTBALL^MASTER написа:За новия пач за 08 трябва да се постараете повече...
-
Незнам дали това е точната тема но имам едно предложение (ако е възможно разбира се и не е много трудно) БФЛ да успее да направи и съперниците на БГ отборите в евротурнирите тази година, които не присъстват във FIFA-та (Македония Скопие, Слиема Малта, Беса Албания, Оцелул Галац, Омония Никозия и Тампере ) Инфо трябва да има в сайта на УЕФА
-
Да и аз бих желал да ги има отлична идея
-
според мен много трудно ще стане защото за тези отбори няма никдъе ама никъде информация(в сайта на УЕФА е страшно бъгясала. Пифа е Ивайло Христов....) Според това е невъзможно а и никъде няма пикове на екипи, титулярен състав...а и не мисля че е разумно да се слагат Слиема вместо Андерлехт или някой такъв. Има смисъл само ако се слагат противниците от първи кръг на УЕФА или най много втори предварителен, въпреки че според мен няма смисъл в играта да се слага Беса например. Но това само мое лично мнение...
-
- Обратна връзка:
Мен също ми харесва до някъде идеята само че е малко по-друга моята идея да се отвори нов раздел на БФЛ Тийм незнам как да се казва обаче този отбор да се занимава и да направи още една паралелка във фифата наречена Rest Of Europe и в нея да се напъхат всички отбори които ги няма във фифата и които участват във ШЛ и УЕФА от последния предварителен кръг преди влизането в групите на двата турнира... малко сложно го обясних но ако има интерес мога да обясня по-подробно и да се разровим всички потребители за инфо ако евентуално се навият хората от БФЛ Тийм... така те ще могат да направят още един международен пач...НиКи написа:според мен много трудно ще стане защото за тези отбори няма никдъе ама никъде информация(в сайта на УЕФА е страшно бъгясала. Пифа е Ивайло Христов....) Според това е невъзможно а и никъде няма пикове на екипи, титулярен състав...а и не мисля че е разумно да се слагат Слиема вместо Андерлехт или някой такъв. Има смисъл само ако се слагат противниците от първи кръг на УЕФА или най много втори предварителен, въпреки че според мен няма смисъл в играта да се слага Беса например. Но това само мое лично мнение...
-
- BFL Team™
Хора ние се занимаваме на първо място с родното първеснтво. Тази година сме решели да сложим много отбори и просто за отбори като Слиема няма да остане и време и информация от къде да вземем.
-
- Обратна връзка:
Това беше предложение за това викам ако се разрастнете малко тогава да се отбори нов подекип... и такам :} тфа не е болка за умиране и така си е перфектно!kyynadd написа:Хора ние се занимаваме на първо място с родното първеснтво. Тази година сме решели да сложим много отбори и просто за отбори като Слиема няма да остане и време и информация от къде да вземем.