Скиловете в БФЛ 08

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.

Какви да са средните скилове на играчите от родното първенство?

35-40
2
2%
40-45
0
Няма гласували
45-50
1
1%
50-55
2
2%
55-60
8
10%
60-65
17
21%
65-70
18
22%
70-75
21
26%
75-80
7
9%
80-85
5
6%

Общо гласове: 81

klamer4o
Обратна връзка:

Скиловете в БФЛ 08

Мнение от klamer4o »

Предната тема успяхте да я осерете, затова пускам нова, дори с анкета. Според вас какви да са средните скилове на играчите от родното първенство?
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Re: Скиловете в БФЛ 08

Мнение от kyynadd »

Наще не залсужават повече от 0,1-1. Аз съм възмутен. :D
Малко не съм добре тая вечер не обръщайте внимание на тоя пост.
chonin

Мнение от chonin »

Ааа..преди да гласувате имайте предвид, че се пита за СРЕДНИТЕ скилове...иначе казано, цялостното представяне на футболистите в България, а не максималните скилове на дадени футболисти..
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!! ;) ;) ;)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

cska_hooligan написа:Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!! ;) ;) ;)
Не от Б група ще има и с 2 звезди. Никой не може да ме обеди че в момента един Локо Мездра е по слаб от Берое, а един Дунав по слаб от Видима. ;)
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

kyynadd написа:
cska_hooligan написа:Според мене 60 - 65 , а отборите от А група най-много 3 звезди , а най-добрите в Б с 1,5 , а най-слабите с 0,5 това е от мене !!! Няма какво повече да кажа !!! ;) ;) ;)
Не от Б група ще има и с 2 звезди. Никой не може да ме обеди че в момента един Локо Мездра е по слаб от Берое, а един Дунав по слаб от Видима. ;)
И те така !!! :rofl: :rofl: :rofl:
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Според мен в нашето първенство едва ли има играч,който да заслужава скил над 65.И може би само два(най-много три)отбора заслужават три звездички.Реално погледнато първенството ни е толкова слабо,че май и това ще е пресилено.Колкото до отборите в "Б" група-1.5,а за най-силните 2.0 :wasntme: Същото важи и за повечето от тимовете във втората половина на таблицата в "А"РФГ.
П.П Май не е тук мястото да питам(и се извинявам,ако е така),но тази година ще бъдат ли направени и двете "Б" групи,или пак ще бъде само една,сборна група?
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Това ще запазим в тайна, но се подготвя нещо голямо, само това ще кажа.
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

и аз съм на същото мнение :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Ами щом се пита за средната сила на играчите значи 55-60. ;)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Според мен 70-75 наи добрите играчи пък 78-максимум 80 да не се приземяваме на нивото на първенства като Люксембург тези скилове от типа на 60-65 са точно като за тях ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Хора питат ви за среден скил демек за отбори като Вихрен, Беласица и разни такива средняци ;) . Среден скил може би за тях ще да е 60-65, за тия около зоната на изпадащите горе долу около 55-60, а четирите ни водещи отбора въпреки че отпаднаха, 3 от тях(ЦСКА, Литекс и Локо Сф) показаха в Европа че са на едно ниво със класни за момента клубове, така че грандовете ни заслужават около 70-75 среден скил, за Том може би 79 и за Неи толкоз, Марчо Дафчев някъде 76 :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

сперед мене на вихрен беласица пирин по 55 мах 67 а на лефски цска литей от 65 до 75 доколкото звездите да по 3 звезди за цска лефски по 2л5 за локо и литекс както и за другото локо и дано направите 2 отделни Б-групи ше се радвам и да игая със минор перник :)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Ами направете сравнение... най-добрите ни отбори правят много добри мачове с отбори от 3 и половина звезди което значе 70-75 скил е най нормалното за родното първенство като се има предвид че има няколко звезди които заслужават и повече като Ней Бардон Дафчев и Том!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Според мен ЦСКА и Левски да бъдат с 3 звезди и половина .Литекс и Локо София с 3 а другите да бъдет с 2 и половина.А отборите от Б група с по 1 звезда.Ако направите Б източната и Б западната в различни лиги без да замествате други лиги просто ще бъдете върха. ;)
А сега ще обясня защо тези отбори трябва да бъдат с такива звезди.ЦСКА беше на косъм да отстрани Тулуза а пък те са с 4 звезди затова според мене ЦСКА трябва да са с 3 и половина.Левски и те имаха много успехи миналите години но просто този сезон са леко в криза.Локо София,Литекс според мене трябва да са с 3 звезди дори може и с 4 защото Локо София игра добре срещу Рен и можеше да ги отстрани но за жалости им трябваше 1 гол който не можаха да го реализират.Литекс те също можеха да победят Хамбургер но просто нямаше кой да им завърши атаката а и Хамбургер и той е с 4 звезди.Просто всички български отбори играха срещу 4 звездни отбори и се представиха доста добре. :clap: А другите отбори мисля че заслужават да са с 2 звезди и половина защото може да падат от водещите ни отбори в първеството но все пак се борят да постигнат нещо и ги затрудняват. За Б група според мен също са много стойностни отбори които се борят за А група.И мисля че заслужават точно 1 звезда нито повече нито по-малко.
От този пост се ръководя от силите на отборите направени от EA. ;)
БФЛ ако може да си дадат мнение за моя коментар :)
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

съграсен съ със тебе 8)
НиКи

Мнение от НиКи »

Според мен ЦСКА траа да ги направите със звезди колкото Тулуза, понеже много ясно се видя че двата отбора са абсолютно равностойни, Локо Сф мааалко по малко от Рен, а Литекс с около 0,5 звезди под Хамбургер :) , а не може сички останали отбори в А група да ги сложим на едно ниво все пак има някои по добри от други като например Ботев от Берое и т.н. , а някои отбори от Б група както каза kyynadd траа са на едно ниво с изпадащите от А ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

70 - 80 . ;)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Galen

Мнение от Galen »

m0za4k0 написа:70 - 80 . ;)
Това са най-точните и най-реалните скилове ;)
Galen

Мнение от Galen »

Naycho_Naychev написа:Реалните скилове са 55-65. Просто страна, която не може да вкара отбор в европейските турнири, а се правим на велики- е няма такава наглост. Трябва да се види Българската реалност- футболистите са или някакви учители по физическо, или са изпаднали чужденци, чиято последна възможност за игра в "свестен" отбор е у нас. Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим. Е да както винаги съдията ни е виновен, топката е крива или нещо друго, но за момента в България футболистите не заслужават повече от това (макар че и това им е много)
Според мен не си много прав защото и българските отбори в УЕФА се представиха много добре въпреки че всички отпадат.Играха добре и то срещу много стойностни отбори.55-65 трябва да са скиловете на играчите от Литва,Латвия,Лихтенщайн,Азарбейджан и т.н.Дори да не са 70-80 заслужават да бъдат между 60-75.естествено по-слабите ще бъдат под 60
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”