RQ: Коментаторите от FIFA за ПЕС
RQ: Коментаторите от FIFA за ПЕС
Хора имам следното питане: дали някой от вас може да ми даде линк за e_sound.afs файла, който е със сменен коментатора с този от FIFA07 Аз като се поразрових намерих, но трябваше допълнително да се пачне а за целта трябваше да се използва DkZ Studio. Аз свалих и DkZ Studio и dkz файловете, с които трябваше да се пачне e_sound-а, но след инсталацията на DkZ Studio-то ми даваше грешка при стартирането и така и не успях да го подкарам...
Та сега идеята ми е дали някой знае къде мога да намеря пачнатия e_sound, и ако не - дали може някой да го свали от тук (малко по-надолу в страницата), да свали малките кръпки и да ги пачне с DkZ Studio, след което да качи някъде където и да е готовия e_sound за да може да го теглиме
Та сега идеята ми е дали някой знае къде мога да намеря пачнатия e_sound, и ако не - дали може някой да го свали от тук (малко по-надолу в страницата), да свали малките кръпки и да ги пачне с DkZ Studio, след което да качи някъде където и да е готовия e_sound за да може да го теглиме
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: RQ: Коментаторите от FIFA за ПЕС
http://store2.data.bg/bsstudios/
тук го има, качвах го преди 100 години
IvanMladenov мерси много. Само искам да те попитам дали това е "закърпения" вариант?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Значи като го сваля кво трябва да праа? моляте обесни ми !IvanMladenov написа:http://store2.data.bg/bsstudios/
-
- Обратна връзка:
Сваляш e_sound.rar, разархивираш го и заменяш оригиналния e_sound файл в Pro Evolution Soccer/dat с разархивирания.
За всеки случай си закътай някъде оригиналния файл....
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
аха ясно мерси много и какво точно променя това?MuSTaKa написа:Сваляш e_sound.rar, разархивираш го и заменяш оригиналния e_sound файл в Pro Evolution Soccer/dat с разархивирания.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
заменя коментатора с този от ФИФА
-
ааа много е яко изненадан съм сяка дума отговара много точно !
а тоя файл с променения коментатор песните в менюто кат във в2 ли са ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Пиши на кирилица !!! при следващо предобреждение 14 дена БАНнани
Пиши на кирилица бре човекktodorov написа:ha !
glezotiiki, to dokat si pravite komentarite veche izliza fifa 3000!
-
Един пич от форума на пес беше намери начин да се оправи DkZ-то : http://pes.headoff.com/forum/viewtopic.php?t=321
Като стана за въпрос за това DKZ студио,и аз бях гледал как се прваи от него, стана като по чудо, ама сега, като си преинсалирах windowsa и неще да се
пусне нз щто става така хем го правя по същият начин ама не става ,ако може малко помощ
пусне нз щто става така хем го правя по същият начин ама не става ,ако може малко помощ
-
Да ти кажа намерих и друг начин . Просто махни "г"-то от "година" или "year" и само това е .
Благодаря, все пак почна ама с една гречшка, че неще да се ъпдейтва и няма как да си смена езика цъкам Ф5 и то ме изкарва од ДкЗ-то ,и сега съм
с испански ама все пак тръгна.
с испански ама все пак тръгна.
Здравейте! Ако все още някой влиза тук нека да ми помогне ПЛС!!! Значи тегля файла e_sound.asf и го разархивирам...След това като се опитам да го заменя с оригиналния ми изписва че не може да замени вече съществуващия файл e_sound с този който аз съм изтеглил.