BFL FIFA 08 site
BFL FIFA 08 site
Вече на fifa08.bfl-team.com можете да намирате много информация за BFL FIFA 08. Това е официалният сайт на проекта тази година
-
-
Re: BFL FIFA 08 site
Kade pi6e v saita info za FIFA kakvo 6te ima v pa4a
---ПИШИ НА КИРИЛИЦА!---
---ПИШИ НА КИРИЛИЦА!---
-
Предлагам А Групата да замести Орандж Екстракласата(Полша) понеже на мен не ми харесва как е направена е удачно А група да я замести за Б групата не знам вие си предцете дано да одобрите предложението ми
-
А и имам една молба ако можете да управите емблемите на отборите във фифата заедно с пача понеже мен изключително ме дразни че не са управени ако можете да управите този недостатък ще е супер
Аз пък предлагам да не махат никоя лига.Така всички ще бъдат доволни.__SaNd1__ написа:Предлагам А Групата да замести Орандж Екстракласата(Полша) понеже на мен не ми харесва как е направена е удачно А група да я замести за Б групата не знам вие си предцете дано да одобрите предложението ми
-
е не знам но другото което забелязах е че Холандия няма лицензи явно конами са преварили ЕА
Конами и ЕА трябва да се обединят__SaNd1__ написа:е не знам но другото което забелязах е че Холандия няма лицензи явно конами са преварили ЕА
__SaNd1__ написа:е не знам но другото което забелязах е че Холандия няма лицензи явно конами са преварили ЕА
Аз не си спомням някога да е имало Холандия във FIFA.... :? Даже и на версиите за европейските и световните пак бяха с някъв измислен отбор нямащ нищо общо с реалността...
-
- Обратна връзка:
Край на простеенето, 1 час мина
ЩЕ ПОМОЛЯ МОМЧЕТО, КОЕТО КАЧИ КЛИПА С ПЕСНИТЕ НА ЦСКА ДА ГО КАЧИ ПАК, ЧЕ СЛЕД ЧИСТКАТА СЪМ ЗАТРИЛ И НЕГО
ЩЕ ПОМОЛЯ МОМЧЕТО, КОЕТО КАЧИ КЛИПА С ПЕСНИТЕ НА ЦСКА ДА ГО КАЧИ ПАК, ЧЕ СЛЕД ЧИСТКАТА СЪМ ЗАТРИЛ И НЕГО
-
http://vbox7.com/play:dc275a58
е тва е клипчето с песнитеще ги сложите ли
е тва е клипчето с песнитеще ги сложите ли
Не че е нещо важно,но все пак от любопистство искам да попитам защо в нормалната версия на сайта няма лого
Искам да попитам...по време на игра всички ли отбори от БФЛ ще имат емблеми и песни???
В BFL 08 ЩЕ ИМАЛИ ПЕСНИ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ А ГРУПА
да ве бати преебавката аиде по скоро да доиде тва след нова година да цакаме и ваобще кога излизе плс кажете ми
Ахаха това с Иван Славков е много якоd1VaKa написа:http://bfl-team.com/download08.html
-
-
Аз го пуснах в една тема и ме баннаха.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- Обратна връзка:
банът ти не е заради това_GAGATA_ написа:Аз го пуснах в една тема и ме баннаха.