Екипи by Xpl0de
-
Екипи by Xpl0de
Здравеите bfl team,това е моят първи екип за фифа и се нядявам да ви хареса! Направих екипът по снимка от clubs.bulgarian-football.com.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Re: Екипи by Xpl0de
Аз ги правя с Photoshop,но ти трябва kit raptor 08 и темплейт,върху който да правиш екипа.
-
- BFL Team™
И оедит...
А екипа се е получил добре с изключение на емблемата. Нещо не ми харесва как излиза в играта. По принцип на темплийт тя трябва да се направи по-сплескана. Просто така излиза най-добре в играта.
А екипа се е получил добре с изключение на емблемата. Нещо не ми харесва как излиза в играта. По принцип на темплийт тя трябва да се направи по-сплескана. Просто така излиза най-добре в играта.
-
Здравейте,днес направих екипът на Марица.Що се отнася до емблемата на предишния екип ще се опитам да я пооправя.Това е за сега(и оставяйте коментари ) .
-
- BFL Team™
Същото се отнася и за екипа на Марица. Другите грешки са че си личи къде си запълвал екипа с квадратчта и как на места си питвал с четката да запълниш дупките.
-
Да,наистина си личи че съм си помагал с четката,но в играта не се забелязва особено.
-
- BFL Team™
Трябва да си перфекционист в тази работа според мен.xpl0de написа:Да,наистина си личи че съм си помагал с четката,но в играта не се забелязва особено.
-
Направих екипа на Балкан(Ботевград)от югозападната В група.Плс оставяйте коментари .
-
-
- BFL Team™
Извинявай, че съм малко по-критичен. Надявам се да приемаш критика.
Значи погледни втората линия. Не е "слепена" с другата част от екипа. На чорапа има лека зелена точка, най-вероятно се е получила като си оцветявал другата част. Също на екипа има лого на найк. И последно. Това което си направил около черната дупа незнам дали е опит за яка. Яката не се прави от там, а от малките квадратчета под ръкавите.
И цвета трябва да е леко по тъмен.
Успех.
Значи погледни втората линия. Не е "слепена" с другата част от екипа. На чорапа има лека зелена точка, най-вероятно се е получила като си оцветявал другата част. Също на екипа има лого на найк. И последно. Това което си направил около черната дупа незнам дали е опит за яка. Яката не се прави от там, а от малките квадратчета под ръкавите.
И цвета трябва да е леко по тъмен.
Успех.
-
- BFL Team™
Опа още една грешка която този път е сериозна. Екипа отзад също е на раета.
-
Стори ми се,че отзад не е на раета и за това така го направих.На втората линия уж ми изглежда запълнена ,а тя не е Знам за логото на найк,но не намерих подходяща картинка в google,защото трябва да е бяла а в google всички бели са винаги на черен фон.
-
- BFL Team™
Просто я пребоядисваш. Специлано за теб направих екипа на Балкан, ако искаш да го видиш пиши на ЛС.xpl0de написа:Стори ми се,че отзад не е на раета и за това така го направих.На втората линия уж ми изглежда запълнена ,а тя не е Знам за логото на найк,но не намерих подходяща картинка в google,защото трябва да е бяла а в google всички бели са винаги на черен фон.
-
Не ми трябва екипа на Балкан,защото не съм им фен.Аз пооправих моят екип и мисля че сега е по-добре.Следващия ми екип ще е на моя любим отбор Ботев(Ихтиман).А между другото постни твоя екип,ако може,за да видя разликата
-
- BFL Team™
-
Тази година ще направите ли отбори от В група или за FIFA 09?
-
- BFL Team™
Без коментар. Неща около пача не се казват.xpl0de написа:Тази година ще направите ли отбори от В група или за FIFA 09?
-
- Обратна връзка:
Толкова ли е сложно логото на найк да го изрежеш!?!!xpl0de написа:Не ми трябва екипа на Балкан,защото не съм им фен.Аз пооправих моят екип и мисля че сега е по-добре.Следващия ми екип ще е на моя любим отбор Ботев(Ихтиман).А между другото постни твоя екип,ако може,за да видя разликата