Един изгонен.
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Един изгонен.
BFL Team с един човек по-малко.
Тука вече е сериозно този път. Екипът взе единодушното решение да махне един от графичните си дизайнери-Mancho_United. Няма да се комнетира защо е взето това решение ще изтъкна само един факт.Той се възползва от дадените му права по начин ,заради който форума бе офлайн за близо 1 час и вече е с един ден назад (тоест стара базаданни). Смятаме ,че такъв човек е недопустимо да има в нашият екип и затова той бе изгонен.
Въпреки всичко това ние му пожелаваме както и той требеше да направи към нас-късмет ,а не да се правим на деца по на 10-11 годинки...
Тука вече е сериозно този път. Екипът взе единодушното решение да махне един от графичните си дизайнери-Mancho_United. Няма да се комнетира защо е взето това решение ще изтъкна само един факт.Той се възползва от дадените му права по начин ,заради който форума бе офлайн за близо 1 час и вече е с един ден назад (тоест стара базаданни). Смятаме ,че такъв човек е недопустимо да има в нашият екип и затова той бе изгонен.
Въпреки всичко това ние му пожелаваме както и той требеше да направи към нас-късмет ,а не да се правим на деца по на 10-11 годинки...
Re: Един изгонен.
Еее..т'ва, че е от Пловдив няк'ва обида ли тря'а да е ? Иначе, евала, че сте толкова строги и крайни към членовете си..MrDeqn написа:Смърт !!!!!!! Айде пловдивски... у лево !
Има още такива между екипа... жалко, че не сте го осъзнали ;] .
-
-
- Обратна връзка:
-
Против от някои пловдивчани съм .. също и софиянци нищо че и аз се вода към софия
Хаха познайте сега къде ще отиде Манчо ............ у БОПа ,повечето който идват при Вас във БФЛ са с "мисия",колкото и странно да звучи е истина.Идват при вас само за да разберат как се прави install на пачове.
Това е поредната сапунка на БОП,Дивака се махна от БОПА но пак ще се върне помнете го,е малко се отклоних от темата де но иначе внимавайте какви хора взимате от БОП.От опит Ви го казвам
Това е поредната сапунка на БОП,Дивака се махна от БОПА но пак ще се върне помнете го,е малко се отклоних от темата де но иначе внимавайте какви хора взимате от БОП.От опит Ви го казвам
До колкото знам двама са дошли от БОП в БФЛ(Mancho_United и Klamer4o).Невярвам кламерчо да бъде тук за да направи лошо на БФЛ защото от мойта гледна точка е много добро и умно момче.Докато за Манчо нищо незнам.CSKARA написа:Хаха познайте сега къде ще отиде Манчо ............ у БОПа ,повечето който идват при Вас във БФЛ са с "мисия",колкото и странно да звучи е истина.Идват при вас само за да разберат как се прави install на пачове.
-
Сигурен съм че не е искал да направи това за дето го обвинявате , и че не трябваше да си заминава ... ама ко да се прави .
-
+ Hosse , NaychoДо колкото знам двама са дошли от БОП в БФЛ(Mancho_United и Klamer4o).
-
Аз пък щи кажа че манчо отдавна трябваще да си тръгне(личен опит), но по - добре късно отколкото никогаGalen написа:Докато за Манчо нищо незнам.
-
- BFL Team™
.Има много условия и ако-та,за да се случи това .Тъй че споксCSKARA написа:Хаха познайте сега къде ще отиде Манчо ............ у БОПа ,повечето който идват при Вас във БФЛ са с "мисия",колкото и странно да звучи е истина.Идват при вас само за да разберат как се прави install на пачове.
-
Казаха ми че бтп се разпаднал