някъв пач за Мх видеокарти
Re: някъв пач за Мх видеокарти
са ще си зема безплатба видио карта от 1 фр ако си земе новата Нивиада ако не ще си купам аз сам видио карта е това ще бъде към нова ходина че не съм на издражка на мама и тате фак
-
- Обратна връзка:
Ще ти върви разбира се сичко е токklamer4o написа:http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=77
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?
-
наздраве бате и аз съм с таяklamer4o написа:http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=77
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?
Дава ми черен екран...явно няма да се играе на МХ Ако някой намери решение да свирка...мерси предварително
Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
-
FX5500 128 MB , това е добро според мене , за АГП слот !!!ancho написа:Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
-
Nvidia 7600gt 256 ram AGPx8 = 170lv. Аз съм със такава скоро я купих от риск електроникс. Това са последните модели за AGP слот от този клас карти. Фифата я играя на резолюция макс 1280-1024 макс детайли но без страничните рефери защото пак са ги направили негри Върви перфектноancho написа:Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
и аз съм с такава карта и мисля да си зимам нова даже и да излезне някъф пач или квото и да е ще цепи или нзм кво.......
тъпа раота но кво да се праи аз друга игра освен фифа не моа играя ще си жертваме парите
тъпа раота но кво да се праи аз друга игра освен фифа не моа играя ще си жертваме парите
И моята видео карта е МX.За фифа 07 и тя изискваше карти които да не са МX,но аз сложих някакви кодеци ли,драйвери ли и ми тръгна или някакъв пач маи беше.Има ли такова нещо за фифа 08 да сложа някои кодек или драйвер или пач и да ми тръгне фифа 08.Маи на мен ми трябват нови драйвери защото като пусна програмата FRAPS и ми пише YOUR DRIVERS ARE OUT OF DATE и че някои игри няма да ми тръгвали успешно.Ако е заради драйвера(нищо че картата ми е МX)откъде да си изтегля най-новият драйвер на nVIDIA?
-
драйвери на nvidia се теглат от http://nvidia.com но 99% не ти тръгва заради картата щото е MX
Е няма ли да излезе някои пач или кодек за да играя фифа 08 така да се каже да се излъже компа че картата ми е МX или нещо подобно или трябва да си дам парите за нова видео карта?
-
- Обратна връзка:
Как така да "излъже" бе, момче? Фифата не тръгва на MХ не щото така си иска, а щото картата е слаба. Сиреч не играта е програмирана ако имаш МХ да не ти тръгва. МОжеш да я оувърклокнеш, но мисля, че няма да помогнеmircho93 написа:Е няма ли да излезе някои пач или кодек за да играя фифа 08 така да се каже да се излъже компа че картата ми е МX или нещо подобно или трябва да си дам парите за нова видео карта?
за 120 лева зимаш добра видио карта която ще ти служи бая време аз със MX ми вървеше мнго добре игрите а ма тия ми е от 5 година е баси одаржа а ма идва вече да я менка за нова
Преди около година си взех Radeon 9550 на 256mb за 110 лв и ми върви идеално...на мен проблем само ми е един шибан кондензатор на дъното, който е изгорял от 1 година и нещо не ми се занимава да го оправя...
аз съм със
512 рам
128 видио
80 гифа хард
2.70 процосор
казете каква карта да си зема за сума 90-120
512 рам
128 видио
80 гифа хард
2.70 процосор
казете каква карта да си зема за сума 90-120
-
АТИ радеон 9550 128 е около 100 лв но има много по добри
-
- Обратна връзка:
То в ReadMe-то на играта си пише, че по никакъв начин не може да тръгне на МХ видео-карти, ама кой да прочете...
Какво да ви кажа, въпреки че съм с MX-ка подкарах ... менюто. Поразгледах го, видях Create Player и даже си направих играч с моето име. Значи всъщност без каквито и да било шейдъри си въртях играча без проблеми.Потвърди си страхът ми , че всъщност играта може и без шейдъри, но МЕНЮТО не може.
За да я подкарам използвах енджина на УЕФА и прехвърлих папка "Gui" (отговаряща за менюто, както и ЧАСТИ от cmn ) и го поразгледах.
Значи разбрах че файлът fifa.db от Fifa 2008, ако го копирам във 2007 и Уефата ми дава ... черен екран. Познато ?
Разбрах, че ако копираме папка Аудио във Уефа (винаги правете backup) ще слушате коментарите и звуците на 08.
/data/cmn/fe - > тази папка отговаря за текстовете в менюто.
/data/cmn/be - > тази папка, и изобщо cmn без fe отговарят за картинките и разположението на менюто като цяло
инфо зето от дата.бг дерзайте който са със MX карти аз сабирам още пари за нова видио
За да я подкарам използвах енджина на УЕФА и прехвърлих папка "Gui" (отговаряща за менюто, както и ЧАСТИ от cmn ) и го поразгледах.
Значи разбрах че файлът fifa.db от Fifa 2008, ако го копирам във 2007 и Уефата ми дава ... черен екран. Познато ?
Разбрах, че ако копираме папка Аудио във Уефа (винаги правете backup) ще слушате коментарите и звуците на 08.
/data/cmn/fe - > тази папка отговаря за текстовете в менюто.
/data/cmn/be - > тази папка, и изобщо cmn без fe отговарят за картинките и разположението на менюто като цяло
инфо зето от дата.бг дерзайте който са със MX карти аз сабирам още пари за нова видио
-
Еваларката май се реши проблема на хората със слаби карти аз викам тая тема да и сложат ключа ?!?!?!