някъв пач за Мх видеокарти

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Silvera

Re: някъв пач за Мх видеокарти

Мнение от Silvera »

са ще си зема безплатба видио карта от 1 фр ако си земе новата Нивиада ако не ще си купам аз сам видио карта е това ще бъде към нова ходина че не съм на издражка на мама и тате фак :whew: :whew: :whew:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

klamer4o написа:http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=77
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?
Ще ти върви разбира се ;) сичко е ток
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

klamer4o написа:http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=77
Я спецовете да кажат на това ще тръгне ли играта и ще ми върши ли работа дълго време?
наздраве бате и аз съм с тая :beer:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
matrixrilski

Мнение от matrixrilski »

Дава ми черен екран...явно няма да се играе на МХ Ако някой намери решение да свирка...мерси предварително
ancho

Мнение от ancho »

Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

ancho написа:Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
FX5500 128 MB , това е добро според мене , за АГП слот !!! ;) ;) ;)
POUERCO

Мнение от POUERCO »

ancho написа:Гледам,че почнахте да обсъждате Видеота...Каже ми до 100-120 лева некое видео...Да не поддържа PCI Express,че PC-то не го поддържа...
Nvidia 7600gt 256 ram AGPx8 = 170lv. Аз съм със такава скоро я купих от риск електроникс. Това са последните модели за AGP слот от този клас карти. Фифата я играя на резолюция макс 1280-1024 макс детайли но без страничните рефери защото пак са ги направили негри :D :D :D Върви перфектно ]:) ]:)
KEm4o

Мнение от KEm4o »

и аз съм с такава карта и мисля да си зимам нова даже и да излезне някъф пач или квото и да е ще цепи или нзм кво.......

тъпа раота но кво да се праи аз друга игра освен фифа не моа играя :) ще си жертваме парите :D
mircho93

Мнение от mircho93 »

И моята видео карта е МX.За фифа 07 и тя изискваше карти които да не са МX,но аз сложих някакви кодеци ли,драйвери ли и ми тръгна или някакъв пач маи беше.Има ли такова нещо за фифа 08 да сложа някои кодек или драйвер или пач и да ми тръгне фифа 08.Маи на мен ми трябват нови драйвери защото като пусна програмата FRAPS и ми пише YOUR DRIVERS ARE OUT OF DATE и че някои игри няма да ми тръгвали успешно.Ако е заради драйвера(нищо че картата ми е МX)откъде да си изтегля най-новият драйвер на nVIDIA?
НиКи

Мнение от НиКи »

драйвери на nvidia се теглат от http://nvidia.com но 99% не ти тръгва заради картата щото е MX ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
mircho93

Мнение от mircho93 »

Е няма ли да излезе някои пач или кодек за да играя фифа 08 така да се каже да се излъже компа че картата ми е МX или нещо подобно или трябва да си дам парите за нова видео карта?
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

mircho93 написа:Е няма ли да излезе някои пач или кодек за да играя фифа 08 така да се каже да се излъже компа че картата ми е МX или нещо подобно или трябва да си дам парите за нова видео карта?
Как така да "излъже" бе, момче? Фифата не тръгва на MХ не щото така си иска, а щото картата е слаба. Сиреч не играта е програмирана ако имаш МХ да не ти тръгва. МОжеш да я оувърклокнеш, но мисля, че няма да помогне :)
Изображение
Изображение
Silvera

Мнение от Silvera »

за 120 лева зимаш добра видио карта която ще ти служи бая време аз със MX ми вървеше мнго добре игрите а ма тия ми е от 5 година е баси одаржа а ма идва вече да я менка за нова :party: :party: :party:
chonin

Мнение от chonin »

Преди около година си взех Radeon 9550 на 256mb за 110 лв и ми върви идеално...на мен проблем само ми е един шибан кондензатор на дъното, който е изгорял от 1 година и нещо не ми се занимава да го оправя... :blush:
Silvera

Мнение от Silvera »

аз съм със
512 рам
128 видио
80 гифа хард
2.70 процосор
казете каква карта да си зема за сума 90-120
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

АТИ радеон 9550 128 е около 100 лв :^) но има много по добри :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

То в ReadMe-то на играта си пише, че по никакъв начин не може да тръгне на МХ видео-карти, ама кой да прочете...
Silvera

Мнение от Silvera »

Какво да ви кажа, въпреки че съм с MX-ка подкарах ... менюто. Поразгледах го, видях Create Player и даже си направих играч с моето име. Значи всъщност без каквито и да било шейдъри си въртях играча без проблеми.Потвърди си страхът ми , че всъщност играта може и без шейдъри, но МЕНЮТО не може.

За да я подкарам използвах енджина на УЕФА и прехвърлих папка "Gui" (отговаряща за менюто, както и ЧАСТИ от cmn ) и го поразгледах.

Значи разбрах че файлът fifa.db от Fifa 2008, ако го копирам във 2007 и Уефата ми дава ... черен екран. Познато ?

Разбрах, че ако копираме папка Аудио във Уефа (винаги правете backup) ще слушате коментарите и звуците на 08.

/data/cmn/fe - > тази папка отговаря за текстовете в менюто.
/data/cmn/be - > тази папка, и изобщо cmn без fe отговарят за картинките и разположението на менюто като цяло
инфо зето от дата.бг дерзайте който са със MX карти аз сабирам още пари :party: :party: :party: за нова видио
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

Еваларката май се реши проблема на хората със слаби карти аз викам тая тема да и сложат ключа ?!?!?!
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”