За демото
-
Re: За демото
Мерси много . А да ли има някой пач з пове4е отбори и да попитам само:дали изискванията на цялата фифа 08 ще са същите като на демото ?
-
- BFL Team™
Да.cska14 написа:Мерси много . А да ли има някой пач з пове4е отбори и да попитам само:дали изискванията на цялата фифа 08 ще са същите като на демото ?
Хареса ми нещо ново, не знам в 07 дали го имаше, май не
Щом играч е в позиция за стрелба, натискате D и после C, играчът се засилва да стреля подлъгващо, и финтира защитника пред него
С това може да се финтира дори вратаря, когато излезете 1 на 1, и после да довкарате на празна врата
Щом играч е в позиция за стрелба, натискате D и после C, играчът се засилва да стреля подлъгващо, и финтира защитника пред него
С това може да се финтира дори вратаря, когато излезете 1 на 1, и после да довкарате на празна врата
-
- BFL Team™
Имаше го и на 2007... Просто искам да си направя контролите така че със "С" да сменям и да подавам. Това ми е проблема на мен. И Роналдо да си го направят 99 номер
-
да браво пичове вие поне играете а аз с моята видеокарта мани мани без коментар
-
еми пич ако не ти се дават много пари си купи някоя малко по добра от твойта ма да не е MX а FX примерно обаче скоро пак ше имаш проблеми.
ами затова е най-добре да си купиш хубава видео карта.НиКи написа:еми пич ако не ти се дават много пари си купи някоя малко по добра от твойта ма да не е MX а FX примерно обаче скоро пак ше имаш проблеми.
-
- Обратна връзка:
Абе ако момчето няма пари и видеото му трябва само за фифа дава 50лв за някфа FX и си играе... и сигурно и 09 ще може да я играе с FX ако не може тогава пак ще даде 50лв и ще си земе 6-та серия въпроса е да махне тоя МХ!Galen написа:ами затова е най-добре да си купиш хубава видео карта.НиКи написа:еми пич ако не ти се дават много пари си купи някоя малко по добра от твойта ма да не е MX а FX примерно обаче скоро пак ше имаш проблеми.
Да и за всяка година ще дава по 50 лева за малко по-хубава карта и така вместо да си купи една видео карта 256MB за 100 лева.Така ще му излезе най-евтино.rap17ka7a написа:Абе ако момчето няма пари и видеото му трябва само за фифа дава 50лв за някфа FX и си играе... и сигурно и 09 ще може да я играе с FX ако не може тогава пак ще даде 50лв и ще си земе 6-та серия въпроса е да махне тоя МХ!Galen написа:ами затова е най-добре да си купиш хубава видео карта.НиКи написа:еми пич ако не ти се дават много пари си купи някоя малко по добра от твойта ма да не е MX а FX примерно обаче скоро пак ше имаш проблеми.
-
- Обратна връзка:
Не са важни мегабайтите колега... ако иска хубаво видео по малко от 150лв не му мърдат а както ръзбирам той с МХ е на AGP слот което значи че след 1 година ще трябва да смени ПЦ-то защото ДДР рамта AGP слота всичко това е отживелица...Galen написа:Да и за всяка година ще дава по 50 лева за малко по-хубава карта и така вместо да си купи една видео карта 256MB за 100 лева.Така ще му излезе най-евтино.rap17ka7a написа:Абе ако момчето няма пари и видеото му трябва само за фифа дава 50лв за някфа FX и си играе... и сигурно и 09 ще може да я играе с FX ако не може тогава пак ще даде 50лв и ще си земе 6-та серия въпроса е да махне тоя МХ!Galen написа: ами затова е най-добре да си купиш хубава видео карта.
Пич ще дадеш ли линк от някъде другаде,че нещо не иска да го сваля тва .Флашгета ми дава няква грешка в файла и не тръгва.Мерси предварителноdandio написа:Сериозноvili4kata написа:Само да добавя, че играя с Барселона и пуснах Роналдиньо на врата!
Сега ще пробвам
Като разберете за оправянето на контролите споделете
ето линк към патч добавящ следните стадиониSan Siro
Old Trafford
Stade Velodrome
Nou Camp
White Hart Lane
Upton Park
Just Install the Patch by choosing the Demo Install Folder and Overwrite the Fifa DB when asked to. Should work with every Language...
http://rapidshare.com/files/52852228/FI ... _Patch.exe
забелязах нещо интересно, когато вратаря има видимост към топката , реагира веднага
а аз, съм срещу няколко защитника и вратар, тръгвам настрани, и стрелям малко от упор, слабо дори, при което се вижда как вратаря се понамества и реагира, чак когато вече има видимост помежду защитата
а аз, съм срещу няколко защитника и вратар, тръгвам настрани, и стрелям малко от упор, слабо дори, при което се вижда как вратаря се понамества и реагира, чак когато вече има видимост помежду защитата
Ето скивай те вратарят ми получава червен картон!rap17ka7a написа:Напиши го и във F-G форума плс! Що не снима беvili4kata написа:Момчета, знаете ли какво стана, докато играех?! Значи, играя с Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед и нападателят на Манчестър Юнайтед остава сам срещу вратаря ми и аз излизам с W, обаче излизам извън наказателното поле. Нападателят бие в ръката на вратаря ми и освен, че имаше фал ми изгониха вратаря и трябваше да сложа друг играч на вратата. Виждате ли колко е реалистично?!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/26/6292_012.JPG
Супер яко са го направили ЕВАЛА!
Можете ли да направите за цялата игра публиката да не утихва толкова бързо след като вкараш гол
vili4kata еми то крайно време беше това да го направят..в фифа 2007 излизам с вратаря и той нали по подразбиране се хвърля да спаси топката..избива я и какво става мислиш? Ами нищо не става..просто топката е избита напред и няма дори нарушение.Тук може да сложиш играч за вратар или да сложиш вратар за нападател и така нататък.Ако човек изиграе 1-2 мача ще си каже "това е като фифа 2007",но като се задълбочи малко ще види многото промени.Друго си е да сложиш Дида да бие корнер нали .
Мен много ме изкефи и тва,че дори и на Аматьор компютъра вкарва почти сички чисти положения които му се открият ,а не като на 07 примерно от фаул почти никога не вкарват,даже и не уцелват вратата докато сега това е доста подобрено
Това твърдя и азMontana написа:Ако човек изиграе 1-2 мача ще си каже "това е като фифа 2007",но като се задълбочи малко ще види многото промени.Друго си е да сложиш Дида да бие корнер нали .
-
Да и аз така мисля
Някой може ли да ми каже на каква трудност е нагласено демото