Не, защото то бе сложено само за мачаmetodi_Cska написа:БФЛ да питам само за цска ше сложите ли новото табло на армията ПЛС
ето снимкa http://gong.bg/view_article.php?article_id=23564

Не, защото то бе сложено само за мачаmetodi_Cska написа:БФЛ да питам само за цска ше сложите ли новото табло на армията ПЛС
ето снимкa http://gong.bg/view_article.php?article_id=23564
Tи, че можеш да ми кажеш - можеш. Ама не е вярно. Ще видиш при следващото гостуванеmetodi_Cska написа:мога да ти кажа 4е не е сложено само за ма4а а ЗАВИНАГИ така 4е ако може плв сожете го
хахахха не просто е евромач и не може да се излагаме със старо таблоGosh0 написа:Мисля че беше само за мача с Тулуза,щото старото не им бачкали някои цифри и затуй
На мене ми се е случвало и два пъти на мач, но като чистя в тъч, корнер, аут или направя фаул или смяна обикновено се оправя.Galen написа:Мене този проблем ми става и след като съм си сложил пача но и ми става и преди да си сложа пача такоче проблема не е в БФЛGosh0 написа:еми не ми се вярва толкова много хора да не са прочели инструкциите
(не го приемай като заяждане
)
.Пък и плюс това става много рядко.БФЛ ще успеете ли да се справите с този проблем
![]()
Някой ще ми отговори ли на въпроса???peterx написа:А може ли цветът на точките от радара да съвпада с цвета на екипите на отборите, които играят? Много е дразнещо да играя с Левски със сини екипи, а на радара да съм с червени точки.![]()
Не, невъзможно е. При добра игра най-горните точки (които ги няма на шота) стават зелениpeterx написа:Някой ще ми отговори ли на въпроса???peterx написа:А може ли цветът на точките от радара да съвпада с цвета на екипите на отборите, които играят? Много е дразнещо да играя с Левски със сини екипи, а на радара да съм с червени точки.![]()
klamer4o написа:Не, невъзможно е. При добра игра най-горните точки (които ги няма на шота) стават зелениpeterx написа:Някой ще ми отговори ли на въпроса???peterx написа:А може ли цветът на точките от радара да съвпада с цвета на екипите на отборите, които играят? Много е дразнещо да играя с Левски със сини екипи, а на радара да съм с червени точки.![]()
![]()
Цска_хулиган - ако качеството е добро че ги сложим
НЕ!mnbbb написа:добре ама не може ли да сложите доблиращите отбори в rest of world и така те ще си влизат в б група на мениджър мод след 1 сезон и после евентуално в а.Помня че така май беше на фифа 2002 направено що и тука да не го направите.Ако проблема са съставите мога да ви дам на ЦСКА и на Левски ама на Литекс ще трябва да потърся