ShiftL3vSkAr написа:Знам че тук не е мястото, но някой знае ли с кое копче се вика вратаря в последните минути при ъглов
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
Мерсиchonin написа:ShiftL3vSkAr написа:Знам че тук не е мястото, но някой знае ли с кое копче се вика вратаря в последните минути при ъглов
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Абе ти си бил голям идеот!!! Не виждаш ли, че това не са и 20% от пача??? Те не са първобитни и следователно няма да го оставят така. Сори, ама много ме издразни с тъпия ти пост. Мисли преди да пишеш.
-
Екипите са доста детьйлни и добри , ако са така и за Б група направо ще къртят !!!vili4kata написа:Абе ти си бил голям идеот!!! Не виждаш ли, че това не са и 20% от пача??? Те не са първобитни и следователно няма да го оставят така. Сори, ама много ме издразни с тъпия ти пост. Мисли преди да пишеш.

Абе пикльо я да мълчиш там само казвам квото съм видял ве ако не са го видяли да го оправятvili4kata написа:Абе ти си бил голям идеот!!! Не виждаш ли, че това не са и 20% от пача??? Те не са първобитни и следователно няма да го оставят така. Сори, ама много ме издразни с тъпия ти пост. Мисли преди да пишеш.
Може ли да направите ново табло за резултатите че ми писна 4 години да гледам едно и също? 

-
като гледам екипите са добри само от едно нщо съм изнинадан звезди4ките на отборите е не мисбя 4ак 2 звзди

-
- BFL Team™
Базата не е завършена, тези шотове са не за да гледате кой отбор колко звезди е. 

-
-
- Обратна връзка:
Ъъъъ, на втория скрийн горе вляво?Galen написа:Може ли да направите ново табло за резултатите че ми писна 4 години да гледам едно и също?

-
Кламерчо можеш ли да се опиташ да направиш друг по различен скоребоард примерно този които го има в ПС 3 версията на фифа 08 извиняваи ако съм бил нахален 

абе ти кьорав ли си бе ...това е от ПС3 версията лелелел...толкова ли естудено на вънка ..нънкитцтцтц__SaNd1__ написа:Кламерчо можеш ли да се опиташ да направиш друг по различен скоребоард примерно този които го има в ПС 3 версията на фифа 08 извиняваи ако съм бил нахален

-
- Обратна връзка:
Такам, ето първите ми впечетления от скрийновете:
1-во:Екипите са перфектни;
2-ро:Менюто е супер
Ето и нещата които не ми допаднаха:
1-во:Левски и ЦСКА са с едва 2 звезди, а ако мислим логично, колко остава за другите отбори;
2-ро:Едно нещо което ще е добре-Ако може да сложите топката, която се води официална за А група!!!
Благодаря ви за вниманието!
1-во:Екипите са перфектни;
2-ро:Менюто е супер
Ето и нещата които не ми допаднаха:
1-во:Левски и ЦСКА са с едва 2 звезди, а ако мислим логично, колко остава за другите отбори;
2-ро:Едно нещо което ще е добре-Ако може да сложите топката, която се води официална за А група!!!
Благодаря ви за вниманието!

-
- Обратна връзка:
-
-
как е па4а напредвате ли 

аз се надявам най много във пача да има всички лица на ЦСКАто сега поне има хубави пикове на играчите
-
- BFL Team™