Левски София няма да ги има във Фифа 08

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
НиКи

Re: Левски София няма да ги има във Фифа 08

Мнение от НиКи »

абе кво заяждане виждаш в поста ми казвам си мнението къв ти е проблема?????? За твое сведение във АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ТВОЙ ПОСТ ИМА ЗАЯЖДАНЕ С ЦСКА ЗАРАДИ ПОДПИСА ТИ. Искарвай си комплексите на друг за тва че ЕА са преценили че струвате по малко от тампере(тука вече умишлено се заяждам)!!!!!!! Ей аман от коплексари......
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Престанете уе да ви еба и детските гъзове тъпи кой от кой по интелигентен не ви ли писна във всяка една тема да се заяждате пуберски истории :@
ancho

Мнение от ancho »

omFg ... Къде видя заяждане за подпис?И къде видя комплекси...?Аз фъфа не играя...Та такаче може да си спестиш глупостите за друг от твоя ранг ШЕФЕ...Доколкото заяждането твоето заяждане за Тампере го има в многооооо твой подписи!И е с умисъл,а не да ми разправяш в разни скоби тука,че това било умишлено сега....
Kivito

Мнение от Kivito »

Престанете бе!Ако искате да си покажете селянията и простотията-не му е тук мястото!А иначе и аз,въпреки че не съм фен нито на Левски,нито на ЦСКА,не одобрявам тъпите подигравки с финландските дървари,защото все пак Левски беше български представител в евротурнирите,поне веднъж не можеше ли да се обединим и да си оставим пристрастията за вътрешното първенство?!
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

Kivito написа:Престанете бе!Ако искате да си покажете селянията и простотията-не му е тук мястото!А иначе и аз,въпреки че не съм фен нито на Левски,нито на ЦСКА,не одобрявам тъпите подигравки с финландските дървари,защото все пак Левски беше български представител в евротурнирите,поне веднъж не можеше ли да се обединим и да си оставим пристрастията за вътрешното първенство?!
Пич много си прав!!!За това в момента във всички спортове сме последна дупка на кавала щото не сме единни а и в БЪЛГАРИЯ на никой не му пука че има футболисти таланти които са може би много по-добри от разни чужденци които се взимат на килограм!!!И винаги ще са ни слаби отборите по футбол защото е пълно с връзкари дето майките и бащите им бутат пари за да играят само че така не става!!! :X
НиКи

Мнение от НиКи »

а бе анчо, или си много тъп или се праиш на такъв. Първо виж си подписа и кажи не е ли заяждане бе умньооо??????? Дееба и *********. И ми виж подписа хубаво, ако траа и диоптер си земи, но аз и сички останали във форума не виждаме нищо против махленското ти отборче!!!!!!!!!!!!!!!

А вие, дет писахте след нас, безпристрастните, кажете ми, ако някой се ебава с вас или с любимия ви отбор ше стоите и ше го гледате ли???? Не мисля. Така че ако ше ми се праите на "примерни граждани" по добре недейте. И тва мойто не е селящина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кво искаш да ми кажеш че оня шсе ебава с мене как си иска????? Не си познал!!!!!!!!!!!!! А и кой ти е казал че не съм подкрепял отбора от подуене срещу тампере? Напротив, за разлика от някой други, колкото и странно да звучи, аз ги подкрепях макар че са ми най омразния отбор.
Изображение

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Дрисльо само не ни викай махленско отборче разбра ли бе детски гъз
НиКи

Мнение от НиКи »

отивай на магистралата и си гледай махленското отборче бебешки **********
Изображение

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

НиКи написа:отивай на магистралата и си гледай махленското отборче бебешки **********
абе къв ти е проблема ве ???? всеки 2 пост ти е заяждане вземи се стегни малко тва вече си е пуберска история :( и пак ти казвам не ни наричай махленско отборче
НиКи

Мнение от НиКи »

ше ви наричам как си искам, пещерняко! По скоро на тебе къв ти е проблема???? Като всеки нормален фен и като всеки нормален човек защитавам себе си и любимия отбор кат се ебават с мене и него, усещаш ли? Хои си гледай (махленското) отборче и не се занимавай с мене ясно???
Изображение

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

НиКи написа:ше ви наричам как си искам, пещерняко! По скоро на тебе къв ти е проблема???? Като всеки нормален фен и като всеки нормален човек защитавам себе си и любимия отбор кат се ебават с мене и него, усещаш ли? Хои си гледай (махленското) отборче и не се занимавай с мене ясно???
кой си ти че да ни викаш махленски отбор ве путьо ???
НиКи написа:Като всеки нормален фен и като всеки нормален човек защитавам себе си и любимия отбор кат се ебават с мене и него, усещаш ли?
сам си го каза ;)
НиКи написа:не се занимавай с мене ясно???
лелелеелеле да не ме пребиеш
НиКи

Мнение от НиКи »

кой съм аз? Оня който *** майка ти вчера
дали ще пребия? нещо повече....
Изображение

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

НиКи написа:кой съм аз? Оня който *** майка ти вчера
дали ще пребия? нещо повече....
ебал си майка ти в устата и баща ти ти го е ръгал боровинки в гъза
аре пробвай се де щото всички сте интернет побойници ама........
На този етап спирам както се казва убий простака с мълчание ;)
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”