Въпрос
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Въпрос
Искам да ви питам едно нещо.
Ако някоя игра иска 32мегабайта видео карта а аз имам 256мегабайта играта ще ми тръгне ли?
Питам защото опитах да си сложа NFS Underground 2 и NFS Most Wanted и двете не ми тръгнаха а пък преди като бях с 64 мегабайта видео карта са ми тръгвали.
Ако някоя игра иска 32мегабайта видео карта а аз имам 256мегабайта играта ще ми тръгне ли?
Питам защото опитах да си сложа NFS Underground 2 и NFS Most Wanted и двете не ми тръгнаха а пък преди като бях с 64 мегабайта видео карта са ми тръгвали.
Re: Въпрос
ЗНачи 32мб са минималните Ти като имаш 256 няма начин да не ти вървят Или нямаш нужните дрейвери за видео картата или пък Direct X и т.н Но определено проблема ,не е в това ,че ти е 256
Сложил съм всичките драйери дори си я настроих.Пише ми че не е намерен някакъв файл и то DLL.Дори ми пише и името на файла .Другата причина за която се колебая и DirectX.Пускам да се инсталира и тя ми дава грешка а пък я има в диска за драйверите.Просто незнам откакво е.[BFL]Mancho_United написа:
ЗНачи 32мб са минималните Ти като имаш 256 няма начин да не ти вървят Или нямаш нужните дрейвери за видео картата или пък Direct X и т.н Но определено проблема ,не е в това ,че ти е 256
-
Свалий от замундата най-новия DirectX който е излязъл юни месец.Като почнах да го инсталирам и като стигнах до прогреса ми написа Copy Files и след секунди започна да се инсталира.Напълни прогреса от началото до края за секунда и ми написа че се е инсталирало успешно и вече може да се ползва.Обаче играта пак не ми тръгва и не ми показва къде се е инсталнало.
-
Защо от замундата ?!?!? Спокойно можеш да си го дръпнеш от майкрософт , от там 100% ще работи . Това е безплатен софтуер , а не платен .
Или във всяка игра има най-новия DX който е излязал по време на релииза на играта .
Или във всяка игра има най-новия DX който е излязал по време на релииза на играта .
Няма смисъл да ги тегля аз имам много инсталационни файлове с DirectX 9.0c и при всички става едно и също.
Я дай шот да видим точно каква грешка ти дава при инсталацията
Няма никаква грешка просто като стигне до прогреса който трябва да се попълне ми се затваря дори без да напълне и чертичка и ми казва че вече може да се ползва.Когато инсталирам друга игра която иска също такава версия DirectX ми дава пак да си го инстална и пак същото[BFL]Mancho_United написа:Я дай шот да видим точно каква грешка ти дава при инсталацията
-
Ами то какъв е смисъла да го слагат в играта?Те 100% са го взели от майкрософтnapster написа:Ами не го инсталирай от играта бе ... само ако е оригинална ...
Дори съм го теглил много пъти от нета не ползвам само от игрите
-
Тези , сложени в игрите са предназначени за офлайн играчите , демек тези които нямат нет и не могат да си го свалят от Microsroft.com .
П.П. Чувал ли си за едитване на пост ? Занапред прави това вместо да пишеш по 2-3 мнения едно след друго ...
П.П. Чувал ли си за едитване на пост ? Занапред прави това вместо да пишеш по 2-3 мнения едно след друго ...
Глупости ! Толкова ли е трудно да отвориш Internet Explorer да влезеш в Microsoft.com да си намериш и да си свалиш Direct X 9.0c и сичко да е 6+ ?
Това е от играта 100%, не вчера, а по-дуги ден като си взех новият компютър и си свалих NFS: Carbon и ми правеше абсолютно същия проблем и ми искаше DirectX 9, инсталирах го, но ми даваше грешка, че вече го има. Звъннах в сервиза и попитах дали са му сложили DirectX 9 и те казаха, че го има и са го инсталитрали и всичко трябва да е на 6. Бях свалил играта от аренабг, изтрих я и след това я дръпнах от замунда и всичко си беше абсолютно нормално, инсталирах я и сега се разцепвам. Пробвай да я свалиш от друго място и ще стане .
Ако не си си преинсталирал ти windows-a начи наистина би трябвало сичко с компа да ти е на 6
Тази играя я имам на диск и преди ми е тръгвала като си купих новата видео карта и като я пуснах не тръгна.Вчера я занесох на братовчет ми и на него му тръгна.Оставете днес ще си инсталирам нов windows и се надявам всичко да се оправи.(имам и други работи които не вървят както трябва)swan_3 написа:Сега направи това което ти казах и ми кажи всичко ОК ли е .