Pro Evolution Soccer 2008 (DEMO)
Pro Evolution Soccer 2008 (DEMO)
Супер яка игра има само 6 отбора(Brazil,Portugal,France,Argentina,Spain и Turkey)едно ниво на игра(Exhibition) игра е се само на 5мин.Ето и един гол който вкарах.Който иска да види гола да ми даде Skype си да му го пратя.Моя е (ronaldinho10_nike).
Последно промяна от Ronaldinho10 на 26 Сеп 2007 12:31, променено общо 1 път.
Re: Pro Evolution Soccer 2008 (DEMO)
Каква видео карта ми трябва за да ми тръгне играта на High резолуция ???
И горе -долу колко струва ?
-
За да ти тръгне демото ти треа видео катра от GeForce 6 сериите(поне)иначе е мноо яко
-
300 долара.Но зависи от другите ти компоненти на компютъра дали ще пастнеCSKARA написа:Каква видео карта ми трябва за да ми тръгне играта на High резолуция ???
-
Аз имам проблем с инсталацията на демото. нямам място в Ц-то, а като да ми да се инсталирва никъде не ме пита къде да го инсталне! Защо така? Аре някой ако може дами помогне да кеже нещо!!! Благодаря предварително!
-
и аз имах същия проблем въпреки че инсталвам на D:/ е нужно да имаш 1,2 гигабайта свободни там където ти е системата(при мене е C:/ ) защото предполагам там се екстракват някви файлове или нещо такова
-
И ко са, немога да го инстална? Трих, трих - вече няма какво!
Б@х Мааму мн париNaFteX написа:300 долара.Но зависи от другите ти компоненти на компютъра дали ще пастнеCSKARA написа:Каква видео карта ми трябва за да ми тръгне играта на High резолуция ???
-
Инстална си тия компоненти там в Ц-то, но след това му давам да го доинсталира в Д-то, където има 12ГБ свободно място и пак ми казва че няма място. Незнам ко да прааа вече!
И аз имам същия проблем. Кажете моля какво да правим, ако някой се сеща! Хиляда работи трих, записвах на дискове и не ще. Екстрактват се файловете в C и като му дам на E да сложи, където имам 8,5 GB free space ми дава, че няма място. Има ли решение, или и на C трябва да имам 4,5,6 GB свободно място!
Според мен трябва да имаш 6 гб свободно място и в Ц защото играта може първо да слага файловете в Ц пък ти като нямаш място как ще стане и после да ги прехвърля в Д.Според мен може това да ти е причината да не ти тръгва но не съм сигуренgzagorov написа:И аз имам същия проблем. Кажете моля какво да правим, ако някой се сеща! Хиляда работи трих, записвах на дискове и не ще. Екстрактват се файловете в C и като му дам на E да сложи, където имам 8,5 GB free space ми дава, че няма място. Има ли решение, или и на C трябва да имам 4,5,6 GB свободно място!
-
точно така . Доколкото знам първо се слагат временно някъде в C:/ и после се копват там където сте казали И аз бях така и освободих почти 3 гига мисла и стана
-
Тва е едно от най добрите.CSKARA написа:Б@х Мааму мн париNaFteX написа:300 долара.Но зависи от другите ти компоненти на компютъра дали ще пастнеCSKARA написа:Каква видео карта ми трябва за да ми тръгне играта на High резолуция ???
-
аз евентуално ше си зимам GeForce 7300, но не се знае за хай може да се наложи да праа ъпгрейд на рам
-
Рамта е евтина гледах 80 лв 1 ГБ
Аз съм го измислил аз зимам 1гб рам а мама видео карта ама дали мама ше го измисли
Аз съм го измислил аз зимам 1гб рам а мама видео карта ама дали мама ше го измисли
ем изчакайте докато излезе игрицата аз съм с 3800+ х2 Атлон,1ГБ рам,7300ГТ и ми сече на 1024х768,на 800х600 върви що годе добре само на корнерите съвсем леко насича а може и от драйвърите да ми е...
за тези дето имат проблем ,аз имах точно 3.44ГБ свободно място и играта се инсталира...моя съвет е да си копират някои папки на друго място(по Е: или Д:) и после кат се инсталира играта на мен ми останаха 2.3 ГБ свободни на Ц и си връщате фаиловете
за тези дето имат проблем ,аз имах точно 3.44ГБ свободно място и играта се инсталира...моя съвет е да си копират някои папки на друго място(по Е: или Д:) и после кат се инсталира играта на мен ми останаха 2.3 ГБ свободни на Ц и си връщате фаиловете
На мен ми върви супер Resolution (1280,1024),Quality (High), Use frame skipping,Wait for Vsync.Видеокартата ми е 512mb,Ram 1GB.
Аз нямах такива проблеми инсталирах я за най-много 5минути
За PlayStation 2 я има цялата игра.