Нови трикове от ПЕС 7 Демо???
-
Нови трикове от ПЕС 7 Демо???
Някой ако е направил нещо или изобщо знае повече за финтовете,подребата на стените и някои други трикове да сподели с нас.
Re: Нови трикове от ПЕС 7 Демо???
Финтът на Роналдиньо :
Прави се като натиснеш няколко пъти бутона RT,Може да се прави само с Роналдиньо и Кристиано Роналдо
Прави се като натиснеш няколко пъти бутона RT,Може да се прави само с Роналдиньо и Кристиано Роналдо
-
Като помпаш Qто става
Хора финтовете са повече от всички фифи досега,има най много трикове със Cristiano Ronaldo и Ronaldinho.
-
а какво ще кажете за дузпите(забелязахте ли някакви промени,освен ъгъла,под който е сниман вратаря при пазене на дузпа),пряк свободните и как може да се подреди стената.Сещам се за един трйлър,в който много ясно се вижда6е как целия отбор се е наредил на стената
-
- Обратна връзка:
При бавно движение с топката (R2 (или както там му е еквивалентът в демото) + посока на движение) произволно помпане на L1 и други посоки води до някои красиви изпълнения в залъгването.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
аз съм си нагласил контролите на "стрелките" в settings под контролите за пас и т.н. и като ги натискам се получава мн яки бързи финтове а не като с Q 6 часа крака да минава около топката
-
3 пъти направих онзи номер дето му минава през чатала на противника : P
Мисля че тука е мястото да питам ... има ли трейнер на демото така че да играеш колкото си искаш ?
Мисля че тука е мястото да питам ... има ли трейнер на демото така че да играеш колкото си искаш ?
-
- Обратна връзка:
Веднага щом надушим за такъв, ще качим на сайта. Макар че ти лично си по-навътре в нещата и от нас и ще го вземем от теб
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
RT означава Р2 на Джойстика и С на Клавиятурата .h3aDsh07 написа:в смисъл?
R и T ли?
-
Абе така и никой не се похвали как се прави симулацията.Моля ви се кажете,че смятам да се осъвършенствам с нея Ще ставам новия Велизар Димитров
-
А така я кажете как се пада за симулация Един път противника падна и съдията му даде жълт картонbelerefon написа:Абе така и никой не се похвали как се прави симулацията.Моля ви се кажете,че смятам да се осъвършенствам с нея Ще ставам новия Велизар Димитров
-
За симулация - L1+L2+R1
Q + Z +E не съм сигорен за тези дали са точно така на клавиятурата щото не става с нея а на Джойстика 3пъти направих
Q + Z +E не съм сигорен за тези дали са точно така на клавиятурата щото не става с нея а на Джойстика 3пъти направих
-
- BFL Team™