![Изображение](http://i.data.bg/07/06/25/434594_orig.jpg)
Уважаеми фенове на BFL ,
Мнозина от вас се питат дали наистина вече няма да има патчове за FIFA 07 с Българското първенство- е, отговора е да ,НО въпреки това на 20 юли ще пуснем нещо.....какво ще е то -остава мистерия за вас
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
Хехехе колега ...ще видимswan333 написа:Хммм... съмнявам се да я познавате по-добре от нас, но... както и да е. Радвам се, че ще има такъв пач, ттръпна в очакване...
П.С. Аз съм crazy4u, ако може някой админ да ми изтрие старата регистрация.
Levski_forever написа:Хехехе колега ...ще видимswan333 написа:Хммм... съмнявам се да я познавате по-добре от нас, но... както и да е. Радвам се, че ще има такъв пач, ттръпна в очакване...
П.С. Аз съм crazy4u, ако може някой админ да ми изтрие старата регистрация.
Европа ще "ахне" ...мога да кажа ,че изпреварихме EA с 1 година напред
хм... ще видим[BFL]Mancho_United написа:Еми да ви кажа наистина това е такаДобавяме много екстри ,с които ще се прочуем в Европа,а и все пак ще видите кой познава по-добре файловата система
Защото лично аз това не съм го виждал в нито един патч - даже и на големите и всеизвестни германски и испански отбори
Но спокойно - скоро ще разкрием някой интересни неща около тази дата
Добре на двайсти юли ще видим.Ще ти напиша само в личните какво предпологам.Не искам отговорNaycho_Naychev написа:Ооо не си се сетил какво ще е повярвай миGalen написа:Аз се сетих какво ще бъде.