Pro Evolution Soccer 2008 (PES7) Info&News

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
НиКи

Re: Pro Evolution Soccer 2008 (PES7) Info&News

Мнение от НиКи »

vante написа:мен ми сече на 3800+ дуал кор Атлон,1ГБ рам ,7300ГТ на ДДР2 памет :( на резолюция 1024х768,а на 800х600 върви нормално що годе
ама на какъв детайл ????

Шото аз мисля да си зимам GeForce 7300GT 256MB DDR2 AGP за да мога евентуално да играя на хай :sweating:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
RiLeCo

Re: Pro Evolution Soccer 7 Info&News

Мнение от RiLeCo »

pa4o3 написа:
LS1914 написа:PES7 излезна, а? :)
Не брато чак октомври ;)

Тая снимка с репортерите от БТВ и Ринг ТВ кърти
Изображение

:rofl: :rofl: :rofl:
ЕЕЕ КАДЕ БЕЗ КАНАЛ 3 бе хахаха и сашо диков
ИзображениеИзображение
vante

Мнение от vante »

НиКи написа:
vante написа:мен ми сече на 3800+ дуал кор Атлон,1ГБ рам ,7300ГТ на ДДР2 памет :( на резолюция 1024х768,а на 800х600 върви нормално що годе
ама на какъв детайл ????

Шото аз мисля да си зимам GeForce 7300GT 256MB DDR2 AGP за да мога евентуално да играя на хай :sweating:
именно на High прави тоя номер,един съвет вземи си видеото с ДДР3 памет в пъти по-добра е от ДДР2 ама кат им каеш ДДР3 памет и я поръчаш ако ти носат ДДР2(щот така праят обикновенно ако мине номера) изобщо не им се церемони,връщаш и тва е...

-предполагам не е от видеото тва,не съм само аз дет със силна машина сече,но ще се оправи на пълната версия или друг е въпроса за драйвърите че не съм ги сменял от пролетта
НиКи

Мнение от НиКи »

ами тва е че не намерих цена на DDR3 на AGP а аз наще едвам ше ги накарам 110-20 да дадат и другото от мене а аз имам 20 лева на кръст........Иначе машината ми е 3000+ Sempron, 512 RAM, FX5500(AGP)...А като гледам че може да се наложи и рам да слагам по малко от 150 лв сичко няма да мина, а за наще не ми се мисли... :sweating:
Изображение

Изображение
belerefon

Мнение от belerefon »

НиКи написа:ами тва е че не намерих цена на DDR3 на AGP а аз наще едвам ше ги накарам 110-20 да дадат и другото от мене а аз имам 20 лева на кръст........Иначе машината ми е 3000+ Sempron, 512 RAM, FX5500(AGP)...А като гледам че може да се наложи и рам да слагам по малко от 150 лв сичко няма да мина, а за наще не ми се мисли... :sweating:
Баце Ники,ще ти дам няколко съвета,които м/у впрочем ми ги даде един мой познат,който се занимава с хардуер.Та дай да изчакаме заедно с теб(защото и на мен ми се налага да сменям бая неща от кашонеца ми) минимум до излизането на цялата игра.След това ще видим какво ще търсим и какво ще купуваме,но съвета на моя познат е да изчакам след нова година.Гарантира ми,че ще има спад в цените на пс компонентите поне с едно 25%,а това според мен не е никак малко.Тогава може би ще имаме възможност за един доста добър ъпгрейд.Не мислиш ли?
MuSTaKa
Обратна връзка:

Re: Pro Evolution Soccer 7 Info&News

Мнение от MuSTaKa »

RiLeCo написа:
pa4o3 написа:
Не брато чак октомври ;)

Тая снимка с репортерите от БТВ и Ринг ТВ кърти
Изображение

:rofl: :rofl: :rofl:
ЕЕЕ КАДЕ БЕЗ КАНАЛ 3 бе хахаха и сашо диков
Да, и циците на Петя Петрова трябва да се показват от единия край на скрийншота :P
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
НиКи

Мнение от НиКи »

belerefon написа:
НиКи написа:ами тва е че не намерих цена на DDR3 на AGP а аз наще едвам ше ги накарам 110-20 да дадат и другото от мене а аз имам 20 лева на кръст........Иначе машината ми е 3000+ Sempron, 512 RAM, FX5500(AGP)...А като гледам че може да се наложи и рам да слагам по малко от 150 лв сичко няма да мина, а за наще не ми се мисли... :sweating:
Баце Ники,ще ти дам няколко съвета,които м/у впрочем ми ги даде един мой познат,който се занимава с хардуер.Та дай да изчакаме заедно с теб(защото и на мен ми се налага да сменям бая неща от кашонеца ми) минимум до излизането на цялата игра.След това ще видим какво ще търсим и какво ще купуваме,но съвета на моя познат е да изчакам след нова година.Гарантира ми,че ще има спад в цените на пс компонентите поне с едно 25%,а това според мен не е никак малко.Тогава може би ще имаме възможност за един доста добър ъпгрейд.Не мислиш ли?
Ами прав си тя майка ми днеска се съветва с един познат от който взехме компа и той 100 процента ше ни предложи което е най добро за нас :)
Изображение

Изображение
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Офф и аз сам на същото положение и ся си търся видео карта от един познат който ми направи компа дано да ми намери нешто по евтино и качествено :doh: :(
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Обаче дори и на Low, пак е много по-добра (като изживяване и т.н.) от Fifa 2008. Браво!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Бацетаа.. и аз трябва да си зимам нова видео карта ама требва да пазара мама... иначе добре съм го измислил.
Аз отделно си зиам 1гб рам за 80-90 лева спаднали са бая а тая ми зима видео карта. Аз имам начи 2 х 256 и 1 требва да се махне щотоо май нема место на ДДР2 та ше я продам за около 30 лв и видео картата за 100 тина трябва да вида колко варви и ще си избия 50 % от парите :)
НиКи

Мнение от НиКи »

gzagorov написа:Обаче дори и на Low, пак е много по-добра (като изживяване и т.н.) от Fifa 2008. Браво!
прав си ПЕС-а си е ПЕС обаче е дразнат мн неща на Low, свързани с графиката..
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

За съжаление не мога да я подкарам....Сигурно ще я играя чак към нова година щот нема кинти :wasntme: ще трябва да си играя фифа :0
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Ем неска питах един фр за видео карти и ми каза че вървят от 150 долара на горе аз лично търся Nvidia GeForce 6600
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Ghost Rider написа:Ем неска питах един фр за видео карти и ми каза че вървят от 150 долара на горе аз лично търся Nvidia GeForce 6600
тя е малко под 100 долара ;)
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

бате луд ли си GeForce 7300 е 132 лв ?!
Изображение

Изображение
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

НиКи написа:бате луд ли си GeForce 7300 е 132 лв ?!
WOW :o :happy: лал начи явно ми е говорил за още по нови карти :|
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Ghost Rider написа:Ем неска питах един фр за видео карти и ми каза че вървят от 150 долара на горе аз лично търся Nvidia GeForce 6600
Струва 75 долара
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

лелеееееее.... :o :o :o :o Нямам думи....... не става дума за ПЕС :D
междувременно се научих да вкарвам хора в стената:
[18:24:59] Иван says: когато има фаул
[18:25:02] Иван says: и има някаква стена
[18:25:09] Иван says: и играча дето управляваш е в стената
[18:25:19] Иван says: натискаш LT + нагоре или надолу
Другото което научих е как да изкарвам вратаря в атака. В Team Formations при мястото където задавате кой да изпълнява фалове и дузпи и корнери има едно Players to go up. Е там се прави ;)
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

а това което аз се научих е да праа добри симулации вече два пъти ми дадоха фаул 8)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”