Не знам дали проблемът е при ЕА или при вас.
Проблемът е от ЕАpeterx написа:А може ли тоя път като дават някой футболист отблизо да изписва точно информацията - не да ми дава Дамавчийски, а да пиши Седрик Бардон, в полето отдолу де?![]()
Не знам дали проблемът е при ЕА или при вас.
ххахах дунав да ни мажеklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
кламер, стига с тея мечтиklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
Абе що така нещо не ви виждам пред нас в класиранетоkanapat написа:кламер, стига с тея мечтиklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
Абе не знам бабуни дали има на герена но на рилецо стадиона има много повече бабуни по треватаRiLeCo написа:Да ви питам само тая година на рилецо стадиона ще го има ли? Все пак претарпя основен ремонт целия е във седалки направена е вип ложа кузирката е пребойдиснана огранжева? А и още нещо на герена неможахте ли да направите и бабунките по тревата ?![]()
![]()
Аре да не раздавам визи за БАНанания ,а ...RiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........
да го тура на м...... в устатаRiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........
RiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........