3-те нови първенства във Фифа 08
-
- BFL Team™
3-те нови първенства във Фифа 08
Gambrinus Liga (Czech Republic)
FAI Eircom League (Ireland)
A-League (Australia)
Сряд тях не е Българското, но и по-добре ще имаме работа, иначе според мен 100% Левски ще ги има в Rest Of World
A-League (Australia)
Сряд тях не е Българското, но и по-добре ще имаме работа, иначе според мен 100% Левски ще ги има в Rest Of World
Re: 3-те нови първенства във Фифа 08
е*ахти тъпите първенства да бяха сложили руското и аржентинското вместо ирландското и австралийскотоZhivkoBGR написа:Gambrinus Liga (Czech Republic)
A-League (Australia)
Чехия - ае бива
ама Аржентинското е по-яко от Ирландското и Австралийското взети заедно..но все пак явно там ФУФА-та се търгува добре и имат продажби
ама Аржентинското е по-яко от Ирландското и Австралийското взети заедно..но все пак явно там ФУФА-та се търгува добре и имат продажби
-
Абе ЕА пари търсат!!! Сигурно в Ирландия повече се е купувала ФИФА 07 отколкото в Аржентина. А първенствата трябваше реално да са гръцкото, аржентинското и некое като тва на Чехия
много си прав . Въпреки че не играя фъфа щеше да изглежда по прилично с руското , аржентинското , а защо не и бразилското .Makaveli написа:е*ахти тъпите първенства да бяха сложили руското и аржентинското вместо ирландското и австралийскотоZhivkoBGR написа:Gambrinus Liga (Czech Republic)
A-League (Australia)
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
ZhivkoBGR написа:Gambrinus Liga (Czech Republic)
A-League (Australia)
СЛАВА НА ЕА... от кога си си мечтая да играя с Чешки отбори.....
идиоти...на кой са му притрябвали !!!!!!!!!!!!!!!!!
Чешките аре ама австралийската си е пълен провал ! По добре да беше румънската !
Че к'фо му е смешното? Румъния имат отбори като Стяуа(печелил КЕШ), Рапид , Динамо...пък и комшии, по приятно е да цъкаш мениджър с комшийски тим, а не ирландски или австралийскиnicks написа:По добре да беше румънската !
-
А сигурно в абсолютно всяка фифа има поне 2 гръцки отбора.Във ФИФА 2005 имаше полувината гръцки тимове в рест оф уърлд. Според мен Гръцката лига трябва да има. Апък горките руснаци. ЕА пестят усилия за руски тим от доста време.
-
Тея боклуци румънците дано никога да ги няма в ФИФА-та.
А за български ? ? ?angelfish написа:ЕА пестят усилия за руски тим от доста време.
ЕА sux
BFL FOREVER !nicks написа:ЕА sux
Ти викай БФЛ Forever ... след като видиш GFX-a ще искаш и храм да им отворят ! Казвам ви после няма да искате да чувате за друга игра ! FIFA 08 ще е стара след 20 юли !
d1VaKa написа:Ти викай БФЛ Forever ... след като видиш GFX-a ще искаш и храм да им отворят ! Казвам ви после няма да искате да чувате за друга игра ! FIFA 08 ще е стара след 20 юли !
Еми викам BFL FOREVER
Еми аз знам какво ще има в GFX-a нали работя по него пък ако събера пари ,може и да си отворя храмче
То това е целта Да се представим и на международната сцена !
-
- BFL Team™
Мога да ти кажа, че "тея боклуци румънците" са къде, къде по-напред от нас. И в организационна гледна точка и от гледна точка на стадионите, имат повече население, следователно и ''фифа'' се купува повече...и защо да са боклуци? Защото са по-напред от нас ли? Защото като минеш границата на България навлизайки в Румъния пътищата им са идеални, защото когато човек посегне да стъпва да пресича всички коли спират, дори да свети зелено за тях? Мога и още много да ти изброявам..XtCrAvE написа:Тея боклуци румънците дано никога да ги няма в ФИФА-та.
-
Левски най-вероятно няма да ги има , защото от ЕА са лупили техен лиценз само за UEFA сериите . Но пък може и да са купили , кой знае . Те да си оправят геймплея , преди я играх редовно , докато не пропаднаха . Така че какво ги гледате дали ще ги има тея лиги ... Важното е премиършип да има ... Пък и ако имаше българското първенство нямаше да правите пач , нали така
-
Да така е , ама само едно не разбирам : защо все се опитват да добавят повече лиги ? На всеки му трябват само водещите , а на англия гледам имат и 3та девизия дето играчите са некви 40годишни от ранга на Kamenitza турнира ... Просто всеки казва , че геймплея е проблемен , а те си харчат незаслужено спечелените пари за некви лиги , чиито отбори и играчи съм сигурен че никои от вас не е ни чувал , ни виждал . Иначе си прав , все ще има нещо да се прави по играта . А и като гледам default лицата са направо ужасни , така че и тях можеш да ги броиш освен adboards-овете . Иначе единственото , което ми харесва в момента на FIFA07 е детайлността на стадионите . А менюто е плачебно ... Да речем че си brows-вате из менюто без мишка (демек само нагоре - надолу , ентър) . Аз например съм така свикнал от WE . И какво ме издразни : че когато изберете мод не можете да изберете нищо без да преместите мишката , но на всяко следващо меню е така . И зарежда тооолкова бавно . МЕГА много ме издразни и това че ви пита "сигурен ли сте , че искате да..." направо ми бърка в здравето . Имам чувството , че за всяко мърдане на мишката , ме пита дали искам да я мръдна . Това е ...
Тук много грешиш Мен пък най-големия кеф ми е да почна с най-пропадналия отбор На ФИФА 2005 почнах с Лейтън Ориент,но те се качиха в Лига 1 и затова тука на тази си пуснах сезонче с Бристол Роувърс Да почнеш от Лига 2 и да извървиш пътя до спечелването на шампионската лига(това са минимум 5 сезона) е много яко и то при положение,че нямаш пари и трябва сам да ги правиш ,а и спонсорите дават по 7000 на мач, докато заплатите на играчите ти са 10 пъти повече Изобщо за мен най-голям кеф са тези първенства с малките отборчетаНа всеки му трябват само водещите
-
Не ме разбра , може би не съм се изразил правилно но както и да е , ще го кажа по друг начин : значи пак ще можеш да правиш тези работи от 2 или 3та девизия да се изкачиш , но примерно да има само водещите лиги и техните малки девизии . Едва ли някой ще почне да играе с някой белгииски втородивизионен отбор , за да спечели белгииската купа или лига . Мисълта ми беше , че ЕА имат много проблеми с своята игра , а те копуват лицензи и така те са на принципа "повече от същото" , отколкото да направят крачка напред . Според мен единствената разлика ще е няколко нови финта , лиги и някои други безмислени екстри като цвят на терена ако ме разбираш . Аз също съм фен на ФИФА (колкото и да не ти се вярва ) но съм и единствения , които си признава , че в момента FIFA лети надолу . Искрено се надявам поне последващата FIFA да е нещо ново , защото според инфото до момента това много ме съмнява . А и плюс това много хора все още играят FIFA защото PES е труден за усвояване (някой от BFL го беше казал това също) и това е в общи линии .