Кажете мнението си за футболния manager Cupbg.com
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Кажете мнението си за футболния manager Cupbg.com
Молбата на екипът на http://cupbg.com е да ни кажете вашето мнение за играта - какво е направено добре, какво не и кое сме пропуснали. Освен това споделете вашето виждане за подобна игра какво трябва да има в нея.
С няколко думи ще се опитаме да обясним какво е CupBg ?
CupBG е български уеб базиран онлайн футболен мениджър. Различното при него от другите подобни футболни мениджъри е изграването на срещите в реално време. Всеки регистриран потребител получава отбор с различни на възраст и умения играчи, които трябва да тренира и определя кой на какъв пост трябва да играе. Всеки играч има различни видове умения в зависимост на поста, който бъде поставен. Комплексните умения на играча се измерват в ОКИ – Общ Коефициент на Играча. ОКИ показва като цяло с какви качества разполага играча като цяло, колкото по-висок е този коефициент толкова по-добре. Отборите са разпределени във 8 региона всеки от които е от по 6 групи. В група 1 участват 16 отбора, група 2 са 2 групи от по 16 отбора, група 3 е 4 групи от по 16 отбора, група 4 - 8 х16 отбора, група 5 – 16х16 отбора и група 6 – 32 групи от по 16 отбора. Шампион на региона е отбора завършил на първо място от група 1 след изиграване на всички срещи от сезона.
Регистрирайте се и поиграйте на http://cupbg.com.
С няколко думи ще се опитаме да обясним какво е CupBg ?
CupBG е български уеб базиран онлайн футболен мениджър. Различното при него от другите подобни футболни мениджъри е изграването на срещите в реално време. Всеки регистриран потребител получава отбор с различни на възраст и умения играчи, които трябва да тренира и определя кой на какъв пост трябва да играе. Всеки играч има различни видове умения в зависимост на поста, който бъде поставен. Комплексните умения на играча се измерват в ОКИ – Общ Коефициент на Играча. ОКИ показва като цяло с какви качества разполага играча като цяло, колкото по-висок е този коефициент толкова по-добре. Отборите са разпределени във 8 региона всеки от които е от по 6 групи. В група 1 участват 16 отбора, група 2 са 2 групи от по 16 отбора, група 3 е 4 групи от по 16 отбора, група 4 - 8 х16 отбора, група 5 – 16х16 отбора и група 6 – 32 групи от по 16 отбора. Шампион на региона е отбора завършил на първо място от група 1 след изиграване на всички срещи от сезона.
Регистрирайте се и поиграйте на http://cupbg.com.
Re: Кажете мнението си за футболния manager Cupbg.com
Ами играта е добра Бях се регистрирал почти в началото,когато още не работеха много неща,но виждам сега,че е станала добра
-
- Обратна връзка:
Хора от къде мога да видя за колко време ще ми се оправи контузен играч?
Как мога да си подновя договора с играча и какво става като му изтече договора?
Как мога да си подновя договора с играча и какво става като му изтече договора?
-
- Обратна връзка:
Много ме кефи голяма зарибявка е аз секи ден си влизам вечер кат ми остава време
-
колко време след регистрацията се получава e-mail ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
След като неможах да влезна реших да не съм забравил паролата и ми излиза
"Невалиден или заключен акаунт."
на какво се дължи това
на какво се дължи това
Ами те преди 3 дена май беше пуснаха цялата версия(предишната беше beta)и иска нова регистрация.Vencoi написа:След като неможах да влезна реших да не съм забравил паролата и ми излиза
на какво се дължи това
-
Оправете това с имената.. написал съм се Levski Sofia и после гледам за приятелски...5ма видех с Левски София
-
значи аз имам няколко препоръки:
1. Да не пише само голмайстори а примерно "Роналдиньо напредва по левия фланг, с брилянтните си финтове очарова публиката, като премина последователно покрай Джон Тери, Фабио Канаваро и със тополен удар от 25 метра разтегна максимално Касияс, който обаче успя да избие в корнер."; "играч на мача днес е Лионел Меси със хеттрика си срещу Реал Мадрид." и разни такива подобни за по интересно
2. Да има фенклубове и колкото повече отбора върви нагоре толкова повече фенове да се записват и да плащат редовно своя членски внос. И колкото повече добре върви отбора толкова повече фенове да има на стадиона и обратното, като върви надолу по малко.
3. При добро вървене на отбора да има оферти от различни спонсори и т.н.
4. Да има възможност да се увеличава капацитета на стадиона (ако има такава моля да ме извините)
ами това са препоръките ми засега. Ако можете да ги усъществите играта ще е много по яка
1. Да не пише само голмайстори а примерно "Роналдиньо напредва по левия фланг, с брилянтните си финтове очарова публиката, като премина последователно покрай Джон Тери, Фабио Канаваро и със тополен удар от 25 метра разтегна максимално Касияс, който обаче успя да избие в корнер."; "играч на мача днес е Лионел Меси със хеттрика си срещу Реал Мадрид." и разни такива подобни за по интересно
2. Да има фенклубове и колкото повече отбора върви нагоре толкова повече фенове да се записват и да плащат редовно своя членски внос. И колкото повече добре върви отбора толкова повече фенове да има на стадиона и обратното, като върви надолу по малко.
3. При добро вървене на отбора да има оферти от различни спонсори и т.н.
4. Да има възможност да се увеличава капацитета на стадиона (ако има такава моля да ме извините)
ами това са препоръките ми засега. Ако можете да ги усъществите играта ще е много по яка
-
Като гледам май май никой не гледа тая игра да я поддържа..
Не мога да вляза в сайта.Пише ми това ???????? ?? ?????????? ???????????? Някой ако знае нещо да пише.
-
бе бях се регнал ама сам си забраил паролата