Стачка?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- Обратна връзка:
-
Re: Стачка?
до колкото разбрах официално ще има стачка и ако даскалото ти е решило да стачкува(демек ако не сте си говорили в четвъртък) ше почивате, ако не стачкува шси очите. Мойто лично ще стачкува.
-
- Обратна връзка:
-
мойто начи ще стачкува ама в понеделник и вторник само за 2 часа ше ходиме
е гати аз нищо не знам не съм ходил 1 седмица на даскало и некой от моя тъп клас не ми се обади и требва са да праверия дали сме на даскало че хе и са го затворили нащо училище
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Попринцип другите училища ще се включват постепенно поне така разбрах аз!Така че стачка ше има навсякъде!
-
- Обратна връзка:
xaxa от наще даскали само тая по музика не стачкува и ся в четвъртък ще ни накарат да ходим заради няква си музика
Аз преди 20 минути се върнах от даскало.... да им е*а и стачката
Някои казват че са чули по радиото че ще отучваме?
Това вярно ли е?
ПП.И утре не съм на даскало.
Това вярно ли е?
ПП.И утре не съм на даскало.
-
- Обратна връзка:
Попринцип има няколко вариантаа, но и всички са абсолютно неблагоприятни за нас:
-отучване в събота-вероятно в зависимост от продължителноста,ако е по-дълга няма да се приеме;
-скъсяване или пък изобщо премахване на някоя/и ваканция-доста вероятно,ако се проточи с повече от седмица
-удължаване на срока-този вариант изглежда най-логичен с оглед на предходните,но също ако се удължи,тъй като с една седмица няма смисъл;
-отучване на годината-е тва вече е най-лошия вариант.Той е възможен ако "ваканцията"-стачката продължи повече от месец.
-отучване в събота-вероятно в зависимост от продължителноста,ако е по-дълга няма да се приеме;
-скъсяване или пък изобщо премахване на някоя/и ваканция-доста вероятно,ако се проточи с повече от седмица
-удължаване на срока-този вариант изглежда най-логичен с оглед на предходните,но също ако се удължи,тъй като с една седмица няма смисъл;
-отучване на годината-е тва вече е най-лошия вариант.Той е възможен ако "ваканцията"-стачката продължи повече от месец.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
дам и на мене ми казаха че ако е повече от месец се проваля годината
Не вярвам да продължи повече от месец или повече от 1 седмица защото през това време даскалите не получават заплати
-
Ама нали се сещаш че ние пак сме преебани оня калъф велчев казал че ше си от учваме ...
-
- Обратна връзка:
То тва че ще отучваме е пълна ебавка с нас уе хора!Тея даскали ся ще се правят на велики и после кой ще обере Пешкира-НИЕ!!!!!!!БАСИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА!!!!!