Сезонът на феновете!
Re: Сезонът на феновете!
Евала пичове, кефи ме идеята ви. Искам само да ви попитам едно нещо. Мога ли ся примерно да си напиша 15 джонита тука от махалта колко са високи и т.н, името на отбора и да го лсожите във фифата или е по различно ??
-
- Обратна връзка:
По принцип може но в случая не... в момента търсим хора които играят фифа онлайнandyto написа:Евала пичове, кефи ме идеята ви. Искам само да ви попитам едно нещо. Мога ли ся примерно да си напиша 15 джонита тука от махалта колко са високи и т.н, името на отбора и да го лсожите във фифата или е по различно ??
-
Да може ама трябва да играеш мултиплеър иначе не ако играете се записваите в моя отбор има мн места записваи себе си и колкото се може повече хора че ни трябват ето ти линк следваи как са се записали останалите секи по отделно в нова тема http://football-games.bfl-team.com/viewforum.php?f=203 тва беше от мене дано да съберем повечко хора
-
Хайде хора, имаме свободни места в отбора Хулигънс Юнайтед. Трябват ни хора за пост защитник (ляв,десен,централен няма значение..). Вие просто не усъзнавате че ще играете със самите себе си в Фифа 08 !!!!
За записване http://football-games.bfl-team.com/view ... 203&t=2492 тук...
За записване http://football-games.bfl-team.com/view ... 203&t=2492 тук...
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
А ще има ли BFL Team и евентуално...BFL Research Team..
Не!Има 8 отбора и ти можеш да се запишеш в който искаш.chonin написа:А ще има ли BFL Team и евентуално...BFL Research Team..
-
Земете направете и за ПЕС даже кажете дали искате и да почваме да се събираме (говоря за бфл ако искат )
-
проблема е че ПЕС не позволява добавяне на отбори......
-
Ми от каде знаеш дали новата няма да позволи пък и може да се заменят с други ( тези по не известните)
-
така е но ако ще се заменя някой същесъвуващ по добре отделен пач да се направи а не заедно с БФЛ-то. Иначе и на мене ноо ми се ще да има такова нещо за ПЕС
-
- Обратна връзка:
Бате ПЕС се играе от значително по-малко хора... и кой ще поеме инициативата...НиКи написа:така е но ако ще се заменя някой същесъвуващ по добре отделен пач да се направи а не заедно с БФЛ-то. Иначе и на мене ноо ми се ще да има такова нещо за ПЕС
-
ако трябва и аз ще я поема и ше видиш че за ПЕС ше събереме повечко отбори стига да има възможност
-
- Обратна връзка:
Баце при нас общността е концентрирана... докато при вас не миждам как ще ги събереш като пускаш теми в дата да идват всякви познати и непознати!?ПЕС е на заден план това не е игра...НиКи написа:ако трябва и аз ще я поема и ше видиш че за ПЕС ше събереме повечко отбори стига да има възможност
-
Ето примерно аз и ники ше се хванеме да ги съберем тия хора.. това че в тоя форум няма толкова фенове на пес не значи че и на други места няма.Ще съберем хора и ако станат нещата и БФЛ са съгласни да ги направят за в.2 на ПЕС 2008
-
- Обратна връзка:
Ама ще събирате сульо и пульо разбираш ли !?Хора които и грам понятие си нямаш кои са докато на фифата от 144 човека познавам 100 50 са ми приятели 20 познавам лично сеш се!?Тфа е за игра между приятели няма как да съберете 144 човека за ПЕС ако ще турско да е...MrDeqn написа:Ето примерно аз и ники ше се хванеме да ги съберем тия хора.. това че в тоя форум няма толкова фенове на пес не значи че и на други места няма.Ще съберем хора и ако станат нещата и БФЛ са съгласни да ги направят за в.2 на ПЕС 2008
-
даже и от тоя форум ше събереме минимум за един отбор
Едит: предлагам да се отвори една тема в раздел PES 2008 и да видим има ли желаещи и ако има да се направи такова нещо, ако няма - няма да се прави. Така сички ше сме доволни
Едит: предлагам да се отвори една тема в раздел PES 2008 и да видим има ли желаещи и ако има да се направи такова нещо, ако няма - няма да се прави. Така сички ше сме доволни
-
АБе сульо и пульо... Като ви гледам колко сте заблудени с тая фифа просто... и със сигорнос хората дето играят ПЕС са по сериозни от тези дето играят фифа ...
-
- Обратна връзка:
Само приказки заблудени друг път играеме си 200-300 човека у форума фифа и тфа е кефим се а вие си играйте сингъл на ПЕС и си живейте!Тези отбори се правят най-вече за игра онлайн за специални турнири!MrDeqn написа:АБе сульо и пульо... Като ви гледам колко сте заблудени с тая фифа просто... и със сигорнос хората дето играят ПЕС са по сериозни от тези дето играят фифа ...