BFL PES 2008 Stuff
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
BFL PES 2008 Stuff
Тъй като почти сигурно се оформя екип, който ще работи по ПЕС 2008, започвам да качвам неща които съм правил аз и/или някой, който участва по някакъв начин в пача. Започвам с едно меню, направено от Баго (Levski_Forever от ФИФА екипа), на български
След малко ще кача и екипа на гого от ПЕС 6 за ПЕС 2008 Много е вероятно да се правят екипи върху темплейт с гънки (не колкото на ПЕС 6, но ще има) тъй като по принцип играта не генерира чак толкова много гънки а да не говорим колко им е гадно на тия дето играят на low.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: BFL PES 2008 Stuff
Нов курсур на топката
бъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Новия PES ще е велик доколкото разбрах във едни сайтове всичко ще може се променя във играта(във връзка с отбори и меню и музиката във играта и тем подобни
-
- BFL Team™
Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
Иване мисля си че си объркал раздела ! Тази тема трябва да е в BFL Pro Evolution Soccer 2008!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ами знаех че там трябва да го сложа, но още не сме обявили пачаAntrAcsA написа:Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
Иване мисля си че си объркал раздела ! Тази тема трябва да е в BFL Pro Evolution Soccer 2008!
-
- BFL Team™
пач ще има при всички положения и може да се почне с едитването на играта от сега демек това което ти правиш в момента !! Демото садържа на практика същите фаилове така че който мисли че може да прави лица екипи и каквото и да е било за пача да заповяда там !!BFL Pro Evolution Soccer 2008IvanMladenov написа:ами знаех че там трябва да го сложа, но още не сме обявили пачаAntrAcsA написа:Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
направих едно темплейтче за екипи. Неслучайно е с гънки по него, защото хем на low няма никакви, хем на high не са достатъчно
http://img205.imageshack.us/my.php?image=ekip1ub3.png
http://img205.imageshack.us/img205/5078/ekip1ub3.png
http://img205.imageshack.us/my.php?image=ekip1ub3.png
http://img205.imageshack.us/img205/5078/ekip1ub3.png
-
Миналата година с DkZ ли го превеждахме ? Мисля че беше с друга програма ?IvanMladenov написа:не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
да, STR Editor който беше в DkZnapster написа:Миналата година с DkZ ли го превеждахме ? Мисля че беше с друга програма ?IvanMladenov написа:не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?