BFL FIFA 08 Demo-RELEASED!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Cgefo1948

Re: BFL FIFA 08 Demo-утре!

Мнение от Cgefo1948 »

Е да, поне знамем, че ще излезне днес :thumbsup:
Cgefo1948

Re: BFL FIFA 08 Demo-утре!

Мнение от Cgefo1948 »

Стига сме ги тормозили хората, те сигурно ся се съсипват да бачкат по пача, а ние ги тормозим :S
Levski_forever

Re: BFL FIFA 08 Demo-RELEASED!

Мнение от Levski_forever »

Първото мнение вижте ;)
cska_boy

Мнение от cska_boy »

има ли 6анс все о6те неска да излезе па4а или ве4е няма ;(
Levski_forever

cska_boy написа:има ли 6анс все о6те неска да излезе па4а или ве4е няма ;(
По-горе кво написах :) Да видите първото мнение.... :)
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Някои явно не са онлайн :D
cska_boy

Мнение от cska_boy »

благодаря же4е го драпнах ся 6те играя бб ;)
chonin

Мнение от chonin »

ФИФА 08 с българските отбори ще е направо невероятна.... :shake: :clap:
Първото нещо което ми направи голямо впечатление е това, че екипите по време на мач са доста по-реалистични от в другите фифи..няма ги вече онези искрящи и ярки цветове. :clap:
Второто е, scoreboard-а...станал е страхотен.. ;)
gagata_

Мнение от gagata_ »

Като цяло е хубав.Лицата обаче са под всякаква критика.Неи е направен бял с дълга коса при положение,че е черен с гора глава.Да не говорим за Бардон,Йовов и Петков.Дано да има начин да се оправят.За скиловете и имената не съм сигурен какво да мисля.Все пак е демо.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Като изключим базата другото е почти перфектно! Аз едно не можах да разбера. Къде сте ги видели тези огради зад вратите на стадиона на Литекс? През лятото ходих на стадиона и нямаше такива! Другата Ви грешка е минаването на топката през рекламните пана. На стадионите на ЕА не минава. Ако оправите грешките си БФЛ-то ще е супер. ;)
gagata_

Мнение от gagata_ »

Друг проблем освен тези,за които ви писах и след мен vili4kata.Смените се извършват по един ненормално смешен начен.Не е нормално.И в цифрите на гърба на екипите има логото на Barclays Premiership ????
Cgefo1948

Мнение от Cgefo1948 »

Абе ца ко се стадиона на ЦСКА не мое да се напълни :envy: :bang:
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

браво пача рулз само не схванах що левски играе на васил левси а не на герена
И ПРЕДИ И СЕГА BFL СА НА ВЪРХА
Galen

Мнение от Galen »

Пача е страхотен и ако може за цялата игра да оправите съставите.
Levski_forever

dangerous_virus написа:браво пача рулз само не схванах що левски играе на васил левси а не на герена
И ПРЕДИ И СЕГА BFL СА НА ВЪРХА
Понеже новата версия на Герена не е завършена на 100%. За всеки, на когото играта му крашва сваля от този линк: http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=12900 fathbuilder ,инсталва го във директорията на фифата и натиска build като го пусне ;)...
Levski_forever

Galen написа:Пача е страхотен и ако може за цялата игра да оправите съставите.
Естествено...както казах за FIFA 08 Demo все още няма едитор за базаданните ,ние сме един от първите екипи пуснали патч за това демо със промени по базата...ползвахме един страшно труден метод ,работихме със таблици ,като всяка сама посебеси е свързана със друга и затова е нормално да има грешки по отношение на лицата и базата (защото лицата се избират от базата данни)...
Galen

Мнение от Galen »

Levski_forever написа:
Galen написа:Пача е страхотен и ако може за цялата игра да оправите съставите.
Естествено...както казах за FIFA 08 Demo все още няма едитор за базаданните ,ние сме един от първите екипи пуснали патч за това демо със промени по базата...ползвахме един страшно труден метод ,работихме със таблици ,като всяка сама посебеси е свързана със друга и затова е нормално да има грешки по отношение на лицата и базата (защото лицата се избират от базата данни)...
Ами извинявайте че така реагирах но просто за мен едно от най-важните работи е състава на отбора.
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

така обаче е весело имаме 5 отбора америка само дето 4 от тях са BG "грандове" :D даже лицата не са сменяни мноо яко е така
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

dangerous_virus написа:така обаче е весело имаме 5 отбора америка само дето 4 от тях са BG "грандове" :D даже лицата не са сменяни мноо яко е така
Това е демо трудно е и няма още едитор не разбрахте ли... то добре че това е измислено ;) аз лично си чакам цялата игра не цъкам толкова демото...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Vampira

Мнение от Vampira »

Да си кажа и аз впечатленията .. очаквах съвсем друго .. :shake: Първо дизайна ми се вижда прекалено претрупан .. с тея стрелки е грозно чак. Състава на Левски е направен страхотно зле - Телкийски и Тасевски са CDM .. нищо общо, а Ричард е CAM ?! Бензукан е със 74 скил, а Рабе с 56 ?! Рабе е 2 пъти по-добър от Бензукан на живо. Боримиров съвсем сте го отписали. А Хичо даже и го няма, Коприваров също .. Лицата няма да ги коментирам. А на всичото отгоре и не можах да изиграя един мач, защото ме изхвърли. ..
Разбирам че за демото не сте се старали много, нарочно съм по критичен да внимавате при цялата игра .. защото ако и при нея е направено така, незнам .. От миналогодишния пач нямах никакви оплаквания, дано и тази да е така ! Поздрави.

PS: Даже и ми се прецака фифата .. сега наново трябва да я слагам: Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”