Smoke this weed...или Треевичкаа ша ляляля
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
-
- Обратна връзка:
Re: Smoke this weed...или Треевичкаа ша ляляля
Пълна глупост.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Никога!Просто не си залужава!
-
Пробвал съм като малък на 4-5 и само 1 път си дръпнах после цеееееееел ден сам пил вода и кашлял... повече НЕ !
Това пушенето си е ПЪЛНА ГЪЗАРИРЯ !!! Дапиеш да.. все пак с приятели. Ама да пушиш кво... само си тровиш живото..
Това пушенето си е ПЪЛНА ГЪЗАРИРЯ !!! Дапиеш да.. все пак с приятели. Ама да пушиш кво... само си тровиш живото..
твърдо нье на наркотиците,цигари-може
Пробвал съм 1 път и беше уникално... голям кеф е !!! Заслужава си 100% и трябва да се пробва !!! А дали е вредна - в нормални количества (1-2 пъти седмично) е полезна - умножава мозъчните клетки 100% доказано, още веднъж казвам за тези които не са опитвали - ТРЯБВА ДА СЕ ПРОБВА - НЕ Е ВРЕДНО !!! ;]
-
Хаха май не е само 1-2пъти в седмицата
-
то хубаво ги умножава, ама ги умножава кат станат замаглени
-
- Обратна връзка:
-
Пробвал съм, не е кой знае какво усещането... Няма смисъл, не мисля да го пробвам втори път
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
- Обратна връзка:
Мразя цигарите, наркотиците и тем подобните (без пиенето, ама ако не се взема в мярка и него го мразя) ! Мразя пушачите, наркоманите, обаче пияниците ме кефят, защото като се напият и започват да правят някакви смехурий. Никога не мисля да пропушвам, камо ли да ставам наркоман... НИКОГА!
Цигарите също са много вредни затова не бих у питал и тях.Gosh0 написа:твърдо нье на наркотиците,цигари-може
Ем да си кажа,аз досега цигара не съм опитвал,да не говорим за наркотични вещества!Честно казано не бих и пробвал!Не мога да разбера какъв е тоя въпрос:"Помагат ли,вредят ли?"Естествено,че вредят!!! Друг е въпроса за пиенето..... Но и там не бива да се прекалява...
наркотици не съм пробвал,и не мисля да пробвам
-
- BFL Team™
Тревка съм "пафкал" само веднъж, но въобще не разбрах какво ми направи, понеже точно тогава бях убийствено пиян. Иначе един единствен път съм си дърпал от цигара и въобще не ми хареса, пълна глупост, дърпаш въздух и после го издишва от всичкото нагоре е и доста вредно.
-
- BFL Team™
За кво да пуша да не съм комин. Ще мина и без тая екстра. Само обгазява планетата.
-
- BFL Team™
Имам много познати , които си козят редовно.. в смисъл 2-3 пъти в седмицата и много често са ме навивали , но аз лично съм много ама много против тия неща . Казват , че то това не е било наркотик не се престрастяваш , и че не е трамплин за по тежки наркотици..Било модерно ! Който се напуши е голям пич да ама НЕ . Точно обратното, квото и да ми говорите това си е дрога. Доста хора познавам , които от тревичка минаха на хапченца даже един на инжекцийки .Винаги се заблучждаваш , че това е последната , и че можеш да спреш когато искаш , но уви докато се усетиш ще видиш вените си надупчени от игли
Така , че всеки си има глава на раменете и сам решава с какво да я пълни .
Joint
Така , че всеки си има глава на раменете и сам решава с какво да я пълни .
Joint
-
Не на наркотиците!!!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
И аз съм такаvili4kata написа:Мразя цигарите, наркотиците и тем подобните (без пиенето, ама ако не се взема в мярка и него го мразя) ! Мразя пушачите, наркоманите, обаче пияниците ме кефят, защото като се напият и започват да правят някакви смехурий. Никога не мисля да пропушвам, камо ли да ставам наркоман... НИКОГА!