всички бутат цска и Левски тва не може да го отречеш,не може да отречеш че и вас не са ви подпиралиНиКи написа:айде стига много добре знаеш че миналата и тая година ЦСКА въобще не са подпирани даже на моменти се свири срещу нас . Не мога да кажа същото нещо за левски, обаче.
GFX FIFA08 Demo-released!!
Re: GFX FIFA08 Demo-released!!
-
не отричам че не са ни подпирали, потвърждавам го
-
Да разбира се Пирин Благоевград при нормално съдииство отборът има шансове да триумфира с купата и златните медали спомнете си Литекс през сезон 1997/1998 по този начин новак в А Група стана шампион при нормално съдииство и също Локомотив Пловдив през 2003/2004 така че повече няма да споря приклучвам темата още преди началото на шампионата се знае шампиона ЦСКА или Левски естествено тази традиция може да бъде нарушена от някои провинциален тим
-
аре да спреме че заглавието е GFX FIFA08 Demo-released!!
-
Да съгласен съм примирие
-
- Обратна връзка:
Така е!Просто няма смисъл да казваме на черното - бяло!!!Всички знаеме, че Левски и ЦСКА, както и Локо СФ вече са подкрепяни от съдиите!!!
-
Добре краи повече тая тема да не се обсъжда всички го знаем!
С ГФХ то демото стана страшно трудно Аз едвам едвам създавам голова ситуация а кво да говорим за друго... Играта е доста реална особенно удара от далеч Трудно е вече като цяло да оцелиш вратата а и дори да го направиш вратаря е много добър
Аййййдееее чакаме истинската HIGH графика на FIFA 08 за демото вие сте БФЛ
Днескато играх на демото на 08 поедно време ми изчезнаха футболистите както става на 07.Този проблем ще може ли да го оправите?
нема да стане и пак един провал на ЕАGalen написа:Днескато играх на демото на 08 поедно време ми изчезнаха футболистите както става на 07.Този проблем ще може ли да го оправите?
Аз отговарям по тази част (config файловете) ..та мисълта ми е да съм казал някъде ,че няма да се пробвам да оправя това ....Silvera написа:нема да стане и пак един провал на ЕАGalen написа:Днескато играх на демото на 08 поедно време ми изчезнаха футболистите както става на 07.Този проблем ще може ли да го оправите?
ОхО ПеПи ДоКаРаХМе НоВитЕ НеЩа БраВо бфЛ
-
Да верно дали ше може да се оправат контролите да са абсолютно същите като като на 07 ?
мен ти сам можеш да ги орпавиш а ма пак се объркват а ма пак се свиква с Q да си ги менкашRiLeCo написа:Да верно дали ше може да се оправат контролите да са абсолютно същите като като на 07 ?
пача е добър както и цялата Ваша работа но ми остава въпроса какво стана с коментатора
щеше да дрънка на български а не на английски както до сега
щеше да дрънка на български а не на английски както до сега