Бате да не мислиш че от ЕА ще се върнат 25 години назад за евроуспехите на цска...__SaNd1__ написа: Левски не са някакъв гранд и не се разл от отбори като Нефтчи освен че са по известни но са не са гранд че да ги има и в Европа спец повече се знаят ЦСКА по успехи от Левски П.С Не съм нито левскар нито цесекар нямам нищо против 2 отбора
Левски София няма да ги има във Фифа 08
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Левски София няма да ги има във Фифа 08
-
- Обратна връзка:
Не но може да се върнат 2 години назад когато бихме действащия европейски клубен шампион Ливърпул както и Байер Леверкузен... и колко пъти да ви се каже че не се гледа колко успехи има един отбор а колко хора ще купят играта... в БГ ще са малко повярвай!Makaveli написа:Бате да не мислиш че от ЕА ще се върнат 25 години назад за евроуспехите на цска...__SaNd1__ написа: Левски не са някакъв гранд и не се разл от отбори като Нефтчи освен че са по известни но са не са гранд че да ги има и в Европа спец повече се знаят ЦСКА по успехи от Левски П.С Не съм нито левскар нито цесекар нямам нищо против 2 отбора
-
Да така е няма да ги върнат но не умаловажаваите тези отбори като Нефтчи само ще ви кажа че ФК Астана където играе Диян Генчев-отборът е шампион на Азербаиджан разполага с бюджет от 20 милиона Евро правете си сметката колко по неизвестно отборче играло в Квалификациите за Шампионска Лига с какви пари разполага ЕА Спортс лесно могат да ги сложат в играта при 1 договор
-
Will there be new “Rest of World” teams? If so, which teams?
Compared to last year, there are 6 more teams in ROW. The new teams are from Poland, Brazil and South Africa.
-
- Обратна връзка:
Това инфо беше достатачно за да се убедите!XtCrAvE написа:Will there be new “Rest of World” teams? If so, which teams?
Compared to last year, there are 6 more teams in ROW. The new teams are from Poland, Brazil and South Africa.
-
Така че за тази година относно българските отбори в ROW отговора е:
-
естествено всяка година е така но нали затова имаме БФЛ Тиима така че ще си чакаме БФЛ ФИФА 08 Версия 1 а тя по-моему ще е мн добра
Пичове незнам ама вече EA стават банални . Едни Поляци които имат отбори на никому неизвестни даже имаха лига във фифа миналата година а да не направят на Бг една айде не толкова за бг ама за Русия поне можеха да сложат лигата пфф незнам......
-
Имат повече успехи от БГ в последните 17 Години:един 1/4 финал в Шампионската Лига дело на Легия Варшава през сезона 1995/1996 Видзев Лодз участва в груповата фаза през сезона 1996/1997 и побеждава в Групите на турнира бъдещия европеиски клубен шампион Дортмунд-2:1 а като гост равен 2:2 Висла Краков стига 1/4 финал в Купата на Уефа през 2002/2003 и едвам е отстранен от Лацио след 3:3 на Олимпико и 1:2 в последните секунди на реванша лишават 10 кртатния шампион на Полша от заслужено място на полуфинал през сезон 2004/2005 Висла е на крачка от групите на лигата след 3:1 победа в първия мач срещу Панатинаикос но на реванша англииският съдия Маикъл Раили се изгавря със шампиона на Полша при 2:1 което класирваше отбора в групите на лигата заслужено съдията отменя редовен гол на Соболевски в 89 минута в краина сметка благодарение на Раили след съдииски аванти и продължения гърците печелят с 4:2 и влизат незаслужето в групите на лигата също играха в групите на УЕФА миналата година а предният 2005/2006 Гроклин играе в групите на Уефа след като отстранява Манчестър Сити 0:0 у дома и 1:1 в Англия сега в 1 кръг на Уефа тимът може да си повтори успеха ако преодолее Црвена Звезда в 1 Кръг на Уефа ЕА Спортс ги интересуват парите а тук в БГ малко хора си купуват оригиналната игра още повече че тази година е дубликат на ФИФА 07 по малко ще са продажбите
Аз ще си я купя ;] .rap17ka7a написа:в БГ ще са малко повярвай!
Дано да ги има левски и Там-пере,ще има реванш...така играта ще е мн интересна
-
- Обратна връзка:
Левски в игрите на ЕА!!
Цитат:
Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително любимите на всички FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици.
Първото голямо заглавие с участието на ФК Левски в каталога на Electronic Arts и Пулсар е симулацията на футболен мениджър UEFA Champions League 2006-2007, която е вече на пазара и е достъпна за всички популярни платформи, включително PC, PlayStation 2, PlayStation Portable (PSP) и Xbox 360.
Поводът за оказаната чест на Левски е фактът, че шампионът на България се класира за Шампионската лига за сезон 2006-2007 и макар да отпадна още в първата част на престижния турнир, ще представлява страната ни в игрите на Electronic Arts през следващите две години
Цитат:
Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително любимите на всички FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици.
Първото голямо заглавие с участието на ФК Левски в каталога на Electronic Arts и Пулсар е симулацията на футболен мениджър UEFA Champions League 2006-2007, която е вече на пазара и е достъпна за всички популярни платформи, включително PC, PlayStation 2, PlayStation Portable (PSP) и Xbox 360.
Поводът за оказаната чест на Левски е фактът, че шампионът на България се класира за Шампионската лига за сезон 2006-2007 и макар да отпадна още в първата част на престижния турнир, ще представлява страната ни в игрите на Electronic Arts през следващите две години
-
- Обратна връзка:
Добре де колко пъти ще поствате едно и също инфо от преди половин година... ЕА решават дали да сложат даден отбор в игрите си... не ние докато не излезе играта нищо не се знае!Навсякъде пише различно... но мен лично слабо ме вълнува защото си имаме БФЛ Тийм!
-
И аз споделям същото мнение имаме си БФЛ Тиим за БГ отборите
Абе те и да сложат Левски сигурно 6е ги оакат като в УЕФА-та,така 4е мен малко ме интересува дали ще ги сложат или не!Важното е БФЛ да на направят един хубав па4 с който да направя Левски Европейски Шампион и т.н.Само Левски!!!!
-
на мене точно това не ми харесва!! Че прават БГ отборите с некви възможности кат Челси или разни подобни!! Силно се надявам да се обърне внимание на мнението ми и тази година да видим една добра датабаза с реални умения на играчите!! А не дори и да си пълен левак да направиш който искаш отбор европейски пампион и т.н.(BaLkI брато не казвам че си пълен левак просто давам пример ).
Едит: Знам че пиша в тема за фифа но ме интересува в ПЕС да са с реални показатели
Едит: Знам че пиша в тема за фифа но ме интересува в ПЕС да са с реални показатели
Ами прав си донякъде обаче...истината е че в последните 2 години ЛЕВСКИ беше с КЛАСИ над цска ,но нали ако бяхме направили това веднага щехте да скочите .... ?!?НиКи написа:на мене точно това не ми харесва!! Че прават БГ отборите с некви възможности кат Челси или разни подобни!! Силно се надявам да се обърне внимание на мнението ми и тази година да видим една добра датабаза с реални умения на играчите!! А не дори и да си пълен левак да направиш който искаш отбор европейски пампион и т.н.(BaLkI брато не казвам че си пълен левак просто давам пример ).
-
виж са признавам че последните няколко сезона левски играха добре, но не чак толкова за да ги направите като европейските грандове . Иначе тая година заради тампере попаднахте в голяма криза за разлика от ЦСКА които излязоха от нея след лятната селекция и в момента играем много по добре от вас. Заради това би било логично тази година ЦСКА да са с КЛАСИ над левски но знам че няма да стане поради същата причина