"Сезонът на феновете ПЕС 2008"
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: "Сезонът на феновете ПЕС 2008"
Мрежа ще има, да!
Сега има едно условие. Предполагам че на ПЕС 2008 ще е като ПЕС 6 18 отбора за правене и да няма повече. Това означава че може направим ВСИЧКИ отбори от А Група + 2 от Б Група или от А Група + 2 отбора (на БФЛ и на феновете на БФЛ) Но не се знае още, защото и не знаем как ще се пачва това чудо
Сега има едно условие. Предполагам че на ПЕС 2008 ще е като ПЕС 6 18 отбора за правене и да няма повече. Това означава че може направим ВСИЧКИ отбори от А Група + 2 от Б Група или от А Група + 2 отбора (на БФЛ и на феновете на БФЛ) Но не се знае още, защото и не знаем как ще се пачва това чудо
-
На бас се хващам , че ще е както е било винагиIvanMladenov написа:Мрежа ще има, да!
-
Мрежа ще има но трябва да имаш оригиналната ? И за отборите ако може вкарайте и Нафтекс.Ще ви дам всякакво инфо песни снимки на играчи ако намеря.Но само ако ще правите патчIvanMladenov написа:Мрежа ще има, да!
-
за пореден път повтарям: ОСВЕН ОНЛАЙН ИГРА ЩЕ ИМА И МУЛТИ, което означава че ще можеш да играеш с фр без да имаш оригинална !
-
Приятел обичам теНиКи написа:за пореден път повтарям: ОСВЕН ОНЛАЙН ИГРА ЩЕ ИМА И МУЛТИ, което означава че ще можеш да играеш с фр без да имаш оригинална !
-
моля сега секи който е желаещ за "Сезонът на феновете ПЕС 2008" да каже дали му тръгна играта. На мене, макари на low, ми тръгна
-
На мен, на хай ми върви без проблем... ПЕС рулира просто...
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
на мен на медиум ми върви перфектно,така че оставам в играта
-
Пишете и мене върви ми
п.с. докато играх демото и един от противниковите играчи навлиза във наказателното поле и пада и съдията свири симулация и му дига жълт картон Просто уникална игра
п.с. докато играх демото и един от противниковите играчи навлиза във наказателното поле и пада и съдията свири симулация и му дига жълт картон Просто уникална игра
-
-
На мен на яката мъшина и на LOW ми сече малко да не говориме на клипчетата.Това все пак е демо в цялата игра ще са оправени тези бъгове и на Hight няма да ми сече аре чакаме цялата игра.
ми то трябва да си грешник да знаеш че има такава кирия за пес 08 и да не се включиш! аз съм вътре 1000про! ; ))
-
Пък и мисля скоро време да "ъпдейтна" компаbelerefon написа:на мен на медиум ми върви перфектно,така че оставам в играта
както всички вас съм ЛУД по пес /даже по приятелката ми не съм толкова луд / дано всичко да е наред с песа и нововъведенията му.Включвайте ме навсякъде ако ви трябват за нещо или за противник на пес ... НП : ))) скайп: drrragomirrr
-
Да питаме и в дата.бг там има много който играят сокер и съм сигорен че ще искат
-
Ако може и мен да ме включите в тима аз НиКи маи ти имам skypa
-
-
Като гледам се ше събереме хора за един отбор така че моля секи записал се да се представи подробно по следния модел:
Номер:
Име:
години:
ръст:
тегло:
крак:
позиции; най - силна позиция:
специално умение:
слабо място:
Регламент: първите 11 дали своите данни логично отиват в титулярния състав, НО има едно условие - ако вече имаме вратар примерно и се запише втори вратар, който обаче е в първите 11 записали се вторият вратар отива в резервите(разбирате ме какво имам предвид ). Ето и информацията за мен:
Номер: 10
Име: Николай Младенов
години: 15(навършвам ги след 2 месеца )
ръст: 161 см
тегло: 46 кг
крак: ляв
позиции; най - силна позиция: LMF, CF; CF
специално умение: завършващ удар, техника
слабо място: не съм особено бърз, някъде към 67 Top Speed
Едит: Предложение за име на отбора: Lions BG
Ако има повече предложения за името ше ги сложа в анкета
Номер:
Име:
години:
ръст:
тегло:
крак:
позиции; най - силна позиция:
специално умение:
слабо място:
Регламент: първите 11 дали своите данни логично отиват в титулярния състав, НО има едно условие - ако вече имаме вратар примерно и се запише втори вратар, който обаче е в първите 11 записали се вторият вратар отива в резервите(разбирате ме какво имам предвид ). Ето и информацията за мен:
Номер: 10
Име: Николай Младенов
години: 15(навършвам ги след 2 месеца )
ръст: 161 см
тегло: 46 кг
крак: ляв
позиции; най - силна позиция: LMF, CF; CF
специално умение: завършващ удар, техника
слабо място: не съм особено бърз, някъде към 67 Top Speed
Едит: Предложение за име на отбора: Lions BG
Ако има повече предложения за името ше ги сложа в анкета
Последно промяна от НиКи на 14 Окт 2007 21:36, променено общо 2 пъти.