bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
А може ли тоя път като дават някой футболист отблизо да изписва точно информацията - не да ми дава Дамавчийски, а да пиши Седрик Бардон, в полето отдолу де?
Не знам дали проблемът е при ЕА или при вас.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Проблемът е от ЕАpeterx написа:А може ли тоя път като дават някой футболист отблизо да изписва точно информацията - не да ми дава Дамавчийски, а да пиши Седрик Бардон, в полето отдолу де?
-
ххахах дунав да ни маже баси вицаklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
-
- Обратна връзка:
кламер, стига с тея мечтиklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
БФЛ НАПРАВЕТЕ НА ПАЧА СМЕНЯНЕТО НА ФУТБОЛИСТИТЕ ДА Е СЪС "S" А НЕ СЪС "Q" КАКТО Е СЕГА.
-
- Обратна връзка:
Абе що така нещо не ви виждам пред нас в класиранетоkanapat написа:кламер, стига с тея мечтиklamer4o написа:Демек... Дунав ше ви маже на стадиона на Черноморец???NaFteX написа:Да така е тяхната кочина получи лиценз.Невероятно но факт ! Затова вече ще си играят мачовете там.Времено Лазур няма да е в употреба щото ще подменят тревното покритие.
-
за пръв път имаме спор различен от ЦСКА - левски
-
- Обратна връзка:
-
Да ви питам само тая година на рилецо стадиона ще го има ли? Все пак претарпя основен ремонт целия е във седалки направена е вип ложа кузирката е пребойдиснана огранжева? А и още нещо на герена неможахте ли да направите и бабунките по тревата ?
Абе не знам бабуни дали има на герена но на рилецо стадиона има много повече бабуни по треватаRiLeCo написа:Да ви питам само тая година на рилецо стадиона ще го има ли? Все пак претарпя основен ремонт целия е във седалки направена е вип ложа кузирката е пребойдиснана огранжева? А и още нещо на герена неможахте ли да направите и бабунките по тревата ?
-
АХАХАХХА Пичаго явно не си много запознат със нещата на Рилецо стадиона е на 4то място по тревна настилка в страната! Гледам доста си млад и май някой неща не са ти ясни ! Ходи си плувай там и си замерай топката из водата и не давай акъл за стадиони! Ако става въпрос за правене на басейни тогава ръси мозък!
бате говориш глупости за стадиона в Самоков бахти и картофената нива е,а това че и Герена е зле си е така надявам се след ремонта да е супер
-
Картофена нива е на майкати...........
-
айде без да стигаме до такива изблици кво ше кажете??
Аре да не раздавам визи за БАНанания ,а ...RiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........
-
Е кво да направим аз си питам най човешки оня се праи на интересен поинтересувайте се и ше видите че тва дет ви казвам е истина Тревата на стадион искър е на 4 то място и в крайна сметка ще го има ли?
Та казваш картофена нива било
Правете си сметка
Та казваш картофена нива било
Правете си сметка
да го тура на м...... в устатаRiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........
@RiLeCo при още някво таково действие или писане там където не е мястото получаваш банче ...
RiLeCo написа:Картофена нива е на майкати...........