Да бе стига излиза най късно средата на Октомври!Bg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месец
Сезон 07/08 "Очаквай неочакваното!"
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
- Обратна връзка:
Re: Сезон 07/08 "Очаквай неочакваното!"
-
- Обратна връзка:
Ае стига сте им досаждали, че ще вземат пак да се замислят като след БФЛ ФИФА 07 Версия 2.0 дали да продължават да правят пачове! Според мен БФЛ ФИФА 08 Версия 1.0 ще излезе някъде към Нова година.rap17ka7a написа:Да бе стига излиза най късно средата на Октомври!Bg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месец
-
- Обратна връзка:
Моя грешка мислех че говори кога ще излезе фифата!А не за пача... аз лично и за коледа да излезе пак ше си му се кефаNaycho_Naychev написа:Аре сега...Септември...Октомври.... още малко ще поискате да пуснем пача преди да е излязла новата ФИФА !!!rap17ka7a написа:Да бе стига излиза най късно средата на Октомври!Bg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месец
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ако се наложи ще излезе и ден преди ФИФА 09 ! Не досаждайте! Като не ви харесва какво вършим ние, ходете при БОП!
-
Да съм споменал някаде,че не ми харесва вашата работа Просто не искам да излиза на нова година защото не е интересно.
Тази година може да очаквате и PS3 и XBOX 360 версия за BFL FIFA
Земи си и си направи ти патч и си го играй октомври ,за да ти е интересно.. Не му било интересно да излезе на нова година. Тогава специално ти ще разбиреш,че е излязъл на 1ви Януари ,че да ти е интересно (щото на 31.12 няма да ти е) !Bg_Fen написа:Да съм споменал някаде,че не ми харесва вашата работа Просто не искам да излиза на нова година защото не е интересно.
-
- Обратна връзка:
Въпреки, че нямам конзола това ще бъде много ЯКО!!!Levski_forever написа:Тази година може да очаквате и PS3 и XBOX 360 версия за BFL FIFA
-
Ей льольо не ми се прави на интересен и велик в нета !!![BFL]Mancho_United написа:Земи си и си направи ти патч и си го играй октомври ,за да ти е интересно.. Не му било интересно да излезе на нова година. Тогава специално ти ще разбиреш,че е излязъл на 1ви Януари ,че да ти е интересно (щото на 31.12 няма да ти е) !Bg_Fen написа:Да съм споменал някаде,че не ми харесва вашата работа Просто не искам да излиза на нова година защото не е интересно.
Е как сърчицето е най-големия гангстер
-
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Хайде, стига караници.
В спора се ражда истината стига да е коректен.
В спора се ражда истината стига да е коректен.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Дали в пача ще има стадионите на отборите от А група и дали ще има всички лица на играчите от А група
-
- BFL Team™
Oтговорих ти на този въпрос, престани с глупавите въпроси!maserati1992 написа:Дали в пача ще има стадионите на отборите от А група и дали ще има всички лица на играчите от А група
-
- BFL Team™
НЕВЪЗМОЖНО Е, повтарям НЕВЪЗМОЖНО е да има всички лица!
-
- Обратна връзка:
За феновете на отбори от Б група ще има много изненади, обещавам
Ами търсих на всякъде и не можах да намеря твоя отговорkyynadd написа:Oтговорих ти на този въпрос, престани с глупавите въпроси!maserati1992 написа:Дали в пача ще има стадионите на отборите от А група и дали ще има всички лица на играчите от А група
Да затова бях почти сигурен, че няма да има всички лица защото няма откъде да ги намерите, но за стадионите ми е по-важно да разбера Благодаря предварително за отговора ВиZhivkoBGR написа:НЕВЪЗМОЖНО Е, повтарям НЕВЪЗМОЖНО е да има всички лица!
-
- BFL Team™