BFL FIFA 08 Demo-RELEASED!
Re: BFL FIFA 08 Demo-утре!
а има ли смисъл да чакам днес (а ако ша излиза ша го чакам) или да чакам до утре??!?!
-
В този така прекрасен дъждовен ден (вечер вече) се надявах евентуално да поцъкам малко, но като гледам няма да ме огрее.
Пак ли чакащи те сме така -
Пак ли чакащи те сме така -
какво стана напрао незнам цял ден 4акам пред компа тоя па4 е не излиза и не излиза дано бфл испеят скоро да го ка4ат
-
Е не знам ама не даваите зор че повече инфо нема да получим ако даваме зор когато излезе тогава а лично аз просто ще го инстална само да го видя и го трия няма смисъл-поне за мен да играя демо чакам си цялата игра
-
- BFL Team™
Вчера излязоха проблемчета, които ги оправихме, гарантираме ви, че днес ще ви го дадем(разбирайте пача не нещо друго )
-
добро утро на всики
днес ще бъде ли качен пача
Ари какво през 5 минути питате пача ще излиза ли?Почвате да ставате адски много нахални .Когато излезе-излезе .Представети си че вие сте от БФЛ и правите пач и всички ви препират и ви питат-кога ще излиза,какво стана с този пач,трябваше неска да го пуснете и т.н. Вие ще направите ли нещо,Ще ви бъде ли приятно да сте припирани?Всички млъкват и чакат.dangerous_virus написа:добро утро на всики
-
- Обратна връзка:
Вижте сега това е демо и е нов сезон което значи че те правят нещо ново и е нормално да се забавят... сега като научат демото цялата игра ще им е по-лесно но явно има някакви трудности щом още се бавят!Не го бавят умишлено повярвайте ми ще го пуснат щом успеят да го направят :} сигурен съм!dangerous_virus написа:добро утро на всики
-
Еми, за да няма такива въпроси от рода на: "Какво стана? Нали казахте днеска!" , не трябва да давате срок, който не може да го изпълните. Правете си пача без да давате срок, та като е готов на 1000% тогава пишете Release Date: ДНЕС!
-
- Обратна връзка:
Май няма да излезе днес....
-
Не съм сагласен хората са дали срок в който са били сигурни, но затруднения винаги могат да станат все пак дано доиде по скороXtCrAvE написа:Еми, за да няма такива въпроси от рода на: "Какво стана? Нали казахте днеска!" , не трябва да давате срок, който не може да го изпълните. Правете си пача без да давате срок, та като е готов на 1000% тогава пишете Release Date: ДНЕС!
-
Точно за това не трябва да се дава срок!dangerous_virus написа:Не съм сагласен хората са дали срок в който са били сигурни, но затруднения винаги могат да станат все пак дано доиде по скороXtCrAvE написа:Еми, за да няма такива въпроси от рода на: "Какво стана? Нали казахте днеска!" , не трябва да давате срок, който не може да го изпълните. Правете си пача без да давате срок, та като е готов на 1000% тогава пишете Release Date: ДНЕС!
-
- BFL Team™
Срокове ви казахме, че като почнем да правим целите пачове няма да даваме, информация също. Но сега решихгме да кажем, защото това е малък пач за демото, едвали не като тренировка за нас за да разберем новите неща в модването на фифа 08.
Но срокове след този пач вече няма да има.
Но срокове след този пач вече няма да има.
-
ops май ви ядосахме sorry
-
Аз ви казах да си траете ама вии даите та даите пача като стане готов тогава
-
- BFL Team™
Никой не се е ядосал спокойно. Писах по-горния пост за да ви разясня ситуацията. Все пак за първи път пускаме пач за демо, с 4 отбора, стадиони, промени по менюто и тн. То горе-долу това съдържа големия пач, само че с 30 отбора повече.
-
- Обратна връзка:
Знаем, че Ви е много трудно, знаем колко трудно е да се прави пач, но искаме само да знаем дали днес ще пуснете пача?! Само едно искаме да знаем: дали ще има пач днес?! Кажете ни това и Ви оставяме поне до утре...
Да/Не
Да/Не
-
е аз незнам как се прави споко кат стане тогава
От сега нататък е само въпрос на време...патча може да излезне до 1-2 часа ,но може и след 3 часа. Имаме малки проблеми със базата, понеже EA са си играли с едни настройки за отбора гост в даден мач....
-
- Обратна връзка:
Това ме успокои, за другите не знам!Levski_forever написа:От сега нататък е само въпрос на време...патча може да излезне до 1-2 часа ,но може и след 3 часа.