Скиловете в БФЛ 08
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- Обратна връзка:
Скиловете в БФЛ 08
Предната тема успяхте да я осерете, затова пускам нова, дори с анкета. Според вас какви да са средните скилове на играчите от родното първенство?
-
- BFL Team™
Re: Скиловете в БФЛ 08
Наще не залсужават повече от 0,1-1. Аз съм възмутен.
Малко не съм добре тая вечер не обръщайте внимание на тоя пост.
Малко не съм добре тая вечер не обръщайте внимание на тоя пост.
Ааа..преди да гласувате имайте предвид, че се пита за СРЕДНИТЕ скилове...иначе казано, цялостното представяне на футболистите в България, а не максималните скилове на дадени футболисти..
-
Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!!
-
- BFL Team™
Не от Б група ще има и с 2 звезди. Никой не може да ме обеди че в момента един Локо Мездра е по слаб от Берое, а един Дунав по слаб от Видима.cska_hooligan написа:Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!!
-
И те така !!!kyynadd написа:Не от Б група ще има и с 2 звезди. Никой не може да ме обеди че в момента един Локо Мездра е по слаб от Берое, а един Дунав по слаб от Видима.cska_hooligan написа:Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!!
Според мен в нашето първенство едва ли има играч,който да заслужава скил над 65.И може би само два(най-много три)отбора заслужават три звездички.Реално погледнато първенството ни е толкова слабо,че май и това ще е пресилено.Колкото до отборите в "Б" група-1.5,а за най-силните 2.0 Същото важи и за повечето от тимовете във втората половина на таблицата в "А"РФГ.
П.П Май не е тук мястото да питам(и се извинявам,ако е така),но тази година ще бъдат ли направени и двете "Б" групи,или пак ще бъде само една,сборна група?
П.П Май не е тук мястото да питам(и се извинявам,ако е така),но тази година ще бъдат ли направени и двете "Б" групи,или пак ще бъде само една,сборна група?
-
- BFL Team™
Това ще запазим в тайна, но се подготвя нещо голямо, само това ще кажа.
и аз съм на същото мнениеcska_hooligan написа:Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!!
-
- Обратна връзка:
Ами щом се пита за средната сила на играчите значи 55-60.
-
Според мен 70-75 наи добрите играчи пък 78-максимум 80 да не се приземяваме на нивото на първенства като Люксембург тези скилове от типа на 60-65 са точно като за тях
-
Хора питат ви за среден скил демек за отбори като Вихрен, Беласица и разни такива средняци . Среден скил може би за тях ще да е 60-65, за тия около зоната на изпадащите горе долу около 55-60, а четирите ни водещи отбора въпреки че отпаднаха, 3 от тях(ЦСКА, Литекс и Локо Сф) показаха в Европа че са на едно ниво със класни за момента клубове, така че грандовете ни заслужават около 70-75 среден скил, за Том може би 79 и за Неи толкоз, Марчо Дафчев някъде 76
-
сперед мене на вихрен беласица пирин по 55 мах 67 а на лефски цска литей от 65 до 75 доколкото звездите да по 3 звезди за цска лефски по 2л5 за локо и литекс както и за другото локо и дано направите 2 отделни Б-групи ше се радвам и да игая със минор перник
-
- Обратна връзка:
Ами направете сравнение... най-добрите ни отбори правят много добри мачове с отбори от 3 и половина звезди което значе 70-75 скил е най нормалното за родното първенство като се има предвид че има няколко звезди които заслужават и повече като Ней Бардон Дафчев и Том!
Според мен ЦСКА и Левски да бъдат с 3 звезди и половина .Литекс и Локо София с 3 а другите да бъдет с 2 и половина.А отборите от Б група с по 1 звезда.Ако направите Б източната и Б западната в различни лиги без да замествате други лиги просто ще бъдете върха.
А сега ще обясня защо тези отбори трябва да бъдат с такива звезди.ЦСКА беше на косъм да отстрани Тулуза а пък те са с 4 звезди затова според мене ЦСКА трябва да са с 3 и половина.Левски и те имаха много успехи миналите години но просто този сезон са леко в криза.Локо София,Литекс според мене трябва да са с 3 звезди дори може и с 4 защото Локо София игра добре срещу Рен и можеше да ги отстрани но за жалости им трябваше 1 гол който не можаха да го реализират.Литекс те също можеха да победят Хамбургер но просто нямаше кой да им завърши атаката а и Хамбургер и той е с 4 звезди.Просто всички български отбори играха срещу 4 звездни отбори и се представиха доста добре. А другите отбори мисля че заслужават да са с 2 звезди и половина защото може да падат от водещите ни отбори в първеството но все пак се борят да постигнат нещо и ги затрудняват. За Б група според мен също са много стойностни отбори които се борят за А група.И мисля че заслужават точно 1 звезда нито повече нито по-малко.
От този пост се ръководя от силите на отборите направени от EA.
БФЛ ако може да си дадат мнение за моя коментар
А сега ще обясня защо тези отбори трябва да бъдат с такива звезди.ЦСКА беше на косъм да отстрани Тулуза а пък те са с 4 звезди затова според мене ЦСКА трябва да са с 3 и половина.Левски и те имаха много успехи миналите години но просто този сезон са леко в криза.Локо София,Литекс според мене трябва да са с 3 звезди дори може и с 4 защото Локо София игра добре срещу Рен и можеше да ги отстрани но за жалости им трябваше 1 гол който не можаха да го реализират.Литекс те също можеха да победят Хамбургер но просто нямаше кой да им завърши атаката а и Хамбургер и той е с 4 звезди.Просто всички български отбори играха срещу 4 звездни отбори и се представиха доста добре. А другите отбори мисля че заслужават да са с 2 звезди и половина защото може да падат от водещите ни отбори в първеството но все пак се борят да постигнат нещо и ги затрудняват. За Б група според мен също са много стойностни отбори които се борят за А група.И мисля че заслужават точно 1 звезда нито повече нито по-малко.
От този пост се ръководя от силите на отборите направени от EA.
БФЛ ако може да си дадат мнение за моя коментар
-
съграсен съ със тебе
-
Според мен ЦСКА траа да ги направите със звезди колкото Тулуза, понеже много ясно се видя че двата отбора са абсолютно равностойни, Локо Сф мааалко по малко от Рен, а Литекс с около 0,5 звезди под Хамбургер , а не може сички останали отбори в А група да ги сложим на едно ниво все пак има някои по добри от други като например Ботев от Берое и т.н. , а някои отбори от Б група както каза kyynadd траа са на едно ниво с изпадащите от А
-
Това са най-точните и най-реалните скиловеm0za4k0 написа:70 - 80 .
Според мен не си много прав защото и българските отбори в УЕФА се представиха много добре въпреки че всички отпадат.Играха добре и то срещу много стойностни отбори.55-65 трябва да са скиловете на играчите от Литва,Латвия,Лихтенщайн,Азарбейджан и т.н.Дори да не са 70-80 заслужават да бъдат между 60-75.естествено по-слабите ще бъдат под 60Naycho_Naychev написа:Реалните скилове са 55-65. Просто страна, която не може да вкара отбор в европейските турнири, а се правим на велики- е няма такава наглост. Трябва да се види Българската реалност- футболистите са или някакви учители по физическо, или са изпаднали чужденци, чиято последна възможност за игра в "свестен" отбор е у нас. Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим. Е да както винаги съдията ни е виновен, топката е крива или нещо друго, но за момента в България футболистите не заслужават повече от това (макар че и това им е много)