Всеки от вас феновете ,които имат клипове с техни финтове и трикове и са с добро качество ,могат да ни ги пращат на адрес: [email protected]Септември.Днес на късната тренировка на местният отбор в град Септември- Локомотив ,се проведе доста странно занимание.Един от координаторите на проектите на BFL Team - Благовест Димитров (Levski_forever) заедно с екип от още 5-ма човека бяха на тренировката на отбора . Той се познавал лично с треньора на отбора и са се били оговорили в продължение на 4 дена отборът да им съдейства за новият проект на BFL Team.
На стадиона бяха разположени две камери - една до вратата и друга наблюдаваща играчите.Правеха се някакви снимки и видео клипове. Но никой не спомена за какво ще са и какво ще стане на 20 юли .Утре "снимачният" ден продължава.
Взето от страницата на Локо Септември.
20th July...GFX 07...
Re: 20th July....
малеее май с тия мистерии пак ше ме накарате да заиграя фъфа (по добре да направите същото за пес )
Иначе във стария форум аз бях отворил тема за клипчета само че за пес6 ма само аз и антракса дадохме клипчета сички други коментираха .
Иначе във стария форум аз бях отворил тема за клипчета само че за пес6 ма само аз и антракса дадохме клипчета сички други коментираха .
Не говоря за клип от играта , а за клипове от квартала, градския стадион и т.н.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
за съжаление подобен проект не е възможен на ПЕС, ако няма някой скриптърnicks написа:малеее май с тия мистерии пак ше ме накарате да заиграя фъфа (по добре да направите същото за пес )
не беше ли G-Unit скриптър ?IvanMladenov написа:за съжаление подобен проект не е възможен на ПЕС, ако няма някой скриптърnicks написа:малеее май с тия мистерии пак ше ме накарате да заиграя фъфа (по добре да направите същото за пес )
а ОК . А що си си сменил ника ? Така не моем те познаем .Naycho_Naychev написа:Кой е тоя G-Unit???nicks написа:не беше ли G-Unit скриптър ?IvanMladenov написа:
за съжаление подобен проект не е възможен на ПЕС, ако няма някой скриптър
Не бе дори и да съм скриптър тука става въпрос за други скриптове
Така.....решихме днес да обявим името на проекта : GFX 07
И да ви дадем линк към това клипче: http://vid.data.bg/scsq6v53#vid
Очаквайте на 10-ти ,когато е нашият рожден ден повече инфо относно проекта. Засега само това .
И да ви дадем линк към това клипче: http://vid.data.bg/scsq6v53#vid
Очаквайте на 10-ти ,когато е нашият рожден ден повече инфо относно проекта. Засега само това .
Re: 20th July...GFX 07...
Интересно...
Последно промяна от swan_3 на 01 Юли 2007 08:50, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
20th July...GFX 07...
Аз мисля, че ще вкарате нови финтове, защото както видях на клипчето друго освен финтове няма.
Друго няма викаш Ми ок - 1 месец само финтове ,че праим Явно не си се вгледал и не си разбрал много,но като опънем списъка с всички неща ,които сме направили в този патч ... ще стане интересно
-
Ще има ли промени в Българското Първенство в GFX 07 ???
тайна майна
повече за проекта ще разкрием на 10-ти Юли Дотогава ...
-
- Обратна връзка:
20th July...GFX 07...
Е, ае кажи ми сега, че на 10-ти заминавам на околодържавно пътешествие.
Аз предлагам на 15-ти , за да има макс напрежение ![BFL]Mancho_United написа:тайна майна
10 Юли-тогава BFL Team навършва 5 години
-
- Обратна връзка:
Мда ще бъде голям празник а ако съдя по клипчето и като знам на какво е способен българина няма да се очудя ако направят нова игра ... успех им желая и да видим след 20 дни какво ще излезе...Levski_forever написа:10 Юли-тогава BFL Team навършва 5 години
Никой си няма ни най-малка представа каква невероятна изненада ви очаква !!!