![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
Дори и с новите финтове , каквито и да са пак геймплея на WE ще е по-добър , а с излизането на WE:PES2008 EA направо ще се откажат да правят FIFA 09 ...И между другото пичовете от ПЕС екипа немогат да направят такова нещо,защото самата игра не го позволява![]()
И аз играя ПЕС споко това го знамnapster написа:Дори и с новите финтове , каквито и да са пак геймплея на WE ще е по-добър , а с излизането на WE:PES2008 EA направо ще се откажат да правят FIFA 09 ...И между другото пичовете от ПЕС екипа немогат да направят такова нещо,защото самата игра не го позволява![]()
Имало е и други , които са сменяли дадена част от геймплея . Аз лично съм намирал за нови удари и финтове (които междо другото бяха доста сполучливи) , но за радвания след гол не . И от какъв зор трябваше да сменяте името . Вместо да е просто FIFA BFL patch (нищо че отборите на бг ще са като от в1 или дори няма да ги има) вие взехте че го кръстихте GFX . А и + това се занимавате с разни глупости като уолпейпъри и обложки ( поздрави за този който е направил wall-a на D.Beckham , много ми хареса :Р ).m0za4k0 написа:Мисля, че се досещам какво е, но сигурни ли сте, че никой друг тийм не е правил това нещо? Ако съм прав - ще е яко, ако не съм прав - още по яко!!!
Според мен няма да е лошо да вкарате една 2 промени и по БФЛ пача да пооправите трансферите до момента или нещо такова ако ви трябва инфо кажете... и освен тея работи може да вкарате някоя нова топка в играта или бутонки ако е лесноvili4kata написа:Значи дотук като гледам се справяте отлично, както винаги!Успех с работата!
Дам и аз искам промени по Българското Първенствоrap17ka7a написа:Според мен няма да е лошо да вкарате една 2 промени и по БФЛ пача да пооправите трансферите до момента или нещо такова ако ви трябва инфо кажете... и освен тея работи може да вкарате някоя нова топка в играта или бутонки ако е лесноvili4kata написа:Значи дотук като гледам се справяте отлично, както винаги!Успех с работата!