Pro Evolution Soccer 2008 (DEMO)
-
Re: Pro Evolution Soccer 2008 (DEMO)
http://www.arenabg.com/details.php?id=e ... 430010fc72
ето линк към демото за PC
ето линк към демото за PC
-
Хах нали в арената не качваха демо версии поне така знам
-
да обобщя впечатленията си за демото: според мен не е добро.
КОНАМИ са направили в някои отношения по реална играта, пасовете са мн по яки, но освен сички бъгове изписани от мен в другата тема, има и още. Например понякога топката се блъска в играча се едно е стена, а вратарите са такива дебили, че напрао.....при всяко второ центриране овисват, пускат мн смешни голове, а понякога, макари рядко спасяват страшни положения...Като цяло КОНАМИ не са обърнали на елементарните бъгове, които не са срещани във футболните симулатори от няколко години. Записах един такъв и след малко ше дам линк.
КОНАМИ са направили в някои отношения по реална играта, пасовете са мн по яки, но освен сички бъгове изписани от мен в другата тема, има и още. Например понякога топката се блъска в играча се едно е стена, а вратарите са такива дебили, че напрао.....при всяко второ центриране овисват, пускат мн смешни голове, а понякога, макари рядко спасяват страшни положения...Като цяло КОНАМИ не са обърнали на елементарните бъгове, които не са срещани във футболните симулатори от няколко години. Записах един такъв и след малко ше дам линк.
-
За мен играта е перфектна и вратарите са сравнително по добри от стария сокер . Много ме дразни това че немога да им зема топката докато са 6цата мн лесно им се взимаше ( с Д). Шпагатите не са като старите ,тия шпагати са почти същите като на фифата.... преди повеже се "лъзгаха " по тревата . Незнам но при мен вратарите не са толкоз зле. Почти всяко полужение е спасено.
Засега това
Засега това
-
Супер яка си е играта 100 пъти по добра е от FIFA 08
На мен няма абсолутно никакви бъгове играта ми лети вратарите не са дебели движенията са перфейтни мн ме кефят новите мрежи мн по истинско буравене с топкака и изобщо PES Rlzzzz само дет трябва да си купя друга видео карта ама и това ще стане
-
пичове само не ми казвайте че сме теглили различни игри
може ли линк за песа за плей стейшън?
-
Някой ще ми каже ли дали е възможно да се сменя камерата, че аз нещо неможах да разбера от къде? Благодаря предварително!!!
-
Не може. Дори и пач не можа да на се направи, просто не е включена друга камера.
-
- BFL Team™
Играта е доста ама доста по различна от ПЕС 6.. това мен ме изненада , аз очаквах абсолютно същата физика и ейнджън като ПЕС 6 , просто с такова впечетления останах от видяното в Лайпциг . НО като барнах играта видях че движенията са много градки и реални , това е Некст гена макар че има още какво да се желае..Менютата са не човешки.. просто няма какво да се говори за тях освен ПЕРФЕКНИ . Има БУМ на недоволство сред феновете на ПЕСа , прелича много повече на ФИФА а ФИФАта запрелича много повече на ПЕС. Мойто мнение е че излишно са я забързали, повече клони към аркадна игра от колкото към футболен симулатор !! Топката е прекалено страна все е едно медицинска.
Шута , задаржаш го до край.. и пак във вратата . Бягат по много ама много смешен и глупав начин , все едно са на кънки , но като цяло съм доволен от играта, графиката и анимирането на играчите, но все пак е демо .
Комани обещаха големи промени в цялата версия на играта, можеби истински некс ген като този : http://www.youtube.com/watch?v=fPtzg6c3ojo
ще имае в ПЕС 2009
Шута , задаржаш го до край.. и пак във вратата . Бягат по много ама много смешен и глупав начин , все едно са на кънки , но като цяло съм доволен от играта, графиката и анимирането на играчите, но все пак е демо .
Комани обещаха големи промени в цялата версия на играта, можеби истински некс ген като този : http://www.youtube.com/watch?v=fPtzg6c3ojo
ще имае в ПЕС 2009
може ли линк за пес-а за плей стейшън?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
За ПлейСтейшъните няма нищо още
-
Мен пък топката много ми харесва... много по реална си изглежда.
-
Абе вярно си е, че ти трябват поне 3гб на С. При мен се инсталира чак когато освободих 3.4гб (махнах си и пейдж файла на уиндоуса).
Ама сега имам нов проблем: Помагайте!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Компа ми е Атлон Х2 5600+, 1 гб рам, вградено видео 6100 256 поделена памет, но т. к. пише че липсва някакъв файл не мисля, че е от видеото
България има природни богатства, България има народ несломим,
-
Инсталирай си най-новия DX9 и ще ти тръгне ...peterx написа:Абе вярно си е, че ти трябват поне 3гб на С. При мен се инсталира чак когато освободих 3.4гб (махнах си и пейдж файла на уиндоуса).