Pass & Swich Player button?

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Jozeff

Pass & Swich Player button?

Мнение от Jozeff »

Забелязах една промяна в настройките на контролите, която въобще не ми харесва, а тя е че Swich Player вече не се прави с бутона Pass, независимо дали си сложил classic или new configuration. Въпроса ми е има ли някакъв начин да си настроя пас бутона освен пас да сменя и играча, както беше в предните фифи?
kanapat
Обратна връзка:

Re: Pass & Swich Player button?

Мнение от kanapat »

Jozeff написа:Забелязах една промяна в настройките на контролите, която въобще не ми харесва, а тя е че Swich Player вече не се прави с бутона Pass, независимо дали си сложил classic или new configuration. Въпроса ми е има ли някакъв начин да си настроя пас бутона освен пас да сменя и играча, както беше в предните фифи?
Не :)
Изображение
Изображение
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Ти чак сега ли го откри това? Аз откакто имах ДЕМО версията го знам...
kop4eto

Мнение от kop4eto »

бе не може да не може :D
ако се разбъркате с некаф прог в забутаните файлове, може да промените каквото си искате, поне с повечето игри е така, за фифата нз, иначе със ЦС или некой по - малък гейм можете да си направите кфото искате
keyelpk

Мнение от keyelpk »

това е много добра идея дето е изместена функцията. следващата стъпка обаче е да може да се определя не само с кой бутон да вършим нещата, но и да можем да избираме и самите функции за даден клавиш.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”