ooVoo
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: ooVoo
go6o92 мен лично много ме радва ooVoo-то само дето няма емотикони
ццц тъп съм аз..пускам тема а не си давам ника
anchodark е моя
anchodark е моя
-
-
Смисъла е че скайпа е бъгав а ooVoo-то за досега не ми е направило нито 1 проблемnapster написа:и къде е смисъла?ancho написа:Да,има смисъл
-
Добре нужно ли беше и тук да се заяждаш...napster написа:LOL скайпа бил бъгав ...
ами като си го сложил преди 2 дена какъв бъг искаш?Скайпа сигурно го ползваш вече около 5 години а това 2 дена и вече скайпа бил бъгъв.Makaveli написа:Смисъла е че скайпа е бъгав а ooVoo-то за досега не ми е направило нито 1 проблемnapster написа:и къде е смисъла?ancho написа:Да,има смисъл
-
Има спам само ако си сложиш онези тъпи програми от ***.hit.bg . Единствения проблем който съм срещнал беше преди 1 месец , но даже не беше от програмата , а имаха проблем със сървара , така че не говорете глупости .НиКи написа:аз бъг в скайпа още не съм намерил, проблема му е че има мн спам
А бе ти освен да се заяждаш друго нещо знаеш ли???От къде си толкова сигурен,че на мен скайпа не ми прави проблеми???Ако нета ми е слаб???Все трябва да се заядеж с някой...Аман от такива като тебе!!!Отвори си една тема за скайп и си го хвали там!!!
Направо да си отвори специална тема да си се хвали колко бил добър как..... абеancho написа:А бе ти освен да се заяждаш друго нещо знаеш ли???От къде си толкова сигурен,че на мен скайпа не ми прави проблеми???Ако нета ми е слаб???Все трябва да се заядеж с някой...Аман от такива като тебе!!!Отвори си една тема за скайп и си го хвали там!!!
ancho написа:Аман от такива като тебе!!!
-