Всичко за FIFA Soccer 08

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
BaLkI

Re: Всичко за FIFA Football 2008

Мнение от BaLkI »

Bg_Fen написа:
BaLkI написа:Rest of World
FIFA 08 has 23 clubs in its "Rest of World" division. These teams are not
part of any league listed above, but are included in FIFA 08.
- Switzerland: Lausanne-Sport
- Switzerland: Lugano
- Switzerland: La Chaux-de-Fonds
- South Africa: Orlando Pirates
- South Africa: Kaizer Chiefs
- South Africa: Mamelodi Sundowns
- Poland: Arka Gdynia
- Poland: Gornik LEczna
- Poland: Pogon Szczecin
- Poland: Wisla Plock
- Poland: Polonia Warszawa
- Bulgaria: PFC Levski Sofia
- Argentina: Boca Juniors
- Argentina: River Plate
- Brazil: Esporte Clube Bahia
- Brazil: Atletico Mineiro
- Brazil: Ponte Preta
- Brazil: Santa Cruz
- Brazil: Sao Caeatano
- Brazil: Fortaleza
- Greece: AEK Athens
- Greece: PAOK
- Greece: Panathinaikos
- Greece: Olympiacos

Това ще бъдат REST OF WORLD отборите за европейският релийз на фифа 08.Както виждате има Левски 8) :party:
Ти си яко ****** неразбрали,че ЛЕВСКИ ги нямаааа :@
Абе вие чорбарите сте страшни комплексари.Явно ви е много яд,че досега ЦСКА не е слаган във ФИФА(въпеки двайсетгодишните еврооуспехи :blush: )!Цяло лято стискате палци да не сложат Левски...Абе чорбарската злоба няма край...даже и когато става дума за компютърни игри :| :shake:
Galen

Мнение от Galen »

BaLkI написа:
Bg_Fen написа:
BaLkI написа:Rest of World
FIFA 08 has 23 clubs in its "Rest of World" division. These teams are not
part of any league listed above, but are included in FIFA 08.
- Switzerland: Lausanne-Sport
- Switzerland: Lugano
- Switzerland: La Chaux-de-Fonds
- South Africa: Orlando Pirates
- South Africa: Kaizer Chiefs
- South Africa: Mamelodi Sundowns
- Poland: Arka Gdynia
- Poland: Gornik LEczna
- Poland: Pogon Szczecin
- Poland: Wisla Plock
- Poland: Polonia Warszawa
- Bulgaria: PFC Levski Sofia
- Argentina: Boca Juniors
- Argentina: River Plate
- Brazil: Esporte Clube Bahia
- Brazil: Atletico Mineiro
- Brazil: Ponte Preta
- Brazil: Santa Cruz
- Brazil: Sao Caeatano
- Brazil: Fortaleza
- Greece: AEK Athens
- Greece: PAOK
- Greece: Panathinaikos
- Greece: Olympiacos

Това ще бъдат REST OF WORLD отборите за европейският релийз на фифа 08.Както виждате има Левски 8) :party:
Ти си яко ****** неразбрали,че ЛЕВСКИ ги нямаааа :@
Абе вие чорбарите сте страшни комплексари.Явно ви е много яд,че досега ЦСКА не е слаган във ФИФА(въпеки двайсетгодишните еврооуспехи :blush: )!Цяло лято стискате палци да не сложат Левски...Абе чорбарската злоба няма край...даже и когато става дума за компютърни игри :| :shake:
Значи никой не се е молил да не слагат Левски в фифа 08.Просто всички реагираха така защотоне им се вярваше ЦСКА Москва и много други отбори които са по силни от Левски ги няма а ще има Левски.Първи Bg_Fen реагира така защото колко пъти повтаряхме че ги няма Левски а ти пак показваш нещо в което пише че ги има.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

По-спокойно...
Кламера
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

престанете уе
рапитка спри се !!!
и цесекарите да не предизвикват умишлено левскарите...
BaLkI

Мнение от BaLkI »

rap17ka7a написа:
BaLkI написа: Абе вие чорбарите сте страшни комплексари.Явно ви е много яд,че досега ЦСКА не е слаган във ФИФА(въпеки двайсетгодишните еврооуспехи :blush: )!Цяло лято стискате палци да не сложат Левски...Абе чорбарската злоба няма край...даже и когато става дума за компютърни игри :| :shake:
Айде сега на уефскарския разбирач да му го обясна в прав текст КЕНЕФСКИ ГИ НЯМА ВЪВ ФИФАТА НЕ ГО ЛИ РАЗБРА!?
А ЦСКА ги е имало във фифа на фифа 2003 имаше цялото българско първенство до колкото помня... то личи колко си фен на играта!Боли ме кура мене за детските ви простотии дали говедата ше ги има в некфа игра разбираш ли!?Важното е кой ще играе сега на 4 Октомври... Локо Литекс и ЦСКА а уефски с рилецо!Така че фанете млъкнете щото ми късате нервите с детските си изцепки!Аз левски не видех у фифата... така че духачус мучачус!
Я вземи си дръпни фифа 2003 БЕЗ БФЛ и я поразгледай!Иначе то е ясно,че всеки ще си подкрепя отбора!На 4-ти аз ще подкрепям ЦСКА като всеки нормален футболен фен в България!За списъка се извинявам-не знаех,че е фалшив.
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Ауе нали си имаме БФЛ!За кво ви е Левски като ше е с некав прецакан състав и тем подобни!Изчакайте 1-2 месеца и се кефете на МАКС!!!!!
Изображение
Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

to6kobg написа:Ауе нали си имаме БФЛ!За кво ви е Левски като ше е с некав прецакан състав и тем подобни!Изчакайте 1-2 месеца и се кефете на МАКС!!!!!
Абе то от целия тоя спор накрая май излиза,че ти си най-прав..... :wasntme: Яда си изчакаме БФЛ-то,та който иска да играе с Левски,ЦСКА,Литекс и т.н. да не гледа как любимия му отбор е прее*ан отсякъде(като например в УЕФА-та) :happy: :wasntme:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ако не спрете тоя спор Левски/ЦСКА просто слагам един ключ без да ми мигне окото.
Темата е за впечатления от играта - има хора които не могат да я подкарат и им е интересно каква е играта.
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

kyynadd написа:Ако не спрете тоя спор Левски/ЦСКА просто слагам един ключ без да ми мигне окото.
Темата е за впечатления от играта - има хора които не могат да я подкарат и им е интересно каква е играта.
Аз мойта я подкарах ама е яко трудно за 10 мача съм вкарал едвам едвам 4 гола и само 0 на 0 завършвам :S ЕА са много зле за кво са я направили толкова трудна не знам на мене вече ми стана тъпо :S На 2007 биех с по 20 на 0 тука едвам минавам в тяхното наказателно :S
Galen

Мнение от Galen »

maserati1992 написа:
kyynadd написа:Ако не спрете тоя спор Левски/ЦСКА просто слагам един ключ без да ми мигне окото.
Аз мойта я подкарах ама е яко трудно за 10 мача съм вкарал едвам едвам 4 гола и само 0 на 0 завършвам :S ЕА са много зле за кво са я направили толкова трудна не знам на мене вече ми стана тъпо :S На 2007 биех с по 20 на 0 тука едвам минавам в тяхното наказателно :S
Чесно ви казвам има много тъпи хора!Фифата като беше лесна искахте да бъде трудна когато стана трудно искате да е лесна.Амън от такива хора.Ти де си видял в някой мач ей тъй да се пробива през защитата от рас и да бият с над 20 гола.
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

Galen написа:
maserati1992 написа:
Чесно ви казвам има много тъпи хора!Фифата като беше лесна искахте да бъде трудна когато стана трудно искате да е лесна.Амън от такива хора.Ти де си видял в някой мач ей тъй да се пробива през защитата от рас и да бият с над 20 гола.
Е тва ясно ама вратаря спасява даже и от 2 метра като му шутирам ебаси нереалното некъв изрод не може да му се вкара пък и аз никога не съм казвал в някой от форумите че трябва да е по-трудна
Galen

Мнение от Galen »

За това може да съм се объркал за трудноста но това че не можеш да вкарваш голове сам срещу вратаря е твоя грешка. ;) Аз до сега винаги съм вкарвал :P
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Galen написа:За това може да съм се объркал за трудноста но това че не можеш да вкарваш голове сам срещу вратаря е твоя грешка. ;) Аз до сега винаги съм вкарвал :P
Тази година във фифата са добавили нови настройки.Една от тях е GK difficulty ако не се лъжа.От My FIFA 08 могат да се направят на аматьори и тогава по-лесно се вкарва,ако са на уорлд клас естествено е по-трудно :nerd:
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

BaLkI написа:
Galen написа:За това може да съм се объркал за трудноста но това че не можеш да вкарваш голове сам срещу вратаря е твоя грешка. ;) Аз до сега винаги съм вкарвал :P
Тази година във фифата са добавили нови настройки.Една от тях е GK difficulty ако не се лъжа.От My FIFA 08 могат да се направят на аматьори и тогава по-лесно се вкарва,ако са на уорлд клас естествено е по-трудно :nerd:
Еми аз сам срещу вратаря не пропускам по принцип но веднъж му шутирах от два метра в далечния ъгъл и тоя се метна и спаси некъв ебаси лудия :^) иначе аз играя винаги на последното ниво демек WORLD CLASS и побеждавам обаче на 08 ще ми бъде доста по трудно
Galen

Мнение от Galen »

maserati1992 написа:
BaLkI написа:
Еми аз сам срещу вратаря не пропускам по принцип но веднъж му шутирах от два метра в далечния ъгъл и тоя се метна и спаси некъв ебаси лудия :^) иначе аз играя винаги на последното ниво демек WORLD CLASS и побеждавам обаче на 08 ще ми бъде доста по трудно
Нали точно това е яко. :happy:
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Играх я. И ето коментара:

Пускам си Be A Pro.Правя се CAM (централен атакуващ полузащитник) и си цъкам с Юнайтед. Подавам доста често,центрирам от време на време и правя 1-2 удара на мач. Но има един ГИГС ,който е ебати ЛАКОМОТО копеле. Тоя докато не изгуби топката не се спира. Разбира се вече и при резервите не е... Трудно е наистина ,защото всеки е свикнал да командва целия отбор и аз почти през целия мач припкам от защита в атака и по крилата... Леко муха без глава става ,ама ко да се прави :)
Иначе неможе да се мине без бъговете:
Атакувам по крилото,правя финт и минавам Дзамброта(мач от предсезонната подготовка срещу Барса),който обаче ми тегли шпагата. В този момент Рийкард сменя Дзамброта и на негово място влиза Анри и ... съдията дава жълт картон на Анри :) :party:

Също ми е интересно какво ще стане ако ме контузят ? Ще гледам мачлетата от скамейката ли :)
НиКи

Мнение от НиКи »

[BFL]Mancho_United написа:Атакувам по крилото,правя финт и минавам Дзамброта(мач от предсезонната подготовка срещу Барса),който обаче ми тегли шпагата. В този момент Рийкард сменя Дзамброта и на негово място влиза Анри и ... съдията дава жълт картон на Анри :) :party:
Тва доказва че фифата не е фалшива :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:
[BFL]Mancho_United написа:Атакувам по крилото,правя финт и минавам Дзамброта(мач от предсезонната подготовка срещу Барса),който обаче ми тегли шпагата. В този момент Рийкард сменя Дзамброта и на негово място влиза Анри и ... съдията дава жълт картон на Анри :) :party:
Тва доказва че фифата не е фалшива :rofl: :rofl: :rofl:
Абе аз не вярвам да е фалшива,ама тоя режим верно не са го доизпипали :^) Интересно ми е защо като си направя играч веднага ми дават капитанската лента и ставам несменяем титуляр...Изобщо много реално :wasntme: :|
НиКи

Мнение от НиКи »

бате е*авам се :D
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Тук има NO DVD Крак за ФИФА 08: