Фалшива FIFA 08 ?!-нашата гледна точка...

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
keyelpk

Re: Фалшива FIFA 08 ?!-нашата гледна точка...

Мнение от keyelpk »

и мен ме дразни бъговете със повторенията- при мен едвам запазвам повторение- бъгва се и излиза от играта. отказвам се от повторения. качих едно клипче във вибокса, няколко секунди, как съм го записал незнам с тея бъгове

а онова за ФЛТ- просто цитирах уикипедията. пък и вас не може да ви арестуват щото вие правите добавки към играта а не я краквате и не ощетявате еа.

фалшива или не аз я играя трудна ми е но ме кефи и ако че текстури отвреме навреме се губат и че се бъгва и може да ми се бъгне на важен мач. почнал съм кариера и смятам да й отделя време

значи ако ви се бъгва то обикнвено е около смени и ако имате създадени играчи почерняват

извинете ме за недоразумението и да нямате работа с НС-БОП ;)
bedrock

Мнение от bedrock »

chonin на мен фифата не ми е никак трудна но наистина е пълна с бъгове и добрите неща в нея са наистина малко
chonin

Мнение от chonin »

bedrock написа:chonin на мен фифата не ми е никак трудна но наистина е пълна с бъгове и добрите неща в нея са наистина малко
chonin написа:Добре де, обясни ми кви са ти бъговете на тая фифа?
Сериозно те питам, щото аз пък в тая фифа имам 100 пъти по-малко бъгове от колкото в 07 например...
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

chonin написа:
bedrock написа:chonin на мен фифата не ми е никак трудна но наистина е пълна с бъгове и добрите неща в нея са наистина малко
chonin написа:Добре де, обясни ми кви са ти бъговете на тая фифа?
Сериозно те питам, щото аз пък в тая фифа имам 100 пъти по-малко бъгове от колкото в 07 например...
:yes:
t00ny

Мнение от t00ny »

Абе никой не го е яд, че тая фифа е по-лесна. Тези всички нови неща сам си ги измисли... :wasntme: Особено силата на удара, която уж не изглеждала, че идва от крака на футболиста. Един път стрелям, като топката беше под крака ми... Изтреля се сама... Играта изхвърля, когато се опиташ да запазиш клипче... Контрола на вратаря е недодялан, защото не е напълно контролиран от играча. Сам се хвърля, когато трябва... Понякога се бъгва и се хвърля сам от десет метра... Наскоро забелязах една новост при фифата. Тя е, че всъщност, най накрая можеш да минеш край защитник с финтове... Физиката на топката изобщо не е реалистична... Не го казвам, защото ме бият. Бих Челси с 1-0 на World Class... Играта просто е бъгава.
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

t00ny написа:Абе никой не го е яд, че тая фифа е по-лесна. Тези всички нови неща сам си ги измисли... :wasntme: Особено силата на удара, която уж не изглеждала, че идва от крака на футболиста. Един път стрелям, като топката беше под крака ми... Изтреля се сама... Играта изхвърля, когато се опиташ да запазиш клипче... Контрола на вратаря е недодялан, защото не е напълно контролиран от играча. Сам се хвърля, когато трябва... Понякога се бъгва и се хвърля сам от десет метра... Наскоро забелязах една новост при фифата. Тя е, че всъщност, най накрая можеш да минеш край защитник с финтове... Физиката на топката изобщо не е реалистична... Не го казвам, защото ме бият. Бих Челси с 1-0 на World Class... Играта просто е бъгава.
Аз пък бих Лион с 4 на 0 на World Class :P и при мене няма такива бъгове ;)
kop4eto

Мнение от kop4eto »

има си турнири, даже аз спечелих подред ЕСС и ЕФА - ШЛ и УЕФА
napster

Мнение от napster »

keyelpk написа:леле луди луди луди- ФЛТ и РИЛОУДЕД са екипи като БФЛ, само дето от БФЛ още нема никой арестуван! И това е скандинавски подвариянт- със Шведски и Датски. Но не ви разбирам как искате стари работи да вървят още с тея тъпи карти. А евротурнирите първо са евротурнири и после- има ги щом има и отредени точки за тех пуу.
:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”