Фалшива FIFA 08 ?!-нашата гледна точка...

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
bigs1

Re: Фалшива FIFA 08 ?!-нашата гледна точка...

Мнение от bigs1 »

FIFA-ta si e super na koito ne mu xaresva da ne q igraq ko se praqt.
Kato se pusne6 na Be A Pro za6to kato mine6 1 sezon i svar6va,ili kade da tarsq v1v foruma za tova ?
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

НиКи написа:за пръв път чувам че дадена игра има бета версия :rofl: :rofl: , както за пръв път чувам че бета версия(било то на скайп или квото и да е) има различни изисквания с т.н. "Final" версия. :giggle: :giggle: :giggle: Пичове, колко хора ви го казаха, вие не щете и не щете да проумеете че това е играта.....ама айде нека да видим "европейската final версия" на фифа 08 :rofl: :rofl: :giggle:
Добре тогава що няма ECC and EFA в началото на 2 сезон ??? 8) 8) 8)
НиКи

Мнение от НиКи »

не знам бе бате питай ЕА вие да не мислите че сяка година 100 процента ше има сички екстри от миналата :giggle: :giggle: :giggle: Ярък пример е че КОНАМИ са зели лицензите на някои отбори и затова тая година виждате ЕА с непълни лицензи. Ако не ви го бях казал сигурно пак щяхте да викате че е така щото версията е бета :rofl: :rofl: :rofl: Така че свиквай с мисълта че ако ше играеш фифа ше играеш тая, с която си в момента(то цял свят ви го казва вие пак не вярвате) ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

На мен ми направи силно впечатление отборът на Холандия... :rofl: :^) :giggle:
vu4kov

Мнение от vu4kov »

Това, че някой не е чул или за 1ви път чува не значи, че няма - възможно е да се тества само от ограничен брой хора. А проблема с MX картите може да се дължи на бъг, не на различия в изискванията. Но както вече казах предстои да разберем.
Друг вариант е бъговете да се изчистят с пачове в близко бъдеще.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

cska_hooligan написа:
vu4kov написа:Никакъв шанс за фалшива. Може обаче това да е някоя pre-release, сиреч бета версия. Както и да е - скоро ще разберем. :^)
И според мене е бета-версия , и може би заради това дава черен екран на МХ карти !!! Според мене Reloaded ще върви на МХ !!! Дано съм прав , но ще видим !!! ;) ;) ;)
Ух, бе! Колко пъти трябва да ви се обясни. НЕ ТРЪГВА НА МХ! Няма значение дали е кракната от FLT, RLD или БОП! МХ Е СТАРА! Оттърви се от нея, както направих аз ;)
Изображение
Изображение
bigs1

Мнение от bigs1 »

Това е Американската версия Relaud ще бьде Европеиската версия
НиКи

Мнение от НиКи »

ООООММММФФФФГГГГ!!!! Някой хора още не са разбрали...ц ц ц.......

пич ако за секи континент праат различна искам лично за да ми докажеш лично да ми дадеш линк към африканската и ти обещавам че шси я изтегла :giggle: :giggle: :giggle: :giggle:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

О божее... вижте в замунда че вече абсолютно всички игри са кракнати от ФЛТ !!!!! Както каза Найчо ФЛТ са по-добри от Релоудет.
ha4oplayer

Мнение от ha4oplayer »

Аз съм съгласен че това е FIFA08.Обаче има нещо гнило в Дания.Примерче: тупам си аз топката,която излиза 10м аут,и коментатора изригва че вратаря е направи невероятно спасяване.И после аутче много ясно,ама....де да знам.Но по принцип това си е FIFA
keyelpk

Мнение от keyelpk »

леле луди луди луди- ФЛТ и РИЛОУДЕД са екипи като БФЛ, само дето от БФЛ още нема никой арестуван! И това е скандинавски подвариянт- със Шведски и Датски. Но не ви разбирам как искате стари работи да вървят още с тея тъпи карти. А евротурнирите първо са евротурнири и после- има ги щом има и отредени точки за тех пуу.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

keyelpk написа:леле луди луди луди- ФЛТ и РИЛОУДЕД са екипи като БФЛ, само дето от БФЛ още нема никой арестуван! И това е скандинавски подвариянт- със Шведски и Датски. Но не ви разбирам как искате стари работи да вървят още с тея тъпи карти. А евротурнирите първо са евротурнири и после- има ги щом има и отредени точки за тех пуу.
Абе арсестуват ни, но НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ :D :D :D
Изображение
Изображение
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

keyelpk написа:леле луди луди луди- ФЛТ и РИЛОУДЕД са екипи като БФЛ, само дето от БФЛ още нема никой арестуван! И това е скандинавски подвариянт- със Шведски и Датски. Но не ви разбирам как искате стари работи да вървят още с тея тъпи карти. А евротурнирите първо са евротурнири и после- има ги щом има и отредени точки за тех пуу.
хахахахаха човече ти ми напомняш на Сашо Диков ...за теб вс е договорено :( Ама ми е интересно за какво да ни глобяват ?! :wasntme: Затова ,че НЕ ПРОДАВАМЕ нашите продукти ли ?!?! :rofl: :D Ставате все по-смешни и по-смешни...
пс:Стоп , ъъъъ каданс,каданс...върни паккккк :giggle:
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Здравейте момчета. Пиша ви от затвора, защото ме арсестуваха :(
Изображение
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Naycho_Naychev написа:
klamer4o написа:Здравейте момчета. Пиша ви от затвора, защото ме арсестуваха :(
Много модерен затвор бе- и компютър си имаш :)
...с интернет :D
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Мен ми е интересно как може тая тема още да съществува :o Явно някой хора не се примириха, че и тази година ФИФА-та не бележи възход и като че ли дори става по-зле.................... :wasntme: :|
t00ny

Мнение от t00ny »

Бе фифата е боклук, още не мога да се отърва от проблема, че играта гърми, като се опитам да направя клипче...
bedrock

Мнение от bedrock »

аз като един от най-големите фенове на фифа тая година се отвратих и ся чекам пес защото ми се играе няква футболна игрица а пък ся прочетох един комент в замунда че на 9ти тоя месец излиза фифата а ся де ????
незнам не ме интересува дали е истинска или фалшива просто искам версия без бъгове ....
chonin

Мнение от chonin »

bedrock написа:аз като един от най-големите фенове на фифа тая година се отвратих и ся чекам пес защото ми се играе няква футболна игрица а пък ся прочетох един комент в замунда че на 9ти тоя месец излиза фифата а ся де ????
незнам не ме интересува дали е истинска или фалшива просто искам версия без бъгове ....
Добре де, обясни ми кви са ти бъговете на тая фифа? Аз пък за пръв път играя фифа в която когато футболист удря топката, той наистина го прави и това се вижда...не както до сега няква странна, неизвестна сила, минаваща в близост до футболиста с които играя аз, да удря топката вместо крака му! За пръв път виждам вратари, които са под рамката за да пазят и спасяват удари, а не да са с безплатен билет за мача и да стоят и гледат от близо... май всички много ви е яд, че фифа стана трудна игра и не може вече да вкарвате от центъра и да бележите по 10 гола на мач на World class...
Galen

Мнение от Galen »

chonin написа:
bedrock написа:аз като един от най-големите фенове на фифа тая година се отвратих и ся чекам пес защото ми се играе няква футболна игрица а пък ся прочетох един комент в замунда че на 9ти тоя месец излиза фифата а ся де ????
Добре де, обясни ми кви са ти бъговете на тая фифа? Аз пък за пръв път играя фифа в която когато футболист удря топката, той наистина го прави и това се вижда...не както до сега няква странна, неизвестна сила, минаваща в близост до футболиста с които играя аз, да удря топката вместо крака му! За пръв път виждам вратари, които са под рамката за да пазят и спасяват удари, а не да са с безплатен билет за мача и да стоят и гледат от близо... май всички много ви е яд, че фифа стана трудна игра и не може вече да вкарвате от центъра и да бележите по 10 гола на мач на World class...
Точно това е яко.Преди не можех да вкарвам гол на semi pro но вече свикнахи повечето пъти излизам постигам добър резултат.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”