някъв пач за Мх видеокарти
Re: някъв пач за Мх видеокарти
ето картинка че е поткарал некъв пич от форума на дата.бг и по нагоре съм му сложил е как я е подкарал аз не съм го пробвал защо ме марзи да тегла фифа 08 са играел 08 и шаписка лига 06-07 http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... start=1500
е ми нз мен това намерих в нета и го дадох тука като за инфо не съм го пробвал още а ма скоро време ще го пробвам че до нова година ще си чакам новата видио карта да я земем на намеление
пробвах да я подкарам не ще ония в дата.бг в темата на фифа е дал инфо грешно как може
-
- Обратна връзка:
Всъшност човека си е обяснил правилно. Ако копирате папката Gui от 08 във 07 или уефа, ще играете със менютата, попъпс и тем подобни от фифа 08
Да, но аз искам да си играя ФИФА08, а не ФИФА 02-04-09 или 3003 с меюито от ФИФА08!klamer4o написа:Всъшност човека си е обяснил правилно. Ако копирате папката Gui от 08 във 07 или уефа, ще играете със менютата, попъпс и тем подобни от фифа 08
-
- Обратна връзка:
_________________Не успях да подкарам мач, наистина е абсурдна идея. Въпреки това поразгледах менюто, прослушах музиката, направих си играч с моето име, разгледах отобрите и новите им такитики Spurs, Barca и т.н. Наистина е яко според мен че всеки отбор си има негова си тактика.
Значи когато дам кик оф -> класик и избера отбори, ми дава мен маркинг , но двата списъка са празни и не ми дава да адванс-на. На всякакъв вид игра стигам дотам, само на мултиплей не пробвах.
Изводът. Не се опитвайте, аз се отказах и изтрих 2008, едва ли ще стане, някой файлове от 2008 които трябва да бъдат сложени в директорията на 2007 просто крашват играта, а без тях само до менюто
Явно не става!Цъкайте си фифа 07 и си правете кефа!!!
-
- Обратна връзка:
Като искаш си зимаш нова видеокартаNicky написа:Да, но аз искам да си играя ФИФА08, а не ФИФА 02-04-09 или 3003 с меюито от ФИФА08!klamer4o написа:Всъшност човека си е обяснил правилно. Ако копирате папката Gui от 08 във 07 или уефа, ще играете със менютата, попъпс и тем подобни от фифа 08
Няма кинти, а и откъде знаеш, че проблема ми е във видеокартата?klamer4o написа:Като искаш си зимаш нова видеокартаNicky написа:Да, но аз искам да си играя ФИФА08, а не ФИФА 02-04-09 или 3003 с меюито от ФИФА08!klamer4o написа:Всъшност човека си е обяснил правилно. Ако копирате папката Gui от 08 във 07 или уефа, ще играете със менютата, попъпс и тем подобни от фифа 08
-
- Обратна връзка:
Дайте да събираме пари за нов компютър!!!!!Чрез жребии ще се определи на кой е той!! Между другото проблема може да е в целия компютър, ако е слаб(кат моя) и последен модел видео карта да сложа пак нема тръгне!!!